«Η Ελλάδα επιζεί ακόμα, επιζεί νομίζω μέσα από διαδοχικά θαύματα. Νιώθω σαν να χτυπάμε τα κεφάλια μας στα σίδερα. Πολλά κεφάλια θα σπάσουν. Μα κάποια στιγμή, θα σπάσουν και τα σίδερα.» Nίκος Καζαντζάκης.
Χαμογέλα μιά καινούργια μέρα παντα αρχίζει, πές Καλημέρα !!! Χαμογελώντας ....... Έχεις κάτι να μας πείς ;..... Κάτι για να δημοσιεύσουμε ;..... Να διαμαρτυρηθείς για ένα δημοσίευμα δικό μας ή και άλλο θέμα ;..... Στείλε μας e-mail απο εδώ : catakravgi@gmail.com ή πάρε μας τηλ. 6 9 4 5 3 5 0 2 7 6 ".......Λένε πως το αιώνιο είναι στιγμές.. καλά φυλαγμένες στο "σφουγγάρι" της καρδιάς... ποτέ δε χάνουν, λένε, το άρωμα, ποτέ δεν αφήνουν την θάλασσα τον ήλιο ή την βροχή, να χάσουν την υφή τους... Κι όταν διψάμε, λένε, στα χείλη της ψυχής, το σφουγγάρι αυτό, ζωή ξαναδίνει...
Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα Ξέρω να κλαίω, να γελάω, να πονώ ξέρω να λέω την αλήθεια πέρα ως πέρα γι' αυτό κι εγώ θα σας το πω... Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Κι έτσι όλοι μαζί κι αντάμα να τραγουδάμε τα δίκια της ζωής να τραγουδάς κι εσύ απ' την πλατεία να μάθεις φίλε μου σωστά να ζεις Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα... ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ !!

Πέμπτη, Φεβρουαρίου 11

Άστατος ο καιρός το τριήμερο της Καθαρής Δευτέρας

Άστατος θα είναι ο καιρός το τριήμερο της Καθαρής Δευτέρας. Νοτιάδες έως και 8 μποφόρ στο Αιγαίο την Παρασκευή, γρήγορα όμως θα στραφούν σε δυτικούς. Τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες την Καθαρά Δευτέρα.
Παρασκευή 12-02-2010
Kαιρός : στα δυτικά, τα βόρεια και το ανατολικό Αιγαίο νεφώσεις με βροχές, καταιγίδες κυρίως στις θαλάσσιες και παραθαλάσσιες και χιονιά στα ορεινά καθώς και σε περιοχές της Ηπείρου και της Μακεδονίας με χαμηλό υψόμετρο. Στην υπόλοιπη χώρα παροδικές νεφώσεις με τοπικές βροχές μικρής διάρκειας και λίγα χιόνια στα ορεινά.
Σάββατο 13-02-2010
Kαιρός : αρχικά θα …….

 

διατηρηθούν οι συνθήκες της Παρασκευής αλλά σταδιακά τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν και το απόγευμα θα σταματήσουν.
Άνεμοι: δυτικών διευθύνσεων 5 με 7 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση.
Κυριακή 14-02-2010
Kαιρός : αραιές νεφώσεις οι οποίες βαθμιαία θα πυκνώσουν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και στα δυτικά σποραδικές καταιγίδες, χιόνια θα πέσουν στα ορεινά κυρίως της κεντρικής και βόρειας χώρας, πρόσκαιρα θα χιονίσει και σε περιοχές της Μακεδονίας με χαμηλό υψόμετρο.
Δευτέρα 15-02-2010
Kαιρός : στα δυτικα, κεντρικα,τα βόρεια και το ανατολικό Αιγαίο νεφώσεις με τοπικές βροχές,σποραδικες καταιγίδες στις θαλάσσιες και παραθαλάσσιες περιοχές. Χιόνια στα ορεινά καθώς και σε περιοχές της βόρειας Ελλάδας με χαμηλό υψόμετρο. Σταδιακα τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν. Στην υπόλοιπη χώρα λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες με πιθανότητα σποραδικών βροχών μικρής διάρκειας κυρίως τις πρωινές ώρες.

Πηγή : GreekWorldNews

buzz it!

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια για ενα Μπλογγερ,είναι οπως λέει και ο Aaton ,οτι είναι το χειροκρότημα για τους καλλιτέχνες.Αφήστε το σχόλιό σας το χρειαζόμαστε.

www.olympia.gr