«Η Ελλάδα επιζεί ακόμα, επιζεί νομίζω μέσα από διαδοχικά θαύματα. Νιώθω σαν να χτυπάμε τα κεφάλια μας στα σίδερα. Πολλά κεφάλια θα σπάσουν. Μα κάποια στιγμή, θα σπάσουν και τα σίδερα.» Nίκος Καζαντζάκης.
Χαμογέλα μιά καινούργια μέρα παντα αρχίζει, πές Καλημέρα !!! Χαμογελώντας ....... Έχεις κάτι να μας πείς ;..... Κάτι για να δημοσιεύσουμε ;..... Να διαμαρτυρηθείς για ένα δημοσίευμα δικό μας ή και άλλο θέμα ;..... Στείλε μας e-mail απο εδώ : catakravgi@gmail.com ή πάρε μας τηλ. 6 9 4 5 3 5 0 2 7 6 ".......Λένε πως το αιώνιο είναι στιγμές.. καλά φυλαγμένες στο "σφουγγάρι" της καρδιάς... ποτέ δε χάνουν, λένε, το άρωμα, ποτέ δεν αφήνουν την θάλασσα τον ήλιο ή την βροχή, να χάσουν την υφή τους... Κι όταν διψάμε, λένε, στα χείλη της ψυχής, το σφουγγάρι αυτό, ζωή ξαναδίνει...
Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα Ξέρω να κλαίω, να γελάω, να πονώ ξέρω να λέω την αλήθεια πέρα ως πέρα γι' αυτό κι εγώ θα σας το πω... Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Κι έτσι όλοι μαζί κι αντάμα να τραγουδάμε τα δίκια της ζωής να τραγουδάς κι εσύ απ' την πλατεία να μάθεις φίλε μου σωστά να ζεις Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα... ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ !!

Πέμπτη, Φεβρουαρίου 25

Το ΜΕΤΩΠΟ κτύπησε το σύστημα κατά μέτωπο και νίκησε!

denksexnwKFUKΟταν γράφαμε στις 7  Φεβρουαρίου "ΚΥΠΡΟΣ… ΤΟ ΝΟΥ ΜΑΣ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΚΕΚΡΟΠΟΡΤΑ !"(δείτε στο λινκ ενα πολύ ενδιαφέρον ιστορικό σε video) Δείχναμε ξεκάθαρα την υποστήριξή μας στο Μέτωπο.Μπράβο στα παιδιά,πάντα τα παιδιά είναι που δείχνουν το δρόμο,παιδιά ειναι πάντα τα πρώτα θύματα στίς  αντιστάσεις  των  λαών. Όσο  και  να  τα  "πολεμά" όμως  η αντίδραση πάντα θα νικούν, ΕΥΓΕ  ΚΑΜΑΡΙΑ  ΜΑΣ !!!

Γράφει olympiada

Λονδίνο, 22 Φεβρουαρίου 2010MKypFoititwnUK

Όχι, δεν ήταν ένα πυροτέχνημα! Όχι, δεν ήταν απλά μια έξαρση που καταλάγιασε, ούτε ένας νεανικός ενθουσιασμός που κόπασε! Η ανεξάρτητη και αγνή φωνή του φοιτητή θα συνεχίσει να αντηχεί μέσα από την Εθνική Φοιτητική Ένωση Κυπρίων Ηνωμένου Βασιλείου και να ξεχωρίζει ανάμεσα στα φερέφωνα των κομματικών παρατάξεων. Η υπερκομματική ιδεολογία του ΜΕΤΩΠΟΥ (ξανά)λύγισε το κατεστημένο και προκάλεσε περισσότερα ρήγματα στον κομματικό διπολισμό, αφού το ΜΕΤΩΠΟ Κ.Φ.Η.Β. είχε την μεγαλύτερη αύξηση ποσοστού σε σχέση με τις υπόλοιπες παρατάξεις. Το 13% των φοιτητών έδειξε πως προτιμά την εναλλακτική επιλογή και υπερψήφισε την ατομική και συλλογική αυτονομία των νέων της Κύπρου. Η ψήφος στο ΜΕΤΩΠΟ ήταν ψήφος εμπιστοσύνης και ταυτόχρονα μήνυμα αντίστασης κατά όλων εκείνων που εμμένουν σε παρωχημένες αντιλήψεις, όπως την πιθανότητα λειτουργικότητας του οπισθοδρομικού μοντέλου Διζωνικής Δικοινοτικής Ομοσπονδίας, αποτυχημένου προϊόντος ενός προηγούμενου αιώνα, που ουδεμία σχέση έχει με το παρόν και το μέλλον μας. Οι φοιτητές έστειλαν το μήνυμα ότι δεν ανέχονται οι φοιτητικές τους ανησυχίες να θυσιάζονται στον βωμό κομματικών συμφερόντων. Επέλεξαν να δυναμώσουν την αυτόνομη φωνή του ΜΕΤΩΠΟΥ, μακριά από παρεμβατισμούς και κατευθυντήριες γραμμές. Το ΜΕΤΩΠΟ απέδειξε πάμπολλές φορές ότι βρίσκεται συνεχώς δίπλα στον φοιτητή, σ’ αντίθεση με.....

