«Η Ελλάδα επιζεί ακόμα, επιζεί νομίζω μέσα από διαδοχικά θαύματα. Νιώθω σαν να χτυπάμε τα κεφάλια μας στα σίδερα. Πολλά κεφάλια θα σπάσουν. Μα κάποια στιγμή, θα σπάσουν και τα σίδερα.» Nίκος Καζαντζάκης.
Χαμογέλα μιά καινούργια μέρα παντα αρχίζει, πές Καλημέρα !!! Χαμογελώντας ....... Έχεις κάτι να μας πείς ;..... Κάτι για να δημοσιεύσουμε ;..... Να διαμαρτυρηθείς για ένα δημοσίευμα δικό μας ή και άλλο θέμα ;..... Στείλε μας e-mail απο εδώ : catakravgi@gmail.com ή πάρε μας τηλ. 6 9 4 5 3 5 0 2 7 6 ".......Λένε πως το αιώνιο είναι στιγμές.. καλά φυλαγμένες στο "σφουγγάρι" της καρδιάς... ποτέ δε χάνουν, λένε, το άρωμα, ποτέ δεν αφήνουν την θάλασσα τον ήλιο ή την βροχή, να χάσουν την υφή τους... Κι όταν διψάμε, λένε, στα χείλη της ψυχής, το σφουγγάρι αυτό, ζωή ξαναδίνει...
Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα Ξέρω να κλαίω, να γελάω, να πονώ ξέρω να λέω την αλήθεια πέρα ως πέρα γι' αυτό κι εγώ θα σας το πω... Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Κι έτσι όλοι μαζί κι αντάμα να τραγουδάμε τα δίκια της ζωής να τραγουδάς κι εσύ απ' την πλατεία να μάθεις φίλε μου σωστά να ζεις Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα... ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ !!

Κυριακή, Φεβρουαρίου 21

Είπε ο Γιώργος απ το Λονδίνο: Η Ελλάδα “εν κινδύνω” … Φέρτε μου ενα μαντολίνο…

Ο πρωθυπουργός κ. Γ. Παπανδρέου παραδέχτηκε ότι η ίδια η επιβίωση της χώρας τίθεται εν κινδύνω, την ώρα που βρίσκεται αντιμέτωπος με απεργίες, δραστικές περικοπές στον προϋπολογισμό και πιέσεις από τις Βρυξέλλες για τη σταθερότητα του ευρώ.
“Όλοι γνωρίζουμε ότι η κατάσταση θα είναι πολύ επώδυνη. Πρόκειται για την επιβίωση της χώρας μας”, δήλωσε ο κ. Παπανδρέου σε συνέντευξή του που δημοσιεύεται στο περιοδικό Spiegel, το οποίο κυκλοφορεί με ημερομηνία της Δευτέρας.
Σχόλιο:
Στην αρχή, έλεγε το ΠΑΣΟΚ: “Λεφτά υπάρχουν”, “Τα λεφτά δεν είναι πρόβλημα”!!
Μετά από 2 μήνες ανακάλυψαν τους κερδοσκόπους, τη διεθνή συνωμοσία, την επίθεση κατά της Ελλάδας ..
Πρόσφατα ανακάλυψαν στο ΠΑΣΟΚ ότι η επίθεση τελικά γίνεται κατά του Ευρώ.
Στην συνέχεια μας προέκυψε απώλεια τμήματος της εθνικής κυριαρχίας (άραγε ποιανού τμήματος).
Προχθές ο Κος Γερουλάνος αναφέρθηκε στα ασήκωτα βάρη του Πρωθυπουργού.
Και φτάσαμε στην χθεσινή δήλωση του Πρωθυπουργού “ότι η ίδια η επιβίωση της χώρας τίθεται εν κινδύνω”
Ρε δεν αφήνετε την πλάκα, τις δηλώσεις στα κανάλια και τις “παπαρομπουρδολογίες”, να κάνετε καμιά δουλειά, και να πάρετε άμεσα μέτρα και αποφάσεις.

Είπε ο Γιώργος απ το Λονδίνο:

Η Ελλάδα “εν κινδύνω”…

Φέρτε μου ένα Μαντολίνο….

Δημοσιεύθηκε από exomatiakaivlepo

buzz it!

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια για ενα Μπλογγερ,είναι οπως λέει και ο Aaton ,οτι είναι το χειροκρότημα για τους καλλιτέχνες.Αφήστε το σχόλιό σας το χρειαζόμαστε.

www.olympia.gr