«Η Ελλάδα επιζεί ακόμα, επιζεί νομίζω μέσα από διαδοχικά θαύματα. Νιώθω σαν να χτυπάμε τα κεφάλια μας στα σίδερα. Πολλά κεφάλια θα σπάσουν. Μα κάποια στιγμή, θα σπάσουν και τα σίδερα.» Nίκος Καζαντζάκης.
Χαμογέλα μιά καινούργια μέρα παντα αρχίζει, πές Καλημέρα !!! Χαμογελώντας ....... Έχεις κάτι να μας πείς ;..... Κάτι για να δημοσιεύσουμε ;..... Να διαμαρτυρηθείς για ένα δημοσίευμα δικό μας ή και άλλο θέμα ;..... Στείλε μας e-mail απο εδώ : catakravgi@gmail.com ή πάρε μας τηλ. 6 9 4 5 3 5 0 2 7 6 ".......Λένε πως το αιώνιο είναι στιγμές.. καλά φυλαγμένες στο "σφουγγάρι" της καρδιάς... ποτέ δε χάνουν, λένε, το άρωμα, ποτέ δεν αφήνουν την θάλασσα τον ήλιο ή την βροχή, να χάσουν την υφή τους... Κι όταν διψάμε, λένε, στα χείλη της ψυχής, το σφουγγάρι αυτό, ζωή ξαναδίνει...
Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα Ξέρω να κλαίω, να γελάω, να πονώ ξέρω να λέω την αλήθεια πέρα ως πέρα γι' αυτό κι εγώ θα σας το πω... Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Κι έτσι όλοι μαζί κι αντάμα να τραγουδάμε τα δίκια της ζωής να τραγουδάς κι εσύ απ' την πλατεία να μάθεις φίλε μου σωστά να ζεις Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα... ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ !!

Πέμπτη, Φεβρουαρίου 11

UPDATE Αίσχος: Το βιβλιοπωλείο Μαλλιάρης της Θεσσαλονίκης διακινεί βιβλία με φιλοσκοπιανή προπαγάνδα.

Προς απάντηση του δημοσιεύματος μας εδώ :Αίσχος: Το βιβλιοπωλείο Μαλλιάρης της Θεσσαλονίκης διακινεί βιβλία με φιλοσκοπιανή προπαγάνδα. ΜΠΟΫΚΟΤΑΖ ΤΩΡΑ   Και με την σημείωση
το βιβλιοπωλείο Μαλλιάρης μας απέστειλε το ακόλουθο e-mail.

Αγαπητοί φίλοι,

Η παραγγελία του συγκεκριμένου βιβλίου έγινε από το τμήμα παραγγελιών δυστυχώς χωρίς να ελεγχθεί το περιεχόμενο του και εν αγνοία του Κου Μαλλιάρη.

Μόλις εχθές το πληροφορήθηκε και έδωσε εντολή αμέσως να αποσυρθεί το βιβλίο, το οποίο ενημερωτικά δεν το διακινούμε εμείς αλλά αποθήκη χονδρικής της πόλης μας.

Εξ' άλλου είναι γνωστή η δική μας θέση για το σκοπιανό εκδίδοντας το 3τομο κορυφαίο έργο του Νίκολας Χάμοντ, το πιο έγκυρο που κυκλοφορεί καθώς και πολλά άλλα έργα ιστορικού περιεχομένου που ο εκδοτικός μας οργανισμός έχει προσφέρει στο Ελληνικό αναγνωστικό κοινό.

Το θέμα για εμάς έχει λήξει και μπορείτε ανά πάσα στιγμή να το επαληθεύσετε.

Παρακαλούμε πολύ να σταματήσετε τη δημοσίευση του κειμένου στα blog σας διότι αυτό δεν ανταποκρίνεται πλέον στην αλήθεια.

Η πολιτική μας είναι εναντίων τέτοιων εκδόσεων.