 

αυτούς που δραστηριοποιούνται μονάχα όταν κοντεύουν οι επόμενες βουλευτικές εκλογές.kypros-ellada1

Οι ψηφοφόροι του ΜΕΤΩΠΟΥ Κυπρίων Φοιτητών Ηνωμένου Βασιλείου μπορούν να αισθάνονται περήφανοι διότι ψηφίζοντας το ΜΕΤΩΠΟ, ψήφισαν υπέρ της κατάργησης των κομματικών βαριδίων στη νεολαία, υπέρ της ενότητας των φοιτητών και υπέρ της δικαίωσης και ελευθερίας της Κύπρου. Επομένως, τους αξίζουν συγχαρητήρια, και όχι ευχαριστήρια! Συγχαρητήρια διότι σαν νέοι «ελεύθεροι πολιορκημένοι», σκέφτηκαν ελεύθερα και τόλμησαν να εμπιστευτούν τον ψήφο τους στο ΜΕΤΩΠΟ ΚΦΗΒ, παρά τις πιέσεις που δέχονταν από τις κομματικές παρατάξεις. Εμείς δεσμευόμαστε να πράξουμε ό,τι είναι δυνατό για τον εκσυγχρονισμό της ΕΦΕΚ ΗΒ, που θα την καταστήσει δημοκρατικότερη και περισσότερο ενεργή, πράττοντας το καθήκον της προς την ημικατεχόμενη μας πατρίδα. Είναι κύρια έγνοια μας η ΕΦΕΚ να δραστηριοποιηθεί στο εθνικό μας θέμα. Προς τούτο, στο ΜΕΤΩΠΟ θα προσπαθήσουμε,  με την ισχύ που του δώσατε και σε συνεργασία, πάντοτε, με τις υπόλοιπες παρατάξεις, να διεθνοποιήσουμε το Κυπριακό πρόβλημα και να αντικρούσουμε την οργιάζουσα τουρκική προπαγάνδα.

Το ΜΕΤΩΠΟ Κ.Φ.Η.Β., το οποίο δεν ξεπερνά τα τρεισήμισι χρόνια ζωής, δεν είχε μόνο να αντιμετωπίσει NOPARTYMF_UKτέσσερις οργανωμένες κομματικές μηχανές, αλλά κυρίως τόνους πνευματικής λάσπης και συκοφαντίας, ατέλειωτο ψυχολογικό πόλεμο, προσωπικά κτυπήματα κάτω από την μέση και ένα ογκωδέστατο κύκλωμα παραγωγής ψευδολογιών και συνωμοσιολογικών ύβρεων, που σπέρνονταν επίτηδες, για να αποπροσανατολίσουν και να αποθαρρύνουν τους συμφοιτητές μας να μας ψηφίσουν. Οι ανακοινώσεις λασπολογίας οι οποίες συνεχίζονται, και μάλιστα χωρίς αποδεικτικά στοιχεία, μας είναι σχεδόν αδιάφορες, καθώς θεωρούμε ότι το άνοιγμα μιας τέτοιας συζήτησης και η καλλιέργεια φανατισμού, μόνο διχασμό θα μπορούσε να φέρει στην Κυπριακή φοιτητική κοινότητα, και το ΜΕΤΩΠΟ ούτε θέλει, ούτε πρόκειται, να κεφαλαιοποιήσει από τα απομεινάρια της εθνοκτόνου διχόνοιας.

Αποτελέσματα εκλογών:

Προοδευτική (Φοιτητική Νεολαία ΑΚΕΛ):    1062 ψήφους – 34.29% (+0.51%) – 3 έδρες
Πρωτοπορία  (Φοιτητική Νεολαία ΔΗΣΥ):     977 ψήφους – 31.55% (-1.14%) – 3 έδρες
Αναγέννηση (Φοιτητική Νεολαία ΔΗΚΟ):     551 ψήφους – 17.79% (-1.06%) – 2 έδρες
ΜΕΤΩΠΟ      (Αυτόνομο Φοιτητικό Κίνημα): 391 ψήφους – 12.63% (+0.92%) – 1 έδρα
Αγώνας       (Φοιτητική Νεολαία ΕΔΕΚ) :     116 ψήφους –  3.75% (+0.78%) – καμία έδρα

Το ΜΕΤΩΠΟ θα συνεχίσει να εκπροσωπεί με 1 έδρα στην Εθνική Φοιτητική Ένωση Κυπρίων Ηνωμένου Βασιλείου και να δείχνει την αντίθεση του στον πνευματικό ολοκληρωτισμό και την λογοκρισία και υπόσχεται ότι θα συνεχίσει τον αγώνα για δίκαιη, δημοκρατική, λειτουργική και βιώσιμη λύση στο Κυπριακό.

Γραφείο Τύπου
ΜΕΤΩΠΟ Κυπρίων Φοιτητών Ηνωμένου Βασιλείου

press@metopo.org.uk
www.metopo.org.uk

buzz it!

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια για ενα Μπλογγερ,είναι οπως λέει και ο Aaton ,οτι είναι το χειροκρότημα για τους καλλιτέχνες.Αφήστε το σχόλιό σας το χρειαζόμαστε.

www.olympia.gr