«Η Ελλάδα επιζεί ακόμα, επιζεί νομίζω μέσα από διαδοχικά θαύματα. Νιώθω σαν να χτυπάμε τα κεφάλια μας στα σίδερα. Πολλά κεφάλια θα σπάσουν. Μα κάποια στιγμή, θα σπάσουν και τα σίδερα.» Nίκος Καζαντζάκης.
Χαμογέλα μιά καινούργια μέρα παντα αρχίζει, πές Καλημέρα !!! Χαμογελώντας ....... Έχεις κάτι να μας πείς ;..... Κάτι για να δημοσιεύσουμε ;..... Να διαμαρτυρηθείς για ένα δημοσίευμα δικό μας ή και άλλο θέμα ;..... Στείλε μας e-mail απο εδώ : catakravgi@gmail.com ή πάρε μας τηλ. 6 9 4 5 3 5 0 2 7 6 ".......Λένε πως το αιώνιο είναι στιγμές.. καλά φυλαγμένες στο "σφουγγάρι" της καρδιάς... ποτέ δε χάνουν, λένε, το άρωμα, ποτέ δεν αφήνουν την θάλασσα τον ήλιο ή την βροχή, να χάσουν την υφή τους... Κι όταν διψάμε, λένε, στα χείλη της ψυχής, το σφουγγάρι αυτό, ζωή ξαναδίνει...
Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα Ξέρω να κλαίω, να γελάω, να πονώ ξέρω να λέω την αλήθεια πέρα ως πέρα γι' αυτό κι εγώ θα σας το πω... Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Κι έτσι όλοι μαζί κι αντάμα να τραγουδάμε τα δίκια της ζωής να τραγουδάς κι εσύ απ' την πλατεία να μάθεις φίλε μου σωστά να ζεις Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα... ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ !!

Τετάρτη, Μαρτίου 10

Ούτε τώρα δεν παραδέχονται τα παραμύθια τους για την “περιβόητη” συνάντηση…

Όλοι κραύγαζαν αλλαλάζοντας για την “πρόσκληση” Ομπάμα σε Παπανδρέου. Όλοι έσπευδαν να τονίσουν την “διεθνή” αποδοχή του ηγέτη της “Νέας Διακυβέρνησης”. Όλοι προεξοφλούσαν μία “συνάντηση κορυφής”.

Εμείς, απλά και ξεκάθαρα γράψαμε την αλήθεια: Η αλήθεια για την περιβόητη “πρόσκληση Ομπάμα σε Παπανδρέου”.

Η περιβόητη “πρόσκληση Ομπάμα” στον Γιώργο Παπανδρέου η οποία έγινε σημαία από το Μαξίμου δεν ήταν τίποτε άλλο από μία τυπική πρόσκληση για τον καθιερωμένο εορτασμό της Εθνικής επετείου για την Εθνεγερσία του 1821, η οποία εορτάζεται κάθε χρόνο με δεξίωση στον λευκό οίκο.

Ο Μπαράκ Ομπάμα μάλιστα επέσπευσε την ημερομηνία του εορτασμού διότι θα λείπει εκτός χώρας την 25η Μαρτίου. Η 9η Μαρτίου λοιπόν ήταν η μοναδική ημερομηνία που θα μπορούσε να γίνει αυτή η δεξίωση.

Ο πραγματικός λόγος λοιπόν που ο Ομπάμα θα δεχτεί τον Έλληνα πρωθυπουργό στον Λευκό Οίκο, είναι ο εορτασμός της 25ης Μαρτίου, τον οποίο ο ανεκδιήγητος Έλληνας Πρωθυπουργός ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕ καθ’ οιονδήποτε τρόπο σε όλες τις πρεσβείες μας παγκοσμίως. Έστω και αν γινόταν χωρίς κόστος μέσω χορηγιών.

Σας αφιερώνουμε λοιπόν την φωτογραφία του κυρίου Πρωθυπουργού για τις “Επίσημες ανακοινωσεις”. Μόνος, αξιοθρήνητος, η προσωποποίηση της κατάντιας που έχει περιέλθει η χώρα. ΜΟΝΟΣ κύριοι, γιατί η συνάντηση όπως είχαμε αποκαλύψει ήταν ΑΝΕΠΙΣΗΜΗ! Καμμία ειδική πρόσκληση δεν εστάλει, ο κύριος Παπανδρέου απλώς βρισκόταν στη λίστα προσκεκλημένων μετά από την πίεση της ομογένειας.

Πως θα μπαλώσετε τώρα τα εξόφθαλμα ψεύδη σας; Όταν οι “επίσημες” δηλώσεις γίνονται “σόλο” και μάλιστα στην ύπαιθρο;

ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ!

Είναι αυτό που λέμε, μόνος σαν την καλαμιά στον κάμπο. Την ίδια στιγμή, τα spreads καλπάζουν ως τρανή απόδειξη της “Συμμαχίας ενάντια στην κερδοσκοπία” που κατάφερε ο λαοπρόβλητος ηγέτης…

Ντροπή σε όλους μας.Δημοσιεύθηκε από olympiada

buzz it!

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια για ενα Μπλογγερ,είναι οπως λέει και ο Aaton ,οτι είναι το χειροκρότημα για τους καλλιτέχνες.Αφήστε το σχόλιό σας το χρειαζόμαστε.

www.olympia.gr