«Η Ελλάδα επιζεί ακόμα, επιζεί νομίζω μέσα από διαδοχικά θαύματα. Νιώθω σαν να χτυπάμε τα κεφάλια μας στα σίδερα. Πολλά κεφάλια θα σπάσουν. Μα κάποια στιγμή, θα σπάσουν και τα σίδερα.» Nίκος Καζαντζάκης.
Χαμογέλα μιά καινούργια μέρα παντα αρχίζει, πές Καλημέρα !!! Χαμογελώντας ....... Έχεις κάτι να μας πείς ;..... Κάτι για να δημοσιεύσουμε ;..... Να διαμαρτυρηθείς για ένα δημοσίευμα δικό μας ή και άλλο θέμα ;..... Στείλε μας e-mail απο εδώ : catakravgi@gmail.com ή πάρε μας τηλ. 6 9 4 5 3 5 0 2 7 6 ".......Λένε πως το αιώνιο είναι στιγμές.. καλά φυλαγμένες στο "σφουγγάρι" της καρδιάς... ποτέ δε χάνουν, λένε, το άρωμα, ποτέ δεν αφήνουν την θάλασσα τον ήλιο ή την βροχή, να χάσουν την υφή τους... Κι όταν διψάμε, λένε, στα χείλη της ψυχής, το σφουγγάρι αυτό, ζωή ξαναδίνει...
Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα Ξέρω να κλαίω, να γελάω, να πονώ ξέρω να λέω την αλήθεια πέρα ως πέρα γι' αυτό κι εγώ θα σας το πω... Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Κι έτσι όλοι μαζί κι αντάμα να τραγουδάμε τα δίκια της ζωής να τραγουδάς κι εσύ απ' την πλατεία να μάθεις φίλε μου σωστά να ζεις Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα... ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ !!

Τετάρτη, Μαρτίου 3

ΕΠΕΙΓΟΝ ΕΡΩΤΗΜΑ προς τους 300 Αλιγάτωρες της ελληνικής Βουλής.

ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΚΑΙ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΟΛΟΥ ΤΟΥ

ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ, ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ

ΣΕ ΕΝΑ ΚΡΙΣΙΜΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ:

Αφού εξαγγείλατε τα όποια ληστρικά μέτρα σε βάρος του λαού

και αποκλειστικά των χαμηλομεσαίων στρωμάτων (οι λοιποί θα διαφύγουν ως συνήθως με τις ευλογίες σας), πέστε μας τώρα:

ΕΣΕΙΣ ΣΕ ΠΟΙΕΣ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΙΣΘΟΥ ΣΑΣ, ΣΕ ΠΟΙΕΣ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΤΩΝ ΕΠΙΔΟΜΑΤΩΝ ΣΑΣ, ΣΕ ΠΟΙΕΣ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΩΝ ΣΑΣ ΕΣΟΔΩΝ ΑΠΟ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΗΓΗ,

ΕΧΕΤΕ ΥΠΟΒΛΗΘΕΙ ΜΕ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΝΟΜΟΘΕΤΗΜΑ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΗ ΓΝΩΜΗ ΟΛΩΝ ΣΑΣ???? ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΑ ΑΥΞΗΣΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΣ  ΣΑΣ ΓΙΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΗΣΗ ΕΧΕΤΕ ΥΠΟΛΒΗΘΕΙ,ΟΠΩΣ ΕΚΑΜΑΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ?

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ :   ΣΕ ΚΑΜΙΑ! ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ........

ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΥΠΟΒΛΗΘΕΙ ΣΕ ΜΕΙΩΣΕΙΣ  ΑΛΛΑ ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΕΝΑΙΟΔΩΡΕΣ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΑΣ ΠΟΥ ΤΙΣ ΠΕΡΝΑΤΕ ΜΕ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΑ ΨΗΦΙΣΜΑΤΑ ΚΑΙ "ΝΥΧΤΑ" ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ  ΧΑΜΠΑΡΙ...

ΟΥΑΙ ΥΜΙΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΣ ΚΑΙ ΦΑΡΙΣΑΙΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΑΙ !!!

ΟΥΑΙ ΥΜΙΝ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ...

ΑΝ ΝΟΜΙΣΑΤΕ ΠΩΣ ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΤΕ, ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΟΙ 300 ΜΑΚΡΑΝ ΓΕΛΑΣΜΕΝΟΙ ...

Μ'ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΡΙΧΝΕΤΕ ΛΑΔΙ ΚΑΙ ΒΕΝΖΙΝΗ ΣΤΗ ΦΩΤΙΑ ΤΗΣ ΚΑΘΟΛΙΚΗΣ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΗΣ ΠΟΥ ΑΡΧΊΖΕΙ ΝΑ ΦΟΥΝΤΩΝΕΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΤΟΙΜΑΣΕΙ ΜΙΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΛΑΪΚΗ ΟΡΓΗ Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΜΕΤΑΤΡΑΠΕΙ ΣΕ ΧΕΙΜΑΡΡΟ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΣΥΡΕΙ ΣΤΟ ΒΥΘΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ.

