«Η Ελλάδα επιζεί ακόμα, επιζεί νομίζω μέσα από διαδοχικά θαύματα. Νιώθω σαν να χτυπάμε τα κεφάλια μας στα σίδερα. Πολλά κεφάλια θα σπάσουν. Μα κάποια στιγμή, θα σπάσουν και τα σίδερα.» Nίκος Καζαντζάκης.
Χαμογέλα μιά καινούργια μέρα παντα αρχίζει, πές Καλημέρα !!! Χαμογελώντας ....... Έχεις κάτι να μας πείς ;..... Κάτι για να δημοσιεύσουμε ;..... Να διαμαρτυρηθείς για ένα δημοσίευμα δικό μας ή και άλλο θέμα ;..... Στείλε μας e-mail απο εδώ : catakravgi@gmail.com ή πάρε μας τηλ. 6 9 4 5 3 5 0 2 7 6 ".......Λένε πως το αιώνιο είναι στιγμές.. καλά φυλαγμένες στο "σφουγγάρι" της καρδιάς... ποτέ δε χάνουν, λένε, το άρωμα, ποτέ δεν αφήνουν την θάλασσα τον ήλιο ή την βροχή, να χάσουν την υφή τους... Κι όταν διψάμε, λένε, στα χείλη της ψυχής, το σφουγγάρι αυτό, ζωή ξαναδίνει...
Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα Ξέρω να κλαίω, να γελάω, να πονώ ξέρω να λέω την αλήθεια πέρα ως πέρα γι' αυτό κι εγώ θα σας το πω... Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Κι έτσι όλοι μαζί κι αντάμα να τραγουδάμε τα δίκια της ζωής να τραγουδάς κι εσύ απ' την πλατεία να μάθεις φίλε μου σωστά να ζεις Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα... ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ !!

Δευτέρα, Φεβρουαρίου 8

Κομπίνα με αμύθητη περιουσία .......στη Σύρο !

Η ζωή συνήθως γράφει πολύ ιδιαίτερες και πιπεράτες ιστορίες.Το τέλος τους όμως δεν ειναι πάντα happy ,πολλές φορές είναι γλυκόπικρο άλλοτε στενάχωρο  ή σε αφήνει με κάποιο κενό.Σε όλες όμως τις περιπτώσεις ,αν υπάρχει θέληση για να καταγραφεί η ιστορία και επιπλέον να προβληθεί στην οθόνη των κινηματογράφων,τότε ο σεναριογράφος που θα τη χτενίσει μαζί με το σκηνοθέτη κάνουν θαύματα και δημιουργούν επιτυχίες.Για να μη μας πουν οτι κάνουμε  διαφήμιση, αναφέρουμε το όνομα του νησιού που γυρίστηκε αλλά και εκδικάστηκε η πραγματική ιστορία και οχι τον τίτλο της.Διαβάστε μετά το σχόλιό μας  παρακάτω  και θα καταλάβετε.

από:http://www.espressonews.gr/ ΜΑΡΙΑ ΔΗΜΑ

Ενα απίστευτο θρίλερ με επίκεντρο την κληρονομιά ενός Κροίσου από το νησί της Ανδρου εκτυλίχθηκε στα δικαστήρια, με «πρωταγωνιστές» την οικιακή βοηθό και τα ανίψια του πάμπλουτου αποθανόντος! Η οικιακή βοηθός επιχείρησε με χίλιους δυο τρόπους να αρπάξει την τεράστια περιουσία, ενώ δεν δίστασε να σύρει στα δικαστήρια τους νόμιμους κληρονόμους για να προσβάλει τη διαθήκη. Το δικαστήριο της Σύρου όμως δικαίωσε .......

 

