«Η Ελλάδα επιζεί ακόμα, επιζεί νομίζω μέσα από διαδοχικά θαύματα. Νιώθω σαν να χτυπάμε τα κεφάλια μας στα σίδερα. Πολλά κεφάλια θα σπάσουν. Μα κάποια στιγμή, θα σπάσουν και τα σίδερα.» Nίκος Καζαντζάκης.
Χαμογέλα μιά καινούργια μέρα παντα αρχίζει, πές Καλημέρα !!! Χαμογελώντας ....... Έχεις κάτι να μας πείς ;..... Κάτι για να δημοσιεύσουμε ;..... Να διαμαρτυρηθείς για ένα δημοσίευμα δικό μας ή και άλλο θέμα ;..... Στείλε μας e-mail απο εδώ : catakravgi@gmail.com ή πάρε μας τηλ. 6 9 4 5 3 5 0 2 7 6 ".......Λένε πως το αιώνιο είναι στιγμές.. καλά φυλαγμένες στο "σφουγγάρι" της καρδιάς... ποτέ δε χάνουν, λένε, το άρωμα, ποτέ δεν αφήνουν την θάλασσα τον ήλιο ή την βροχή, να χάσουν την υφή τους... Κι όταν διψάμε, λένε, στα χείλη της ψυχής, το σφουγγάρι αυτό, ζωή ξαναδίνει...
Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα Ξέρω να κλαίω, να γελάω, να πονώ ξέρω να λέω την αλήθεια πέρα ως πέρα γι' αυτό κι εγώ θα σας το πω... Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Κι έτσι όλοι μαζί κι αντάμα να τραγουδάμε τα δίκια της ζωής να τραγουδάς κι εσύ απ' την πλατεία να μάθεις φίλε μου σωστά να ζεις Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα... ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ !!

Δευτέρα, Φεβρουαρίου 8

Αντιπαράθεση νομαρχίας Χαλκιδικής-Περιφέρειας Κ. Μακεδονίας για το δρόμο της Κασσάνδρας

Ο δρόμος είχε «χτυπηθεί» πρόσφατα από κατολίσθηση

Αντιπαράθεση νομαρχίας Χαλκιδικής-Περιφέρειας Κ. Μακεδονίας για το δρόμο της Κασσάνδρας

Η Περιφέρεια δεν εγκρίνει την απευθείας ανάθεση

Ο δρόμος, που κλείσθηκε από την κατολίσθηση στην Κασσάνδρα, οδήγησε σε αντιπαράθεση νομάρχη Χαλκιδικής και Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας! Τα έργα αποκατάστασης του δρόμου Φώκαιας- Αθύτου, ξεκίνησαν με απευθείας ανάθεση, μια διαδικασία τη νομιμότητα της οποίας αμφισβήτησε η Γενική Γραμματέας της Περιφέρειας.

Ο Αστέριος Ζωγράφος, δεύτερος από αριστερά, με τους ξενοδόχους Χαλκιδικής Ο Αστέριος Ζωγράφος, δεύτερος από αριστερά, με τους ξενοδόχους Χαλκιδικής Σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε με το νομάρχη Χαλκιδικής, Αστέριο Ζωγράφο, την Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Μαρία Λιονή και υπηρεσιακούς παράγοντες, τονίστηκε, ότι για το έργο εγκρίθηκε ήδη κονδύλι από το Υπουργείο Υποδομών. Νωρίτερα όμως, η νομαρχία ανέθεσε το έργο σε συγκεκριμένη εργολαβική εταιρεία.

Σύμφωνα με την κ.Λιονή, αυτή τη στιγμή δεν είναι δυνατή η αποπληρωμή από την Περιφέρεια ενός εργολάβου στον οποίο ανατέθηκε έργο από άλλο φορέα. Για το λόγο αυτό ανακοινώθηκε ότι ....

 

ο νομάρχης Χαλκιδικής θα ζητήσει την ανάκληση της σχετικής απόφασης από τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών και την έκδοση νέας.

"Αντιλαμβάνομαι τον επείγοντα χαρακτήρα του έργου, πλην όμως δεν έχουμε τη δυνατότητα να αποφύγουμε μια σειρά διαδικασιών, που διασφαλίζουν τη νομιμότητα των επεμβάσεών μας. Η νομαρχία πήρε τη δική της πρωτοβουλία, την οποία δεν προτίθεμαι να σχολιάσω", δήλωσε η Περιφερειάρχης.

Από την πλευρά του ο κ. Ζωγράφος τόνισε ότι θα ζητήσει την ανάκληση από τον υπουργό και την έκδοση νέας απόφασης και σε περίπτωση που αυτό δε γίνει δεκτό θα συνεχίσει το έργο που ξεκίνησε με πόρους της νομαρχίας.

"Οι τεχνικές υπηρεσίες της Περιφέρειας διαβεβαίωσαν τους αυτοδιοικητικούς φορείς της Χαλκιδικής πως η Περιφέρεια, ακολουθώντας όλες τις σύννομες διαδικασίες και με το χαρακτηρισμό του έργου ως κατεπείγον, θα μπορούσε να παραδώσει το έργο μέχρι τις 20 Απριλίου", είπε. Ωστόσο, επέμεινε πως πρέπει να ολοκληρωθεί πιο σύντομα και πλέον θα αποταθεί στο Υπουργείο.

Πηγη : Enet.gr

buzz it!

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια για ενα Μπλογγερ,είναι οπως λέει και ο Aaton ,οτι είναι το χειροκρότημα για τους καλλιτέχνες.Αφήστε το σχόλιό σας το χρειαζόμαστε.

www.olympia.gr