«Η Ελλάδα επιζεί ακόμα, επιζεί νομίζω μέσα από διαδοχικά θαύματα. Νιώθω σαν να χτυπάμε τα κεφάλια μας στα σίδερα. Πολλά κεφάλια θα σπάσουν. Μα κάποια στιγμή, θα σπάσουν και τα σίδερα.» Nίκος Καζαντζάκης.
Χαμογέλα μιά καινούργια μέρα παντα αρχίζει, πές Καλημέρα !!! Χαμογελώντας ....... Έχεις κάτι να μας πείς ;..... Κάτι για να δημοσιεύσουμε ;..... Να διαμαρτυρηθείς για ένα δημοσίευμα δικό μας ή και άλλο θέμα ;..... Στείλε μας e-mail απο εδώ : catakravgi@gmail.com ή πάρε μας τηλ. 6 9 4 5 3 5 0 2 7 6 ".......Λένε πως το αιώνιο είναι στιγμές.. καλά φυλαγμένες στο "σφουγγάρι" της καρδιάς... ποτέ δε χάνουν, λένε, το άρωμα, ποτέ δεν αφήνουν την θάλασσα τον ήλιο ή την βροχή, να χάσουν την υφή τους... Κι όταν διψάμε, λένε, στα χείλη της ψυχής, το σφουγγάρι αυτό, ζωή ξαναδίνει...
Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα Ξέρω να κλαίω, να γελάω, να πονώ ξέρω να λέω την αλήθεια πέρα ως πέρα γι' αυτό κι εγώ θα σας το πω... Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Κι έτσι όλοι μαζί κι αντάμα να τραγουδάμε τα δίκια της ζωής να τραγουδάς κι εσύ απ' την πλατεία να μάθεις φίλε μου σωστά να ζεις Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα... ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ !!

Παρασκευή, Φεβρουαρίου 26

Nigel Farage : Ποιός Είστε ; Δεν σας ξέρω , Ποιός σας ψήφισε ; " Πάρτε το ......

κουβαδάκι σας και φύγετε απο δω. Το "κουτόχορτο" που μας σερβίρετε δεν το τρώμε."Δεν έχετε δικαίωμα να επεμβαίνετε στα εσωτερικά της Ελλάδας ,δεν είναι προτεκτοράτο σας. 

Δεν σας αναγνωρίζω,ποιος σας έβαλε σε αυτή τη θέση και πληρώνεστε περισσότερα   και απ' τον  Ομπαμα ;Σκληρές φράσεις με αρκετές αλήθειες ειπώθηκαν δια  στόματος  Nigel Farage στην ευρωβουλή χθές.Ευθεία κατηγορία για χειραγώγηση της  EU  απο τη λέσχη  Μπιλντεμπεργκ  για την τοποθέτηση του στη θέση του πρωθυπουργού στην Ευρωπαική ένωση κατά πρόσωπο στο  Ραμπουϊ.Κάνατε την ΕΛΛΑΔΑ  προτεκτοράτο.Ένας  Άγγλος ευρωβουλευτής έστω και με μια του φράση μας υπερασπίζεται καλύτερα και απο ολόκληρη την Κυβέρνηση μας.  

Μαλλιά κουβάρια στην Ευρωβουλή για τα μάτια της Ελλάδας!    

 «Πρόεδρε, είσαι πατσαβούρα»!

Σκηνές απείρου κάλλους, αλήθειες έξω απο τα δόντια απο δυναμικό Άγγλο ευρωβουλευτή, φαγωμάρες και ευρωβουλευτές να τρώγονται μεταξύ τους για τα δικά τους:

Πρωτοφανής επίθεση σε βάρος του Ραμπούι στην Ευρωβουλή!

Φαράζ προς Πρόεδρο Συμβουλίου: «Ποιος είστε εσείς; Ποιος σας ξέρει; Ποιος σας εξέλεξε; Μοιάζετε με έναν υπαλληλάκο. Να σηκωθείτε και να φύγετε»!
ΡΑΜΠΟΥΪ: Απαξιώ ν’ απαντήσω

Πράγματα και θαύματα συνέβησαν χθες στην.......

ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου. Το κύριο αντικείμενο συζήτησης ήταν η οικονομική κατάσταση στην ευρωζώνη, με επίκεντρο την Ελλάδα. Όμως, την παράσταση έκλεψε ο ευρωβουλευτής επικεφαλής της Ομάδας «Ευρώπη για την Ελευθερία και τη Δημοκρατία» Νάτζελ Φαράζ, ο οποίος στράφηκε απευθείας εναντίον του Προέδρου του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Χέρμαν Βαν Ραμπούι, στην παρουσία του Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο.

