«Η Ελλάδα επιζεί ακόμα, επιζεί νομίζω μέσα από διαδοχικά θαύματα. Νιώθω σαν να χτυπάμε τα κεφάλια μας στα σίδερα. Πολλά κεφάλια θα σπάσουν. Μα κάποια στιγμή, θα σπάσουν και τα σίδερα.» Nίκος Καζαντζάκης.
Χαμογέλα μιά καινούργια μέρα παντα αρχίζει, πές Καλημέρα !!! Χαμογελώντας ....... Έχεις κάτι να μας πείς ;..... Κάτι για να δημοσιεύσουμε ;..... Να διαμαρτυρηθείς για ένα δημοσίευμα δικό μας ή και άλλο θέμα ;..... Στείλε μας e-mail απο εδώ : catakravgi@gmail.com ή πάρε μας τηλ. 6 9 4 5 3 5 0 2 7 6 ".......Λένε πως το αιώνιο είναι στιγμές.. καλά φυλαγμένες στο "σφουγγάρι" της καρδιάς... ποτέ δε χάνουν, λένε, το άρωμα, ποτέ δεν αφήνουν την θάλασσα τον ήλιο ή την βροχή, να χάσουν την υφή τους... Κι όταν διψάμε, λένε, στα χείλη της ψυχής, το σφουγγάρι αυτό, ζωή ξαναδίνει...
Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα Ξέρω να κλαίω, να γελάω, να πονώ ξέρω να λέω την αλήθεια πέρα ως πέρα γι' αυτό κι εγώ θα σας το πω... Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Κι έτσι όλοι μαζί κι αντάμα να τραγουδάμε τα δίκια της ζωής να τραγουδάς κι εσύ απ' την πλατεία να μάθεις φίλε μου σωστά να ζεις Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα... ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ !!

Τετάρτη, Φεβρουαρίου 24

Απο ΧΑΤΖΗΜΑΡΚΑΚΗ ομογενή EUβουλευτή εκ Γερμανίας τα καλά ΝΕΑ. ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗηηη σε ζητάνε !

Μας στηρίζει τελικά ο άξονας   Γαλλίας-Γερμανίας-Ολλανδίας-Βελγίου.(Αν δεν στηρίξεις το σπίτι σου θα πέσει να σε πλακώσει!)

xatzimarkakisGerEUS Χθες ο κ.Γ.Χατζημαρκάκης ,ευρωβουλευτής του Γερμανικού Φιλελεύθερου κόμματος, μιλώντας ζωντανά στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha απ΄τις Βρυξέλλες αποκάλυψε....μέσα σε δύο φράσεις ολόκληρο το Ευρωπαικό σχέδιο με το οποίο θα βοηθηθεί η χώρα μας απ'την Ε.Ε.! Τελικά μας στηρίζουν  Γερμανία, Γαλλία, Βέλγιο, Ολλανδία και άλλοι.Αλλού είναι το πρόβλημα.Και για το "κράξιμο" απο το FOCUS δεν έχουν και τόση ευθύνη οι.... Γερμανοί ,ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗ   ΑΚΟΥΣ ??? ΚΑΙ  ποινικό το θέμα για την Ελληνική  Δικαιοσύνη.ΦΕΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ !! 

Δείτε το video παρακάτω με προσοχή,πολλά τα νεα και οι ειδήσεις ,για την στήριξη  αναφέρει απο το  3:20 ,αλλά έχει  ζουμί ολο ,ακούστε με προσοχή.

 

 

 

buzz it!

Blog Widget by LinkWithin

1 σχόλιο:

  1. ΠΑΡΤΕ ΤΟ 13 ΤΟΝ 14 ΠΑΡΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΜΑΣ, ΚΛΕΦΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΠΟ ΤΟ 1975 ΚΑΙ ΕΠΕΙΤΑ, ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΜΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια για ενα Μπλογγερ,είναι οπως λέει και ο Aaton ,οτι είναι το χειροκρότημα για τους καλλιτέχνες.Αφήστε το σχόλιό σας το χρειαζόμαστε.

www.olympia.gr