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΗΘΟΥΝ ΤΑ ΛΑΪΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΤΑΙΧΤΕΣ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ...    ΑΔΕΚΑΣΤΟΣ ΚΡΙΤΗΣ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΣ ΣΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ , ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟΥ ΠΑΡΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ...

ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΨΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΩΣ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΔΡΑΠΕΤΕΥΣΟΥΝ "ΑΛΛΑ ΚΟΣΚΩΤΑ" ΣΕ ΑΡΓΕΝΤΙΝΕΣ ΚΑΙ ΒΡΑΖΙΛΙΕΣ. ΟΙ ΠΟΡΤΕΣ ΔΙΑΦΥΓΗΣ ΘΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΕΡΜΗΤΙΚΑ. ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟΥ ΤΣΑΟΥΣΕΣΚΟΥ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ...

ΑΙΔΩΣ  ΑΡΓΕΙΟΙ!  Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ, ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΝΑΠΟΔΑ ΚΡΕΜΑ ...

Πηγή     ΜΠΛΟΓΚ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ  ΚΡΗΤΗΣ

buzz it!

Blog Widget by LinkWithin

3 σχόλια:

  1. καλα οταν κανετε μια αναρτηση με τετοιο περιεχομενο δεν ακουτε τι λενε τα κομματα που δεν μετεχουν στο ''παιχνιδι'' της κυβερνησης? σιγα-σιγα γινεσται το ιδιο ''καφροι'' με τα εργολαβοκαναλα, μαθετε πρωτα τις δηλωσεις και μετα με αλλο πλαγιο τροπο στηριξτε τις επιλογες τις κυβερνησης, ψαξτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κατ αρχην το άρθρο ειναι αναδημοσιευση αγαπητε.Δε σημαινει βεβαια αυτο οτι δεν το προσυπογραφουμε.Δεν παιζουμε κανενα παιχνιδι καμιας εξουσιας ουτε και κανενος εργολαβοκαναλου.
    Εχουμε ηδη προηγουμενη αναρτηση : "ο Κ. Παπούλιας θα ζητήσει φέτος, οι βουλευτές να μην εισπράξουν το επίδομα άδειας και το Δώρο Χριστουγέννων, σε μια κίνηση που σκοπό έχει να καταδείξει ότι η εθνική αντιπροσωπεία ομονοεί στην αντιμετώπιση των προβλημάτων της οικονομίας.Σ.Σ. Καλά θα μας τρελάνουν αυτοί,ΠΑΙΡΝΟΥΝ και άδεια και Δώρο τα 300 "εργατάκια" μας ; Αλλά μόνο το Δώρο Χριστουγέννων,το Δώρο Πάσχα είναι .....αύριο και το χρειάζονται τα καημένα,μετά με κάποια τροπολογία θα πάρουν και τα "κομμένα" εκ του Π.τ.Δ. ΡΕΕεεεε ! ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ !! ΚΟΦΤΕ ΤΟ ΜΙΣΘΟ ΣΑΣ ΣΤΟ ΜΙΣΟ...Η ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΤΕ ΤΟΥ ΜΙΣΘΟΥ....ΛΑΜΟΓΙΑ....ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΜΟΥΣΧΟΥΡΗ ΕΙΧΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ......... ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΕ.......... ΑΙΣΧΟΣ ΑΡΓΕΙΟΙ !!!!
    Διαβάστε περισσότερα: http://catakravgi.blogspot.com/2010/03/blog-post_7325.html#ixzz0h7T672Jq "

    Για τα δίκαια της πλειονοτητας του χαμηλομισθου Ελληνικου λαου δεν υπαρχουν "πλαγιοι τροποι".Αν θιχτηκε καποιο κομμα,εσυ ως τι το υπερασπιζεις?
    Βρεθηκε ενας εν ενεργεια βολευτης εκτος της Νανας (που κι αυτο ειναι συνταξη)να κανει κατι παρομοιο? Αν ξερεις κατι ,το βημα εδω ειναι ανοιχτο για ολους ,μπορεις να μας το γραψεις να μαθουμε και οι υπολοιποι "καφροι".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αφήστε τον "κυριο" να λέει τα δικάτου. Εξαλλου Δημοκρατία εχουμε....

    Αλλά ο κόσμος πλεον δεν τρωει πίτουρα οπως πιθανόν ο ίδιος να νομίζει. Η Αριστερά που ο ίδιος στηρίζει δεν υπάρχει, ειναι νεκρά σε όλαα τα κράτη της Γηραιας αλβιόνας. Μόνο στην Ελλάδα την συντηρούν αυτός και μερικοί ακόμα που τρεχουν ξωπίσω στην Αλέκα και στους ονειροπώλους της. Με το να ασκουμε κρητική σε όλο το διεφθαρμενο πολιτικό σύστημα, προσβάλουμε και τους εκπροσώπους του κόμμματος του κυρίου που θίχτηκε απο το άρθρο μας....
    Περαστικά του ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια για ενα Μπλογγερ,είναι οπως λέει και ο Aaton ,οτι είναι το χειροκρότημα για τους καλλιτέχνες.Αφήστε το σχόλιό σας το χρειαζόμαστε.

www.olympia.gr