«Η Ελλάδα επιζεί ακόμα, επιζεί νομίζω μέσα από διαδοχικά θαύματα. Νιώθω σαν να χτυπάμε τα κεφάλια μας στα σίδερα. Πολλά κεφάλια θα σπάσουν. Μα κάποια στιγμή, θα σπάσουν και τα σίδερα.» Nίκος Καζαντζάκης.
Χαμογέλα μιά καινούργια μέρα παντα αρχίζει, πές Καλημέρα !!! Χαμογελώντας ....... Έχεις κάτι να μας πείς ;..... Κάτι για να δημοσιεύσουμε ;..... Να διαμαρτυρηθείς για ένα δημοσίευμα δικό μας ή και άλλο θέμα ;..... Στείλε μας e-mail απο εδώ : catakravgi@gmail.com ή πάρε μας τηλ. 6 9 4 5 3 5 0 2 7 6 ".......Λένε πως το αιώνιο είναι στιγμές.. καλά φυλαγμένες στο "σφουγγάρι" της καρδιάς... ποτέ δε χάνουν, λένε, το άρωμα, ποτέ δεν αφήνουν την θάλασσα τον ήλιο ή την βροχή, να χάσουν την υφή τους... Κι όταν διψάμε, λένε, στα χείλη της ψυχής, το σφουγγάρι αυτό, ζωή ξαναδίνει...
Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα Ξέρω να κλαίω, να γελάω, να πονώ ξέρω να λέω την αλήθεια πέρα ως πέρα γι' αυτό κι εγώ θα σας το πω... Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Κι έτσι όλοι μαζί κι αντάμα να τραγουδάμε τα δίκια της ζωής να τραγουδάς κι εσύ απ' την πλατεία να μάθεις φίλε μου σωστά να ζεις Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα... ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ !!

Δευτέρα, Φεβρουαρίου 8

Τι Χατζηγάκης, τι Μπατζελή...

 

Πήρα ένα mail, που μου ζητούσε να αναδημοσιεύσω, έτσι ώστε να γίνει γνωστό και να μεταδοθεί σε όσο γίνεται περισσότερο κόσμο, οι πιέσεις και οι απειλές που δέχεται μια ιστοσελίδα, η "Θεσσαλική Γη".
Το έγκλημα του site ήταν ότι αναδημοσίευσε λίστα με ονόματα προσληφθέντων στην ΑΓΡΟγη, από την περιοχή Θεσσαλίας...
Αυτή η λίστα είχε ήδη δημοσιευτεί στο troktiko και σε μια άλλη ιστοσελίδα στην "Τσουκνίδα" και ενόχλησε κατά πως φαίνεται κάποια χορτασμένα κομματόσκυλα, που άρχισαν να αλυχτάνε...
Είναι γνωστό ότι όταν ..........

 

οι προσλήψεις είναι "φυσιολογικές", αντέχουν στο φως της ημέρας και τοιχοκολούνται σε δημόσια θέα, χωρίς να ενοχλείται κανένας. Αντίθετα, κάποις άλλες, προτιμάνε τα σκοτάδια, γιατί είναι "ντροπαλές" και δεν τους αρέσει η δημοσιότητα.
Το mail που έλαβα, περιλαμβάνει και link με την επίμαχη ανάρτηση, για όποιον θέλει να διαβάσει την λίστα και είναι το εξής:
"ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΝΟΧΛΗΘΗΚΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΡΟΓΗ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΗΣΑΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΚΟΣΜΑΚΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΩΝ ΟΝΟΜΑΤΩΝ ΤΟΥΣ ΜΕΣΩ ΤΟΥ SITE http://www.thessalikigi.gr/index.php/enot-news/44-agrotika/162-20100127agrogi ;;;;;;;;;;;;; ΕΜΕΙΣ ΕΙΠΑΜΕ ΑΠΛΑ ΤΙ ΛΕΕΙ ΤΟ ΤΡΟΚΤΙΚΟ ΚΑΙ Η ΤΣΟΥΚΝΙΔΑ!!!!
ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΥΠΟΥΣ!!!ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΟΥΤΑΡΕΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ; Η ΜΗΠΩΣ ΒΟΛΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;;;;
Κα ΜΠΑΤΖΕΛΗ....ΞΥΠΝΑ!!!!
ΑΜΑ ΤΟ ΒΑΛΕΤΕ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΕΝΑ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ ΤΟ LINK ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ...ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ!"
Νισάφι πια, με τις πιέσεις και τις απειλές και τα "θα σου δείξω εγώ". Τα κομματόσκυλα αλυχτάνε, επειδή τα διεφθαρμένα αφεντικά τους τα έχουν συνηθίσει να τα καλύπτουν όλα πίσω από μια μαφιόζικη ομερτά.
Ακόμη και η Μπατζελή, που υποτίθεται είναι φρέσκια και άσπιλη, δικαιολογεί με τον τρόπο της τις 270 "περίεργες" προσλήψεις του Χατζηγάκη...(Δείτε το link της Τσουκνίδας)
http://aletri.blogspot.com/2010/02/blog-post_08.html

buzz it!

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια για ενα Μπλογγερ,είναι οπως λέει και ο Aaton ,οτι είναι το χειροκρότημα για τους καλλιτέχνες.Αφήστε το σχόλιό σας το χρειαζόμαστε.

www.olympia.gr