«Η Ελλάδα επιζεί ακόμα, επιζεί νομίζω μέσα από διαδοχικά θαύματα. Νιώθω σαν να χτυπάμε τα κεφάλια μας στα σίδερα. Πολλά κεφάλια θα σπάσουν. Μα κάποια στιγμή, θα σπάσουν και τα σίδερα.» Nίκος Καζαντζάκης.
Χαμογέλα μιά καινούργια μέρα παντα αρχίζει, πές Καλημέρα !!! Χαμογελώντας ....... Έχεις κάτι να μας πείς ;..... Κάτι για να δημοσιεύσουμε ;..... Να διαμαρτυρηθείς για ένα δημοσίευμα δικό μας ή και άλλο θέμα ;..... Στείλε μας e-mail απο εδώ : catakravgi@gmail.com ή πάρε μας τηλ. 6 9 4 5 3 5 0 2 7 6 ".......Λένε πως το αιώνιο είναι στιγμές.. καλά φυλαγμένες στο "σφουγγάρι" της καρδιάς... ποτέ δε χάνουν, λένε, το άρωμα, ποτέ δεν αφήνουν την θάλασσα τον ήλιο ή την βροχή, να χάσουν την υφή τους... Κι όταν διψάμε, λένε, στα χείλη της ψυχής, το σφουγγάρι αυτό, ζωή ξαναδίνει...
Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα Ξέρω να κλαίω, να γελάω, να πονώ ξέρω να λέω την αλήθεια πέρα ως πέρα γι' αυτό κι εγώ θα σας το πω... Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Κι έτσι όλοι μαζί κι αντάμα να τραγουδάμε τα δίκια της ζωής να τραγουδάς κι εσύ απ' την πλατεία να μάθεις φίλε μου σωστά να ζεις Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα... ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ !!

Τετάρτη, Φεβρουαρίου 3

Ξανά επιτυχίες τα δελφινάκια μας!!!

Με μεγάλη χαρά μας αναδημοσιεύουμε :


Για να θυμηθούμε και τον καλό κινηματογράφο, "Τα δελφινάκια του Αμβρακικού" ήταν μια ταινία σε σκηνοθεσία του Ντίνου του Δημόπουλου, που είχε γράψει και το ομώνυμο παιδικό μυθιστόρημα.
Η υπόθεση εκτυλίσσεται στα χρόνια του Μεσοπόλεμου. Σε κάποιο ψαροχώρι στον Αμβρακικό κόλπο, δύο παιδιά, ο Πέτρος (οκτώ χρόνων) και η Ανθούλα (επτά) περνάνε τις καλοκαιρινές διακοπές τους. Με τον αυθορμητισμό και την αθωότητα της τρυφερής ηλικίας τους, ανακαλύπτουν σιγά σιγά το θαύμα του κόσμου που τα περιβάλλει.
Ώσπου, στο πρόσωπο ενός άλλου παιδιού, απόβλητου από την κοινωνία (και τη ζωή) επειδή έχει ........

 

φυματίωση, γνωρίζουν τη σκληρότητα των "μεγάλων" που δεν συγχωρούν εύκολα τη διαφορά ή την εξαίρεση, και αποφασίζουν να αντισταθούν.
Έτσι ακριβώς και τα δελφινάκια του τμήματος κολύμβησης της Δόξας Άρτας, αντιστέκονται στην "σκληρότητα" των μεγάλων, που τα θεωρούν "απόβλητα" από το Δημοτικό(;;;) Κολυμβητήριο και για άλλη μια φορά, με αντίξοες συνθήκες δείχνουν σε όλους μας ότι όπου υπάρχει "Θέλω", υπάρχει και "Μπορώ".
Οι "μεγάλοι", οι "αρμόδιοι", οι δημοτικοί "άρχοντες", μάταια προσπαθούνε να μάθουν στα παιδιά ότι όπου υπάρχει "σκιά", υπάρχει και μια "δικαιολογία". Τα παιδιά δεν καταλαβαίνουν από σκιές, στα μάτια τους λάμπει μόνο το φώς...

Με χαρά αναδημοσιεύω το Δελτίο Τύπου:
"Στα Ιωάννινα βρέθηκαν το Σαββατοκύριακο 23&24 Ιανουαρίου το αγωνιστικό τμήμα του Συλλόγου μας συμμετέχοντας στους Αγώνες Ορίων, και το Σαββατοκύριακο 30&31 Ιανουαρίου το προαγωνιστικό τμήμα συμμετέχοντας στους Αγώνες Προαγωνιστικής κατηγορίας της 5ης Περιφερειακής επιτροπής της ΚΟΕ.
Παρά το κλειστό κολυμβητήριο και την καθημερινή ταλαιπωρία των προπονήσεων στα Ιωάννινα οι κολυμβητές του τμήματος έφεραν πάλι επιτυχίες στην πόλη μας.
Από το αγωνιστικό τμήμα ο 14χρονος κολυμβητής Ψυλλιάς Φίλιππος με την επίδοσή του στα 1500μ ελεύθερο και η 13χρονη Κάλλου Δήμητρα με την επίδοσή της στα 400μ μικτή ατομική έπιασαν τα όρια και εξασφάλισαν τη συμμετοχή τους στο χειμερινό πανελλήνιο πρωτάθλημα που θα γίνει στη Θεσσαλονίκη στις 19,20&21 Φεβρουαρίου. Έτσι η ομάδα θα συμμετέχει στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα με 3 συνολικά κολυμβητές (Μάνθα Έλλη, Ψυλλιά Φίλιππο και Κάλλου Δήμητρα σε 6 αγωνίσματα).
Το προαγωνιστικό τμήμα κατέκτησε 7 χρυσά (Βάσσος Νεκτάριος στα 50μ Ελεύθερο & 100μ ύπτιο ΑΓ12, Καρύδη Ιωάννα στα 50μ πεταλούδα & 100μ πεταλούδα ΚΡ11, Ψυλλιάς Αλέξανδρος στα 50μελεύθερο & 400μ ελεύθερο ΑΓ11 και Μπαλαούρας Κωνσταντίνος στα 200μ ελεύθερο ΑΓ10), 3 ασημένια (Βάσσος Νεκτάριος 400μ ελεύθερο ΑΓ12,Γαλήνα Αλεξάνδρα στα 50μ πρόσθιο ΚΡ11 και Μπαλαούρας Κωνσταντίνος στα 50μ ελεύθερο ΑΓ10) και 2 χάλκινα (Καρύδη Ιωάννα στα 100μ ύπτιο ΚΡ11 και Ψυλλιάς Αλέξανδρος στα 50μ πεταλούδα ΑΓ11) μετάλλια."
Έχω βαρεθεί να γράφω για το αίσχος του Δημοτικού Κολυμβητηρίου. Ας είναι αυτός ο τελευταίος χειμώνας που τα παιδιά ξενιτεύονται. Για να δούμε, εκλογές έρχονται...
http://aletri.blogspot.com/2010/02/blog-post_92.html

buzz it!

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια για ενα Μπλογγερ,είναι οπως λέει και ο Aaton ,οτι είναι το χειροκρότημα για τους καλλιτέχνες.Αφήστε το σχόλιό σας το χρειαζόμαστε.

www.olympia.gr