Σήκω και φύγε!
Ο κ. Φαράζ επιτέθηκε φραστικά κατά του κ. Ραμπούι, λέγοντάς του αρχικά ότι δεν θα ήθελε να είναι προσβλητικός και αγενής. Όμως, στη συνέχεια άρχισε να πυροβολεί φραστικά με τον εξής τρόπο: «Ποιος είστε εσείς; Ποιος σας εξέλεξε. Δεν σας ξέρει κανένας στην Ευρώπη; Ποιοι σας ψήφισαν; Κοιτάξετε πώς είστε. Σαν ένας υπαλληλάκος! Σαν πατσαβούρα! Είσαστε εναντίον του έθνους κράτους. Και προέρχεστε από το Βέλγιο, που είναι ένα μη κράτος. Δεν έχετε δικαίωμα να επεμβαίνετε στα εσωτερικά της Ελλάδας και δεν μπορείτε να τη βλέπετε ως προτεκτοράτο. Περιμέναμε κάποιον μεγαλύτερο από τον Ομπάμα. Και τι έχουμε; Εσάς. Να σηκωθείτε και να φύγετε»!

Καβγάς
Ο λόγος δόθηκε ακολούθως στον επικεφαλής του ΕΛΚ (Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα) Τζόζεφ Ντολ, ο οποίος είπε στον κ. Φαράζ, εάν δεν του αρέσει να είναι η Βρετανία στην ΕΕ, ας επικαλεστεί το άρθρο 9 να εξέλθει της ΕΕ, «για να ησυχάσουμε», όπως πρόσθεσε χαρακτηριστικά. Τη σκυτάλη πήρε ο επικεφαλής των Σοσιαλιστών Μάρτιν Σουλτς, ο οποίος τόνισε ότι θα πρέπει να επιβληθούν πειθαρχικές κυρώσεις στον κ. Φαράζ, διότι ο τρόπος με τον οποίο μίλησε ήταν υβριστικός και απαράδεκτος. Για να απαντήσει ο κ. Φαράζ στον κ. Σουλτς ότι δεν είναι ο ίδιος αγενής, αλλά εκείνοι που κατηγόρησαν τον ίδιο και την πολιτική του Ομάδα, ότι θα ανοίξει το δρόμο στο φασισμό και ότι περίπου είναι νεοχιτλερικός χώρος, επειδή στήριξαν το όχι των Ιρλανδών στο πρώτο δημοψήφισμα επί της Συνθήκης της Λισαβόνας. Η ένταση κλιμακώθηκε, γεγονός που ανάγκασε τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Γέρζι Μπούζεκ να παρέμβει και να στραφεί ειρωνικά προς τον κ. Φαράζ, λέγοντας τα ακόλουθα: «Ευτυχώς που είπατε εξ υπαρχής ότι δεν θα είστε αγενής» και τον κάλεσε να χρησιμοποιεί κόσμια γλώσσα, χωρίς προσωπικές επιθέσεις και προσβολές.

Μέτριος παίκτης
Αρκετοί ευρωβουλευτές άσκησαν έντονη κριτική στον κ. Ραμπούι, μεταξύ αυτών και ο Ιταλός Μάριο Μάουρο, ο οποίο παρουσίασε την ΕΕ σαν μια ποδοσφαιρική ομάδα, η οποία χρειάζεται έναν καλό παίκτη για να πάει μπροστά. Όμως, πρόσθεσε, απευθυνόμενος προς τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, εσείς, με τα όσα μας είπατε, φαίνεστε μέτριος! Και η ΕΕ, τόνισε, χρειάζεται όραμα και καλούς παίκτες για να παίξουμε επιθετικά.

Αυτά συνέβησαν στο πλαίσιο της συζήτησης για το μέλλον της ΕΕ, την οικονομική κατάσταση και δη τα προβλήματα της Ελλάδας. Και ήταν κοινή θέση ότι η Ελλάδα πρέπει να στηριχθεί από τους εταίρους της, διότι έτσι στηρίζεται και η ευρωζώνη, και ότι και η Ελλάδα πρέπει από την πλευρά της να πάρει τα κατάλληλα μέτρα για να εξέλθει από την κρίση.
ΣΗΜΕΡΙΝΗ

infognomon

*Διαβάστε τα σχόλια των αναγνωστών του Infognomon, ξεκαθαρίζουν και διορθώνουν αρκετά.

Posted on February 26, 2010 by Πολίτης της Μπανανίας

buzz it!

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια για ενα Μπλογγερ,είναι οπως λέει και ο Aaton ,οτι είναι το χειροκρότημα για τους καλλιτέχνες.Αφήστε το σχόλιό σας το χρειαζόμαστε.

www.olympia.gr