«Η Ελλάδα επιζεί ακόμα, επιζεί νομίζω μέσα από διαδοχικά θαύματα. Νιώθω σαν να χτυπάμε τα κεφάλια μας στα σίδερα. Πολλά κεφάλια θα σπάσουν. Μα κάποια στιγμή, θα σπάσουν και τα σίδερα.» Nίκος Καζαντζάκης.
Χαμογέλα μιά καινούργια μέρα παντα αρχίζει, πές Καλημέρα !!! Χαμογελώντας ....... Έχεις κάτι να μας πείς ;..... Κάτι για να δημοσιεύσουμε ;..... Να διαμαρτυρηθείς για ένα δημοσίευμα δικό μας ή και άλλο θέμα ;..... Στείλε μας e-mail απο εδώ : catakravgi@gmail.com ή πάρε μας τηλ. 6 9 4 5 3 5 0 2 7 6 ".......Λένε πως το αιώνιο είναι στιγμές.. καλά φυλαγμένες στο "σφουγγάρι" της καρδιάς... ποτέ δε χάνουν, λένε, το άρωμα, ποτέ δεν αφήνουν την θάλασσα τον ήλιο ή την βροχή, να χάσουν την υφή τους... Κι όταν διψάμε, λένε, στα χείλη της ψυχής, το σφουγγάρι αυτό, ζωή ξαναδίνει...
Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα Ξέρω να κλαίω, να γελάω, να πονώ ξέρω να λέω την αλήθεια πέρα ως πέρα γι' αυτό κι εγώ θα σας το πω... Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Κι έτσι όλοι μαζί κι αντάμα να τραγουδάμε τα δίκια της ζωής να τραγουδάς κι εσύ απ' την πλατεία να μάθεις φίλε μου σωστά να ζεις Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα... ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ !!

Τετάρτη, Μαρτίου 3

Μέρκελ : "δεν τίθεται τέτοιο θέμα".(για παροχή βοήθειας )

Έκτακτη υπουργική σύσκεψη συνεκάλεσε το βράδυ της Τρίτης (2/3) η καγκελάριος της Γερμανίας Άνγκελα Μέρκελ, με αντικείμενο συζήτησης την κατάσταση στην Ελλάδα και τα πιθανά μέτρα που μπορεί να ληφθούν για παροχή βοήθειας.

Όπως αναφέρει ο γερμανικός Τύπος, στη σύσκεψη συμμετείχαν ο υπουργός Οικονομίας Ράινερ Μπρίντερλε, ο υπουργός Εξωτερικών Γκίντο Βεστερβέλε και ο υφυπουργός Οικονομίας Γεργκ Άσμουσεν. "Οι συμμετέχοντες συμφώνησαν ομοφώνως ως προς το γεγονός ότι η Ελλάδα πρέπει πρώτα να βοηθήσει τον εαυτό της" γράφει η Bild.
Σύμφωνα με την εφημερίδα Handelsblatt, η σύσκεψη συνεκλήθη μετά τη δυσαρέσκεια που εξέφρασε το κόμμα των Ελευθέρων Δημοκρατών, κυβερνητικού εταίρου στον συνασπισμό της Αγγελα Μέρκελ, για το ότι δεν ενημερώθηκε επαρκώς για τις προθέσεις της κυβέρνησης απέναντι στην Ελλάδα.
Η εφημερίδα αναφέρεται σε διαφωνίες ανάμεσα στους Χριστιανοδημοκράτες της Μέρκελ και τους Ελεύθερους Δημοκράτες για το ενδεχόμενο να συμπεριληφθεί πιθανή βοήθεια της Γερμανίας προς την Ελλάδα στις συζητήσεις για την κατάρτιση του προϋπολογισμού του 2010.
Η Γερμανία, η μεγαλύτερη οικονομία της Ευρώπης, θεωρείται η  πιθανότερη υποψήφια για χορήγηση βοήθειας προς την Ελλάδα ώστε να ξεπεράσει τη σοβαρή οικονομική και δημοσιονομική της κρίση. Μπροστά στη δυσαρέσκεια που επιδεικνύουν οι γερμανοί ψηφοφόροι ως προς αυτό το ενδεχόμενο όμως, η Μέρκελ επανέλαβε την Κυριακή ότι "δεν τίθεται τέτοιο θέμα".
Να σημειωθεί ότι ο πρωθυπουργός της Ελλάδας Γιώργος Παπανδρέου θα συναντηθεί με την Άνγκελα Μέρκελ την Παρασκευή (5/3) στο Βερολίνο.

Σχόλιο   δικό μας : 

Είναι γεγονός ότι δέν θα πρέπει να περιμένουμε και πολλά απο Γερμανία μεριά,μάλλον τίποτα θα λέγαμε μέχρι να οδηγηθούμε στο χείλος του γκρεμού.Το Γερμανικό  "movement  plan " έχει διαφανεί εδώ και αρκετό καιρό.Αρχική πρόθεση των Γερμανών ήταν να πάρουν κάποιες εγγυήσεις όσον αφορά τα μελλοντικά τους κέρδη (φρεγάτες,τανκς κλπ) και τα ανοιχτά μέτωπα του παρελθόντος ( Υποβρύχια με κλίση,Siemens κλπ).Για να πετύχουν τον πρώτιστο σκοπό τους ,άφησαν να φανεί οτι υπάρχει ελπίδα στήριξης.Αφού "πήραν" άγνωστο ποιές εγγυήσεις απο τον  ΓΑΠ πρίν 10 ημέρες ,οργάνωσαν και την ενορχηστρωμένη επίθεσή τους καλυπτόμενοι απο τα  έντυπα τους (Focus , Stern ,κλπ.)με στόχο να δημιουργήσουν δυσαρέσκεια στους  Γερμανούς.Και όπως έγινε ,έχει τώρα η  Μέρκελ  την δικαιολογία της. Ο απώτερος σκοπός τους όμως είναι άλλος . Χρησιμοποιούν την Ελλάδα ως όχημα για αυτό.Αφού μας οδηγήσουν στο παρά ένα της "πτώχευσης" ,θα ενεργοποιήσουν το άρθρο  22 της  Ε.Ε. για την στήριξη του ευρώ , και θα αναγκάσουν και την Βρεττανία να πληρώσει /συμμετάσχει  στην  στήριξη  των PIGS , με αρκετά μεγάλη συμμετοχή.Αυτοί  5 δις  κουνάνε εδώ και καιρό ,αυτά θα δώσουν στο τέλος.Η  Βρεττανία  όμως ; Τι λέγαμε για τον  απώτερο σκοπό ;

Πηγή  :   NewsTime     

buzz it!

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια για ενα Μπλογγερ,είναι οπως λέει και ο Aaton ,οτι είναι το χειροκρότημα για τους καλλιτέχνες.Αφήστε το σχόλιό σας το χρειαζόμαστε.

www.olympia.gr