«Η Ελλάδα επιζεί ακόμα, επιζεί νομίζω μέσα από διαδοχικά θαύματα. Νιώθω σαν να χτυπάμε τα κεφάλια μας στα σίδερα. Πολλά κεφάλια θα σπάσουν. Μα κάποια στιγμή, θα σπάσουν και τα σίδερα.» Nίκος Καζαντζάκης.
Χαμογέλα μιά καινούργια μέρα παντα αρχίζει, πές Καλημέρα !!! Χαμογελώντας ....... Έχεις κάτι να μας πείς ;..... Κάτι για να δημοσιεύσουμε ;..... Να διαμαρτυρηθείς για ένα δημοσίευμα δικό μας ή και άλλο θέμα ;..... Στείλε μας e-mail απο εδώ : catakravgi@gmail.com ή πάρε μας τηλ. 6 9 4 5 3 5 0 2 7 6 ".......Λένε πως το αιώνιο είναι στιγμές.. καλά φυλαγμένες στο "σφουγγάρι" της καρδιάς... ποτέ δε χάνουν, λένε, το άρωμα, ποτέ δεν αφήνουν την θάλασσα τον ήλιο ή την βροχή, να χάσουν την υφή τους... Κι όταν διψάμε, λένε, στα χείλη της ψυχής, το σφουγγάρι αυτό, ζωή ξαναδίνει...
Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα Ξέρω να κλαίω, να γελάω, να πονώ ξέρω να λέω την αλήθεια πέρα ως πέρα γι' αυτό κι εγώ θα σας το πω... Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Κι έτσι όλοι μαζί κι αντάμα να τραγουδάμε τα δίκια της ζωής να τραγουδάς κι εσύ απ' την πλατεία να μάθεις φίλε μου σωστά να ζεις Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα... ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ !!

Παρασκευή, Φεβρουαρίου 26

ΚΑΚΛΑΜΑΝΗΣ ..... Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΝΑ ΛΕΓΕΤΑΙ

Άστραψε και βρόντηξε χθες ο Κακλαμάνης στη Βουλή!kaklamanisap

Απαντά η  Μαρία Σεφέρου  :

«Βοά η Ευρώπη. Λένε ότι τους εξαπατούσαμε και δυστυχώς, είναι αλήθεια. Εμείς τι θα κάνουμε; Θα κρύβουμε σαν τη στρουθοκάμηλο το κεφάλι μας στην άμμο και θα λέμε ότι το ίδιο έγινε και με τα δάνεια που πήραμε στον Αγώνα της Εθνικής Ανεξαρτησίας; Κάποιοι μεταξύ Λονδίνου και Αθηνών έφαγαν τα μισά;»
Κύριε Κακλαμάνη, την Ευρώπη την εξαπατούσαν και οι κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ από πολύ ενωρίτερα, συγκεκριμένα από την εποχή του Ανδρέα Παπανδρέου, όταν το Μάιο του 1986 βαφτίστηκαν 9.000 μ.τ. Γιουγκοσλαβικού καλαμποκιού ως Ελληνικό. Για την απάτη αυτή η Ελλάδα δικάστηκε ερήμην από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο στις 9-5-1989, επειδή με ψευδή πιστοποιητικά πέτυχε να μην καταβληθεί αντισταθμιστική εισφορά ύψους 1.350.000 ECU.
Ώστε λοιπόν οι Ευρωπαίοι γνώριζαν από παλιά τι κουμάσια ήμασταν. Απλά τώρα έπεσε και η τελευταία σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι της ανοχής και της υπομονής τους μ’ εμάς.
«Άρα, λοιπόν, αυτό που συνέβη, που οδηγεί τη χώρα στο χείλος της καταστροφής, εκτός αν δεν συνειδητοποιούμε σε ποια κατάσταση βρισκόμαστε σήμερα, αυτά αγαπητοί συνάδελφοι, πρέπει να τα χρεωθούν εκείνοι που έπαιρναν αποφάσεις ερήμην του Κόμματός τους, ερήμην της Κοινοβουλευτικής τους Ομάδας, δημιουργώντας και επιβάλλοντας ενός ανδρός αρχή.»
Δυστυχώς ο κύριος Κακλαμάνης κάνει πως δεν καταλαβαίνει ότι αυτό που οδήγησε τη χώρα στο χείλος της καταστροφής δεν είναι οι όποιες αλχημείες στα στατιστικά του Αλογοσκούφη και της προηγούμενης κυβέρνησης – καταδικαστέες είναι κι αυτές, και συνέτειναν στην επιβεβαίωση της αναξιοπιστίας μας - αλλά η πελατειακή κομματική τακτική, η γενικευμένη διαφθορά, οι ρεμούλες και η ανικανότητα όλων των κυβερνήσεων της τελευταίας τριακονταετίας. Αυτά είναι που καταδίκασαν τον ελληνικό λαό στη ντροπή, τη φτώχεια και την απόγνωση. Η αιτία της συμφοράς μας είναι το σάπιο κλεπτοκρατικό σύστημα της ασύδοτης και διαπλεκόμενης με την πλουτοκρατία φαυλοδημοκρατίας μας. Αυτό το ελεεινό σύστημα των σκανδάλων και της διαφθοράς και εσείς το ανεχθήκατε, εφ' όσον συνεχίζετε ν' ανήκετε σε αυτό, και λυπάμαι που δεν το καταδικάζετε, έστω και τώρα.
«Χαίρομαι, γιατί έχουμε έναν Πρωθυπουργό που δεν διεκδικεί το αλάθητο, που την αξιοπιστία που έχει στη διεθνή κοινότητα την προσφέρει, γυρίζοντας από το πρωί μέχρι το βράδυ σε όλο τον κόσμο για να ανατάξει αυτή την εικόνα που έχει η χώρα μας.»

