«Η Ελλάδα επιζεί ακόμα, επιζεί νομίζω μέσα από διαδοχικά θαύματα. Νιώθω σαν να χτυπάμε τα κεφάλια μας στα σίδερα. Πολλά κεφάλια θα σπάσουν. Μα κάποια στιγμή, θα σπάσουν και τα σίδερα.» Nίκος Καζαντζάκης.
Χαμογέλα μιά καινούργια μέρα παντα αρχίζει, πές Καλημέρα !!! Χαμογελώντας ....... Έχεις κάτι να μας πείς ;..... Κάτι για να δημοσιεύσουμε ;..... Να διαμαρτυρηθείς για ένα δημοσίευμα δικό μας ή και άλλο θέμα ;..... Στείλε μας e-mail απο εδώ : catakravgi@gmail.com ή πάρε μας τηλ. 6 9 4 5 3 5 0 2 7 6 ".......Λένε πως το αιώνιο είναι στιγμές.. καλά φυλαγμένες στο "σφουγγάρι" της καρδιάς... ποτέ δε χάνουν, λένε, το άρωμα, ποτέ δεν αφήνουν την θάλασσα τον ήλιο ή την βροχή, να χάσουν την υφή τους... Κι όταν διψάμε, λένε, στα χείλη της ψυχής, το σφουγγάρι αυτό, ζωή ξαναδίνει...
Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα Ξέρω να κλαίω, να γελάω, να πονώ ξέρω να λέω την αλήθεια πέρα ως πέρα γι' αυτό κι εγώ θα σας το πω... Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Κι έτσι όλοι μαζί κι αντάμα να τραγουδάμε τα δίκια της ζωής να τραγουδάς κι εσύ απ' την πλατεία να μάθεις φίλε μου σωστά να ζεις Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα... ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ !!

Δευτέρα, Φεβρουαρίου 8

Γαλλικό πολεμικό πλοίο αγοράζει η Ρωσία

 


Ένα πολεμικό πλοίο τύπου Mistral, 21.300 τόνων, συμφώνησε να πωλήσει η Γαλλία στη Ρωσία, προσπαθώντας η τελευταία τοιουτοτρόπως να εκσυγχρονίσει τον στρατιωτικό εξοπλισμό της, ο οποίος, κατά τον διαρκείας πέντε ημερών πόλεμό της εναντίον της Γεωργίας το 2008, διαπιστώθηκε ότι είναι ξεπερασμένος.
Γάλλος αξιωματούχος του Υπουργείου Άμυνας δήλωσε σχετικά...

...«Η Γαλλία συμφώνησε να πωλήσει ένα πολεμικό σκάφος Mistral στη Ρωσία».
Η τελευταία εξέλιξη έρχεται μετά από τις αντιρρήσεις που διατυπώθηκαν τις προηγούμενες ημέρες για την απόφαση αυτή τη Ρωσίας από τη Γεωργία αλλά και από άλλες γειτονικές της χώρες.
Ειδικοί αναλυτές εκτιμούν ότι το Mistral θα κοστίσει 300 με 500 εκατομμύρια ευρώ. Εκτός από ελικόπτερα μπορεί να μεταφέρει στρατεύματα, θωρακισμένα οχήματα και άρματα μάχης.

Απο το  : ......... ksipnistere ....!..!..!___Ο σιωπών δοκεί συναινείν

buzz it!

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια για ενα Μπλογγερ,είναι οπως λέει και ο Aaton ,οτι είναι το χειροκρότημα για τους καλλιτέχνες.Αφήστε το σχόλιό σας το χρειαζόμαστε.

www.olympia.gr