«Η Ελλάδα επιζεί ακόμα, επιζεί νομίζω μέσα από διαδοχικά θαύματα. Νιώθω σαν να χτυπάμε τα κεφάλια μας στα σίδερα. Πολλά κεφάλια θα σπάσουν. Μα κάποια στιγμή, θα σπάσουν και τα σίδερα.» Nίκος Καζαντζάκης.
Χαμογέλα μιά καινούργια μέρα παντα αρχίζει, πές Καλημέρα !!! Χαμογελώντας ....... Έχεις κάτι να μας πείς ;..... Κάτι για να δημοσιεύσουμε ;..... Να διαμαρτυρηθείς για ένα δημοσίευμα δικό μας ή και άλλο θέμα ;..... Στείλε μας e-mail απο εδώ : catakravgi@gmail.com ή πάρε μας τηλ. 6 9 4 5 3 5 0 2 7 6 ".......Λένε πως το αιώνιο είναι στιγμές.. καλά φυλαγμένες στο "σφουγγάρι" της καρδιάς... ποτέ δε χάνουν, λένε, το άρωμα, ποτέ δεν αφήνουν την θάλασσα τον ήλιο ή την βροχή, να χάσουν την υφή τους... Κι όταν διψάμε, λένε, στα χείλη της ψυχής, το σφουγγάρι αυτό, ζωή ξαναδίνει...
Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα Ξέρω να κλαίω, να γελάω, να πονώ ξέρω να λέω την αλήθεια πέρα ως πέρα γι' αυτό κι εγώ θα σας το πω... Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Κι έτσι όλοι μαζί κι αντάμα να τραγουδάμε τα δίκια της ζωής να τραγουδάς κι εσύ απ' την πλατεία να μάθεις φίλε μου σωστά να ζεις Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα... ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ !!

Τετάρτη, Φεβρουαρίου 3

Συνελήφθη ο ληστής με τα πολυτελή αυτοκίνητα

listeiakaxaia1Μετά από σχολαστικές και εκτεταμένες έρευνες, η Ασφάλεια της Πάτρας με επικεφαλής τον διευθυντή της Θανάση Νταβλούρο κατάφεραν να εξιχνιάσουν την αιματηρή ληστεία που έγινε στις 29/12/09 στα ΕΛΤΑ Kάτω Αχαΐας. Ήδη από χθες ο εγκέφαλος της συμμορίας με τα πολυτελή αυτοκίνητα και τρεις συνεργάτες του, 2 Έλληνες και ένας Ρουμάνος, κρατούνται και ανακρίνονται στην Αστυνομική Διεύθυνση Αχαΐας στην Πάτρα. Ο Ρουμάνος ο οποίος είχε συλληφθεί ήδη από τις αρχές Ιανουαρίου ισχυριζόταν ότι δεν είχε καμία συμμετοχή στη ληστεία. Ο 29χρος εγκέφαλος της συμμορίας ομολόγησε δύο ακόμη ληστείες, όπου είχε χρησιμοποιηθεί το ίδιο όπλο. Η μία είχε διαπραχθεί στο Βέλο Κορινθίας και η Άλλη στην περιοχή των Μεγάρων. Η Ασφάλεια Πάτρας πιστεύει ότι στην πορεία της προανάκρισης θα υποχρεωθεί να ομολογήσει και πολλές άλλες ακόμη ληστείες με την ίδια μεθοδολογία, που δεν έχουν ακόμη εξιχνιαστεί. Ο 29χρονος, φέρεται να έχει στην κατοχή του 4 ακριβά, γρήγορα αυτοκίνητα και μάλιστα μία θωρακισμένη BMW αξίας 100.000 ευρώ, πρόσφατα αποκτηθείσα.

Απο το www.kentri.gr

buzz it!

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια για ενα Μπλογγερ,είναι οπως λέει και ο Aaton ,οτι είναι το χειροκρότημα για τους καλλιτέχνες.Αφήστε το σχόλιό σας το χρειαζόμαστε.

www.olympia.gr