τα τέσσερα ανίψια του ευκατάστατου από την Ανδρο και η οικιακή βοηθός όχι μόνο δεν πήρε ένα ευρώ, αλλά υποχρεώθηκε να πληρώσει και τα δικαστικά έξοδα.
Η 40χρονη οικιακή βοηθός προσελήφθη από τον ηλικιωμένο κύριο γνωστής οικογένειας της Ανδρου, ο οποίος δεν είχε σύζυγο και παιδιά, για να φροντίζει το σπίτι του. Σιγά-σιγά, η πανούργα γυναίκα από οικιακή βοηθός έγινε η κυρία του σπιτιού. Προσέλαβε άλλη αλλοδαπή φίλη της ως βοηθό οικιακής βοηθού! Στη συνέχεια «επέβαλε» και άλλα άτομα στο σπίτι του «αιχμάλωτου» πλέον ευκατάστατου εργοδότη της. Εφερε στην αρχή τον 20χρονο γιο της και στη συνέχεια τον αδερφό της να μείνουν στο σπίτι.
Οι τρεις τους ζούσαν τη «μεγάλη ζωή», με πάρτι και ατέλειωτα γλέντια. Χρησιμοποιούσαν τα αυτοκίνητα του εργοδότη της και έκαναν εκδρομές σε όλο το νησί. Για να είναι μάλιστα σίγουροι ότι κανείς δεν θα πλησίαζε τον ηλικιωμένο άντρα, πήραν και ένα σκύλο πιτ μπουλ για να φυλάει το σπίτι.
Η οικιακή βοηθός από τη Μολδαβία ζητούσε από τον ηλικιωμένο εργοδότη της να την παντρευτεί και να υιοθετήσει τον γιο της για να περιέλθει σε αυτούς η πολύ μεγάλη περιουσία του. Αυτό βέβαια δεν μπορούσε να γίνει εύκολα γιατί για κάτι τέτοιο ήταν απαραίτητος παπάς ή δήμαρχος και θα το μάθαινε έτσι όλο το Γαύριο Ανδρου. Βρήκαν όμως συμβολαιογράφο, πουλούσαν τα ακίνητά του... κοψοχρονιά και έπαιρναν τα χρήματα του τιμήματος. Συμβολαιογράφος μάλιστα συνέταξε και διαθήκη του ηλικιωμένου Κροίσου, σύμφωνα με την οποία εκείνος άφηνε στη Μολδαβή ακίνητα-φιλέτα από μια τεράστια περιουσία πολλών εκατομμυρίων ευρώ. Για να μην αμφισβητήσει μάλιστα κανείς τη διαθήκη, όρισαν και άλλους κληρονόμους, όπως τον χασάπη του νησιού, τον υδραυλικό, αλλά και διάφορους άλλους που δήθεν είχαν δανείσει χρήματα στον Κροίσο!
Η μεγάλη οικογένεια του ηλικιωμένου στην Αθήνα αναστατώθηκε. Πήγαν στο νησί και έδιωξαν από το σπίτι τους εισβολείς. Πήραν τον συγγενή τους στην Αθήνα, προσέλαβαν νέα οικιακή βοηθό και όλοι μαζί, εναλλάξ, τον περιποιούνταν. Ο ταλαιπωρημένος άντρας, ηρέμησε και συνέταξε νέα διαθήκη καταργώντας την πρώτη. Μετά το θάνατό του πριν από δύο χρόνια, σε ηλικία εβδομήντα ετών, δημοσιεύθηκε η διαθήκη του, σύμφωνα με την οποία άφηνε κληρονόμους του τα τέσσερα παιδιά των δύο αδελφών του.
Η Μολδαβή όμως δεν το έβαλε κάτω και με θράσος κατέθεσε αγωγή εις βάρος των κληρονόμων του. Προσέβαλε τη δεύτερη διαθήκη ως προϊόν απειλής και ισχυρίστηκε πως οι αδελφές του πρώην εργοδότη της τον απειλούσαν για να γράψει την περιουσία του στα παιδιά τους. Η αγωγή αυτή της Μολδαβής εκδικάστηκε ενώπιον του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Σύρου. Οι δικαστές με ένα εξαιρετικό σκεπτικό δεν έκαναν δεκτούς τους ισχυρισμούς της, απέρριψαν την αγωγή της και την καταδίκασαν να καταβάλει όλα τα δικαστικά έξοδα.
Σύμφωνα με τον συνήγορο του άτεκνου ηλικιωμένου από την Ανδρο, Αλέξη Αναγνωστάκη, «τέτοιες ιστορίες, γενικά με τις αλλοδαπές, είναι πλέον πολύ συχνές. Και οι ηλικιωμένοι που τις χρησιμοποιούν ως οικιακές βοηθούς χρειάζονται την ισχυρή προστασία των συγγενών τους».

buzz it!

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια για ενα Μπλογγερ,είναι οπως λέει και ο Aaton ,οτι είναι το χειροκρότημα για τους καλλιτέχνες.Αφήστε το σχόλιό σας το χρειαζόμαστε.

www.olympia.gr