Κύριε Κακλαμάνη, εάν εσείς ένας πρώην Πρόεδρος της Βουλής, αισθάνεστε την ανάγκη να κολακεύσετε τον Πρωθυπουργό μέσα από το "ναό της Δημοκρατίας", τότε τι μπορεί να περιμένει κανείς από τους νεότερους Βουλευτές; Ομολογήσατε ότι ο Πρωθυπουργός γυρίζει από το πρωί μέχρι το βράδυ σε όλο τον κόσμο για να ανατάξει την εικόνα της χώρας. Την ανέταξε; Όχι μόνο δεν την ανέταξε αλλά την επιδείνωσε. Διότι οι ξένοι θέλουν να δουν έργα και δε συγκινούνται από λόγια και υποσχέσεις, ΘΑ, ΘΑ, ΘΑ… Τα ΘΑ περνάνε μόνο στους ανεγκέφαλους ψηφοφόρους. Αντί λοιπόν ο Γ. Παπανδρέου να έχει στρωθεί στη δουλειά, να συντονίζει και να ελέγχει το έργο των Υπουργών του, το ανέθεσε στον αντιπρόεδρο που όρισε, κι εκείνος περιδιαβαίνει τις ηπείρους ως πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς νομίζοντας ότι έτσι θα συγκινηθούν οι αγορές για να κατεβάσουν τα spread του δανεισμού. Το είπατε άλλωστε κι εσείς με λίγες λέξεις:
«Περιμένουμε ένα φορολογικό νομοσχέδιο - διότι υπήρχε δουλειά, την οποία γνωρίζω - που έπρεπε να είχε έρθει εδώ, τουλάχιστον από το Νοέμβριο. Θα μας φέρετε νομοσχέδιο, που θα ψηφιστεί εδώ τον Απρίλη και ουσιαστικά θ’ αρχίσει να αποδίδει από το Φθινόπωρο;»

Έτσι μπράβο, κύριε Κακλαμάνη, τώρα πιάσατε τον ταύρο από τα κέρατα! Αντί για το Νοέμβρη του 2009, το νομοσχέδιο θα ψηφιστεί τον Απρίλη του 2010, λόγω του κατεπείγοντος! Και μετά αναρωτιόμαστε γιατί δεν μας πιστεύει η Κομισιόν… Πέντε μήνες τώρα η κυβέρνηση διαβουλεύεται και παλινδρομεί, μετρολογεί και μετροαποφεύγει, ενώ οι Ευρωπαίοι μας ράβουν μαύρα ασφυκτικά κοστούμια που θα γονατίσουν τον εργαζόμενο και θα φέρουν μεγαλύτερη ασφυξία στην αγορά . Ρίξατε όμως και τη δικαιολογία μπας και σας θυμώσει ο ΓΑΠ: «διότι υπήρχε δουλειά την οποία γνωρίζω»!
Ουδεμία δικαιολογία υπάρχει, κύριε Κακλαμάνη! Μία ήταν η δουλειά που έπρεπε να ανασκουμπωθεί και να κάνει η κυβέρνηση από την επομένη της ορκωμοσίας της, στις 7 Οκτωβρίου του 2009. Ο Γιώργος Παπανδρέου δεν ορκιζόταν από πέρυσι τέτοιο καιρό ότι είχε σχέδιο έτοιμο για τη διάσωση της οικονομίας; Πού διάολο το έχουν κρυμμένο αυτό το περιβόητο σχέδιο και δεν μας το έδειξαν ακόμη; Περιμένουν να εφαρμόσει η Κομισιόν το δικό της ανάλγητο σχέδιο; Αυτό ήθελαν; Για να δημαγωγούν αύριο-μεθαύριο ενώπιον των αποχαυνωμένων οπαδών τους ότι δεν έφταιγαν αυτοί για την ασιτία που τους επέβαλαν αλλά οι Ευρωπαίοι;
«Αν δεν υπάρξει ανάπτυξη, αν δεν υπάρξει δουλειά, αν οι Έλληνες δεν αποφασίσουν να παράγουν - όχι μόνο δεν παράγουμε, αλλά και εκεί που παράγουμε δεν αγοράζουμε, όπως κάνουμε όλοι μας, για γυρίστε να δείτε τι.....   Περισσότερα  εδώ >>

buzz it!

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια για ενα Μπλογγερ,είναι οπως λέει και ο Aaton ,οτι είναι το χειροκρότημα για τους καλλιτέχνες.Αφήστε το σχόλιό σας το χρειαζόμαστε.

www.olympia.gr