Με εκτίμηση


Άννα Κανέλογλου


Γραμματεία


Μαλλιάρης Παιδεία ΑΕ

Σχόλιο:Ευχαριστούμε το βιβλιοπωλείο Μαλλιάρης για την άμεση ανταπόκρισή του στο θέμα. Στην  ανάρτησή μας θα προστεθεί και η παρούσα και θα αναρτηθεί και στην πρώτη μας σελίδα.
Παρόμοιες κινήσεις χρήζουν μεγάλης προσοχής…Προσυπογράφουμε  αποκλειστικά για μπουκοτάζ.Υπάρχουν αρκετοί θερμοκέφαλοι.Δεν χρειαζόμαστε κι  άλλους!!  ΜΟΝΟ ΕΙΡΗΝΙΚΟ ΜΠΟΥΚΟΤΑΖ.
Α Ι Σ Χ Ο Σ.
Στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, στον πεζόδρομο της Δημητρίου Γούναρη (λίγα μέτρα πάνω από την πλατεία Ναυαρίνου) ένα από τα πιο κεντρικά βιβλιοπωλεία της Θεσσαλονίκης το "Μαλλιάρης παιδεία" αναπαράγει την πιο άθλια ανθελληνική φιλοσκοπιανή προπαγάνδα διαθέτοντας προς πώληση το ΕΛΛΗΝΟ"ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ" ΛΕΞΙΚΟ του Βασκου Καρατζά.
Διαβάστε πως παρουσιάζουν το "Λεξικό" οι γνωστοί ανθέλληνες του Ουράνιου Τόξου στη σελίδα τους ( http://www.florina.org/news/2009/may22c_g.asp ) :
Η μακεδονική γλώσσα (μακεντόντσι) αποτελεί μία από τις σύγχρονες γλώσσες των Βαλκανίων. Αποτελεί τη ……


μητρική γλώσσα των Μακεδόνων στη Δημοκρατία της Μακεδονίας και των εθνικών μακεδονικών μειονοτήτων που κατοικούν σε Ελλάδα, Βουλγαρία και Αλβανία.

Μάλιστα,
"Μακεδονική γλώσσα(μακεντόνσκι)",
"Δημοκρατία της Μακεδονίας" και
"εθνική μακεδονική μειονότητα" στην Ελλάδα λοιπόν.

Ο γνωστός προασπιστής του Ουράνιου τόξου Δημήτρης Λιθοξόου γράφει σχετικά με το "Λεξικό" αυτό στη σελίδα του ( http://lithoksou.net/leksiko.html ):
"Η έκδοση ενός ελληνομακεδονικού λεξικού αποτελούσε τακτικό στόχο του οργανωμένου μακεδονικού κινήματος εδώ και δώδεκα χρόνια. Ο στόχος αυτός διατυπώθηκε στο μανιφέστο του Ουράνιου Τόξου, που ψηφίστηκε τον Ιανουάριο του 1997..."
Μπήκαμε στο βιβλιοπωλείο "Μαλλιάρης παιδεία" και φωτογραφίσαμε ένα από τα βιβλία που βρίσκονται στο διάζωμα με τα Λεξικά (μπαίνοντας μέσα, και κατεβαίνοντας τα σκαλιά, αριστερά, πίσω από το γκισέ).

Επειδή
το εν λόγω "Λεξικό" στερείται κάθε επιστημονικής σοβαρότητας και ακρίβειας και το μόνο που πετυχαίνει είναι να αναπαράγει (ενδεικτικά στον πρόλογό του) την άθλια σκοπιανή προπαγάνδα
η προώθηση τέτοιων απόψεων πέρα από κατάπτυστες αντίκεινται στους νόμους και στις διατάξεις του Ελληνικού Συντάγματος (προσπαθούν να δημιουργήσουν "εθνικές" μειονότητες στην πατρίδα μας)
στο βωμό του κέρδους δεν είναι δυνατόν να προσβάλλεται η ελληνικότητα της Μακεδονίας και η ταυτότητά μας
Γι αυτό
Καλούμε τώρα
σε άμεσο ΜΠΟΫΚΟΤΑΖ
στο βιβλιοπωλείο "Μαλλιάρης-παιδεία"
μέχρι να αποσύρει το ψευδεπίγραφο Λεξικό που εξέδωσαν οι γνωστοί ανθέλληνες Βοσκόπουλος-Παρίσης. ΜΠΟΫΚΟΤΑΖ ΤΩΡΑ
πηγή:ΑντιΠαρακμή

buzz it!

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια για ενα Μπλογγερ,είναι οπως λέει και ο Aaton ,οτι είναι το χειροκρότημα για τους καλλιτέχνες.Αφήστε το σχόλιό σας το χρειαζόμαστε.

www.olympia.gr