«Η Ελλάδα επιζεί ακόμα, επιζεί νομίζω μέσα από διαδοχικά θαύματα. Νιώθω σαν να χτυπάμε τα κεφάλια μας στα σίδερα. Πολλά κεφάλια θα σπάσουν. Μα κάποια στιγμή, θα σπάσουν και τα σίδερα.» Nίκος Καζαντζάκης.
Χαμογέλα μιά καινούργια μέρα παντα αρχίζει, πές Καλημέρα !!! Χαμογελώντας ....... Έχεις κάτι να μας πείς ;..... Κάτι για να δημοσιεύσουμε ;..... Να διαμαρτυρηθείς για ένα δημοσίευμα δικό μας ή και άλλο θέμα ;..... Στείλε μας e-mail απο εδώ : catakravgi@gmail.com ή πάρε μας τηλ. 6 9 4 5 3 5 0 2 7 6 ".......Λένε πως το αιώνιο είναι στιγμές.. καλά φυλαγμένες στο "σφουγγάρι" της καρδιάς... ποτέ δε χάνουν, λένε, το άρωμα, ποτέ δεν αφήνουν την θάλασσα τον ήλιο ή την βροχή, να χάσουν την υφή τους... Κι όταν διψάμε, λένε, στα χείλη της ψυχής, το σφουγγάρι αυτό, ζωή ξαναδίνει...
Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα Ξέρω να κλαίω, να γελάω, να πονώ ξέρω να λέω την αλήθεια πέρα ως πέρα γι' αυτό κι εγώ θα σας το πω... Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Κι έτσι όλοι μαζί κι αντάμα να τραγουδάμε τα δίκια της ζωής να τραγουδάς κι εσύ απ' την πλατεία να μάθεις φίλε μου σωστά να ζεις Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα... ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ !!

Σάββατο, Φεβρουαρίου 20

Ο ΣΠΑΣΙΚΛΑΣ ΤΗΣ ΤΑΞΗΣ

 

ΙΔΕΟΓΡΑΜΜΑ


Τον θυμόσαστε τον σπασίκλα της τάξης σας;. Καθαρός, περιποιημένος, σενιαρισμένος, σοβαροφανής, υπολογιστικός ως εκεί που δεν έπαιρνε, κρυψίνους, υπάκουος, ποτέ δεν έφερνε αντίρρηση σε ότι του έλεγαν οι καθηγητές μας, απλά εκτελούσε εντολές, ήταν πάντα βλοσυρός, μυστικοπαθής, και πάντα κρατούσε αποστάσεις απ’ ‘ολους. Μας θυμίζει η περιγραφή τίποτα από τον κ. Παπακωνσταντίνου;. Μάλλον ναι τουλάχιστον ως προς το «καθαρός, περιποιημένος, σενιαρισμένος, και υπάκουος», θα έλεγε μάλιστα κανείς στη νιοστή. Πάει – έρχεται- ξαναγυρίζει μας λέει τί του υπαγορεύουν-μας τρομοκρατεί- μέτρα δεν παίρνει αλλά τα αφήνει να αιωρούνται σαν άδικη κατάρα επί των κεφαλών μας λες και φταίμε που γεννηθήκαμε σ΄ αυτή τη χώρα- ξαναφεύγει – ξαναγυρίζει και ως κακός λογιστάκος μας λέει ότι τα υπολόγισε λειψά και θα προσθέσουν και άλλα μέτρα- και μέτρα των μέτρων των μέτρων και δεν συμμαζεύεται.

Έχει καταλάβει ο συμπαθής κ. Παπακωνσταντίνου ότι εκπροσωπεί μια χώρα, που εξακολουθεί να είναι ανεξάρτητη;. Ότι δεν μπορεί να σκύβει το κεφάλι του από φοβικότητα για να τον .......

 


σφαλιαρίζουνε;. Ότι δεν είναι δυνατό να έχει το σύμπλεγμα του εκσυγχρονισμού «Ναι σε όλα, κι’ ας πάει και το παλιάμπελο.»; Ότι η Ελλάδα δεν είναι παλιάμπελο κανενός και έχει επιζήσει σαφώς χειρότερων καταστάσεων με καθαρό και περήφανο τρόπο;.Ας πει και κανένα όχι;. Ας ακουστεί ότι αντιτίθεται και ότι αντιδρά;. Ότι χτυπά το χέρι του στο τραπέζι. Στην παράταξη που βρίσκεται πολλές φορές χρειάστηκε ο ιδρυτής της Ανδρέας Παπανδρέου να χτυπήσει το χέρι του στο τραπέζι της Ευρωπαϊκής Ένωσης και να τους πει όχι, και τον σεβόντουσαν γι’ αυτό. Το γνωρίζει αυτό ο συμπαθής κ. Παπακωνσταντίνου;. Δεν μπορεί να είναι «His masters voice ». Αν τον αδικούμε, ας μας δείξει ότι έχουμε άδικο. Ας καταλάβει ότι έχουμε φιλότιμο. Ας μη συγχέει το φιλότιμο με την εργατικότητα μας.

Ας θυμίσει στην εκπρόσωπο της Γερμανίας και στον κ. Σαρκοζί ότι εκτός από τα διαφθορεία της Siemens, Man, και των υποβρυχίων και τανκ που δεν λειτουργούν, ότι τα μεγαλοκαταστήματα τους όπως το Lidl, Carefour, Praktiker, και τους εμπορικούς αντιπροσώπους αυτοκινήτων τους εμείς τους ζούμε. Να ξεκινήσουμε να τους μποϋκοτάρουμε για να καταλάβουν τη γλύκα;. Να χαθούν και σ’ αυτούς θέσεις εργασίας, όπως και σε μας;. Όπου νά’ναι θα το ξεκινήσουν τα blogs γιατί μας το ζητά ο κόσμος. Διαβάστε και τα σχόλια τους.

Κύριε Παπακωνσταντίνου είμαστε μαζί σας, δείξτε τους ότι δεν είστε κατοχικός υπουργός Οικονομίας και ότι η Alte Kommandantur έφυγε από την Ελλάδα, αφήνοντας μας χρέη εκατοντάδων δισεκατομμυρίων ευρώ, που δεν μας τα έχουν εξοφλήσει ακόμα οι απόγονοι του Γ΄ Ράϊχ. Συνειδητοπείστε ότι το καζάνι θα ξεχειλίσει κάποια στιγμή. Το έχει προβλέψει ήδη από τον Ιανουάριο και το Ινστιτούτο Stratfor. Διαψεύστε τους και κάντε αυτό που έκανε ο Hugo Chavez που τους είπε χαρακτηριστικά γαλλικά και επαναδιαπραγματεύτηκε το χρέος της χώρας του. Αρκετά μας έχουν φάει, ας μάθουν να τρώνε λιγότερα οι γνωστοί οίκοι. Όταν ξεσηκωθούν οι πεινασμένοι, δε θα κάνουν διάκριση ποιόν θα τρώνε. «Φωνή λαού, οργή Θεού» σας θυμίζουμε ότι λέει ο θυμόσοφος, και όχι οικονομολόγος – τεχνοκράτης, λαός όταν ξεσηκώνεται ασυγκράτητος.

από kafeneio

buzz it!

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια για ενα Μπλογγερ,είναι οπως λέει και ο Aaton ,οτι είναι το χειροκρότημα για τους καλλιτέχνες.Αφήστε το σχόλιό σας το χρειαζόμαστε.

www.olympia.gr