«Η Ελλάδα επιζεί ακόμα, επιζεί νομίζω μέσα από διαδοχικά θαύματα. Νιώθω σαν να χτυπάμε τα κεφάλια μας στα σίδερα. Πολλά κεφάλια θα σπάσουν. Μα κάποια στιγμή, θα σπάσουν και τα σίδερα.» Nίκος Καζαντζάκης.
Χαμογέλα μιά καινούργια μέρα παντα αρχίζει, πές Καλημέρα !!! Χαμογελώντας ....... Έχεις κάτι να μας πείς ;..... Κάτι για να δημοσιεύσουμε ;..... Να διαμαρτυρηθείς για ένα δημοσίευμα δικό μας ή και άλλο θέμα ;..... Στείλε μας e-mail απο εδώ : catakravgi@gmail.com ή πάρε μας τηλ. 6 9 4 5 3 5 0 2 7 6 ".......Λένε πως το αιώνιο είναι στιγμές.. καλά φυλαγμένες στο "σφουγγάρι" της καρδιάς... ποτέ δε χάνουν, λένε, το άρωμα, ποτέ δεν αφήνουν την θάλασσα τον ήλιο ή την βροχή, να χάσουν την υφή τους... Κι όταν διψάμε, λένε, στα χείλη της ψυχής, το σφουγγάρι αυτό, ζωή ξαναδίνει...
Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα Ξέρω να κλαίω, να γελάω, να πονώ ξέρω να λέω την αλήθεια πέρα ως πέρα γι' αυτό κι εγώ θα σας το πω... Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Κι έτσι όλοι μαζί κι αντάμα να τραγουδάμε τα δίκια της ζωής να τραγουδάς κι εσύ απ' την πλατεία να μάθεις φίλε μου σωστά να ζεις Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα... ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ !!

Κυριακή, Φεβρουαρίου 21

Αγγελική Νικολούλη! Τώρα ως Λάρα Κρόφτ! Πριν 7 έτη ως Μάρλεν Ντίντριχ και Μάτα Χάρι!

 

Κι όμως είναι η Αγγελική Νικολούλη!Το Bouru...Bouru...,έψαξε και βρήκε! Το 2003 η δαιμόνια Αγγελική είχε φωτογραφηθεί για μηνιαίο life style έντυπο ως Μάρλεν Ντίντριχ και Μάτα Χάρι! Για την ιστορία την φωτογράφηση είχε κάνει ο Δημήτρης Ασπιώτης. Αριστερά βλέπετε την Αγγελική Ντίτριχ και φωτό από την προετοιμασία της Αγγελικής ως Μάτα Χάρι.Στην φωτό ο περίφημος make up artist, Γιάννης Μαρκετάκης,ο χαρισματικός στυλίστας Σωτήρης Τσαγδής, η διευθύντρια του εντύπου τότε, Μάρα Ψαρράκη η οποία είχε αυτές τις ιδέες! Της άρεσαν, οι μεταμορφώσεις!Κάτω η Νικολούλη ως Μάτα Χάρι! Εφτά χρόνια μετά, η Αγγελική φωτογραφήθηκε για το Down Town ως Λάρα Κρόφτ! Το frame που φαίνεται η Λάρα Νικολούλη κι η Λάρα Κροφτ-Αντζελίνα Τζολί , το bouru...bouru..., το δανείστηκε από το troktiko. Πάντα τολμηρή η Αγγελική, τίποτα δεν την πτοεί!

Πηγή  :   bourou…bourou

buzz it!

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια για ενα Μπλογγερ,είναι οπως λέει και ο Aaton ,οτι είναι το χειροκρότημα για τους καλλιτέχνες.Αφήστε το σχόλιό σας το χρειαζόμαστε.

www.olympia.gr