«Η Ελλάδα επιζεί ακόμα, επιζεί νομίζω μέσα από διαδοχικά θαύματα. Νιώθω σαν να χτυπάμε τα κεφάλια μας στα σίδερα. Πολλά κεφάλια θα σπάσουν. Μα κάποια στιγμή, θα σπάσουν και τα σίδερα.» Nίκος Καζαντζάκης.
Χαμογέλα μιά καινούργια μέρα παντα αρχίζει, πές Καλημέρα !!! Χαμογελώντας ....... Έχεις κάτι να μας πείς ;..... Κάτι για να δημοσιεύσουμε ;..... Να διαμαρτυρηθείς για ένα δημοσίευμα δικό μας ή και άλλο θέμα ;..... Στείλε μας e-mail απο εδώ : catakravgi@gmail.com ή πάρε μας τηλ. 6 9 4 5 3 5 0 2 7 6 ".......Λένε πως το αιώνιο είναι στιγμές.. καλά φυλαγμένες στο "σφουγγάρι" της καρδιάς... ποτέ δε χάνουν, λένε, το άρωμα, ποτέ δεν αφήνουν την θάλασσα τον ήλιο ή την βροχή, να χάσουν την υφή τους... Κι όταν διψάμε, λένε, στα χείλη της ψυχής, το σφουγγάρι αυτό, ζωή ξαναδίνει...
Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα Ξέρω να κλαίω, να γελάω, να πονώ ξέρω να λέω την αλήθεια πέρα ως πέρα γι' αυτό κι εγώ θα σας το πω... Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Κι έτσι όλοι μαζί κι αντάμα να τραγουδάμε τα δίκια της ζωής να τραγουδάς κι εσύ απ' την πλατεία να μάθεις φίλε μου σωστά να ζεις Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα... ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ !!

Κυριακή, Μαρτίου 14

ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΗΓΕΤΗΣ…

Με φρίκη και αγωνία διαπιστώνουμε ότι σύμφωνα με απόφαση της Βουλής θα αλλοιωθούμε ως έθνος και θα γίνουμε ένα μικρό και αδύναμο προτεκτοράτο σύμφωνα με τις επιθυμίες τουαρχιτέκτονα της διάλυσης του ελληνισμού Τζορτζ Σόρος.

Ο Παπανδρέου ήρθε στη εξουσία και τώρα εξοφλεί γραμμάτια. Έχει διατεταγμένη αποστολή??

Αλήθεια, ο εμπνευστής της δημόσιας διαβούλευσης γιατί βιάζεται τόσο πολύ να κάνει κάτι τόσο προδοτικό?

Γιατί βιάζεται να βάλει την ταφόπλακα στον τάφο που άνοιξε για την Ελλάδα ο πατέρας του και μετέτρεψε αυτή την περήφανη χώρα σε περίγελο του κόσμου?

Γιατί δεν δέχεται το ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ??Τι πιο δίκαιο από το να αφήσει το λαό να αποφασίσει?Γιατί δεν μας είχε καν εξαγγείλει προεκλογικά τις προθέσεις του για την ιθαγένεια και τώρα βιάζεται να το περάσει σε μια νύχτα?

Πως είναι δυνατόν ο Τσίπρας, ένα ασήμαντο ανθρωπάριο, που δεν έχει εργαστεί ποτέ στη ζωή του, να κρίνει την τύχη αυτής της χώρας?

Πως είναι δυνατόν ο Σαμαράς, ο απόγονος της Πηνελόπης Δέλτα, να δέχεται αυτό το γεγονός τόσο ήπια και να μην ζητά καθημερινά, σε όλους τους τόνους, ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ?Αλήθεια, η ……

Πηνελόπη Δέλτα θα πρόδιδε ποτέ την Ελλάδα όπως αυτός?Ξέρει με πονηριά να καπηλεύεται το όνομά της αλλά δεν υπακούει στα κελεύσματά της.

Δεν το καταλαβαίνει ότι δεν πείθει, ότι υποτιμά τη νοημοσύνη μας, όταν λέει ότι θα το καταργήσει όταν θα έρθει στην εξουσία?

Και ποιος του είπε ότι είναι βέβαιο ότι θα γίνει πρωθυπουργός, ότι θα συνεχίσει να υπάρχει το κόμμα της Ν.Δ. και δεν θα εμφανιστεί από το πουθενά το κόμμα των αλβανοφώνων.

Τώρα όμως που ανέφερα τους Αλβανούς θυμάμαι συνειρμικά ότι αυτός άνοιξε ανεξέλεγκτα τα ελληνικά σύνορα και εισέρευσαν στην Ελλάδα ναι μεν έντιμοι βορειοπηρώτες, μεροκαματιάρηδες αλβανοί αλλά και όλη η αλβανική μαφία... Όλοι οι Αλβανοί κακοποιοί που βγήκαν από τις φυλακές της Αλβανίας και βρήκαν καταφύγιο στην Ελλάδα.Και η χώρα μας γέμισε καλάσνικοφ, ναρκωτικά, σκληρή μαφία…

Αλήθεια που είναι ο Ιερώνυμος??

Γιατί κάθεται κρυμμένος και εμφανίζεται, σαν καλό πιόνι, στο Υπουργικό συμβούλιο του Παπανδρέου?

Αλλά τι να περιμένει κανείς από την Εκλλησία πια όταν ο Παντελεήμων της Αττικής με τα τόσα σκάνδαλα και ανομίες που διέπραξε θα δικαστεί ύστερα από απόφαση της Εκκλησίας της Ελλάδος από τον Πατριάρχη. Λες και δεν υπάρχει απόφαση -καταδικαστική- γι’ αυτόν. Λες και πρέπει να περιμένουμε την “αλάθητη” κρίση του Βαρθολομαίου.

Να γιατί τέτοιες ώρες θα ήθελα να είχα δίπλα μου τον Χριστόδουλο.flofakeriou

Θα ήθελα να είχα δίπλα μου έναν ηγέτη του διαμετρήματος του Τάσου Παπαδόπουλου.

Αλήθεια που είναι οι πνευματικοί ταγοί αυτής της χώρας?

Που είναι η Ακαδημία Αθηνών?

Τι φοβούνται? Τις καρέκλες τους? Τώρα που το θυμάμαι και τότε με τον Παπαδόπουλο το ίδιο έκαναν. Τις μαριονέτες.

Αν νομίζετε όμως ότι θα ενταφιάσετε τον Ελληνισμό απατάσθε πλάνην οικτρά…

Υπάρχει ο Ελληνισμός της Διασποράς.

Και αυτός θα κρατήσει το κερί αναμμένο…

UDemand

Δημοσιεύθηκε από olympiada στο Μαρτίου 14, 2010

buzz it!

Blog Widget by LinkWithin

2 σχόλια:

  1. Όταν άνοιξε τα σύνορα ο απόγονος της Δέλτα εγώ έχασα την μάνα μου.
    Δεν συνεχίζω άλλο γιατί θα κατηγορηθώ για ρατσίστρια.
    Απλά τους έχω σιχαθεί όλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τοτε τα ανοιξε για να μπουν τα προιοντα της "Δελτα" στην Αλβανια,αλλα μας μπηκαν τα Αλβανικα "αγγουρια" στη χωρα μας...Αστα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια για ενα Μπλογγερ,είναι οπως λέει και ο Aaton ,οτι είναι το χειροκρότημα για τους καλλιτέχνες.Αφήστε το σχόλιό σας το χρειαζόμαστε.

www.olympia.gr