«Η Ελλάδα επιζεί ακόμα, επιζεί νομίζω μέσα από διαδοχικά θαύματα. Νιώθω σαν να χτυπάμε τα κεφάλια μας στα σίδερα. Πολλά κεφάλια θα σπάσουν. Μα κάποια στιγμή, θα σπάσουν και τα σίδερα.» Nίκος Καζαντζάκης.
Χαμογέλα μιά καινούργια μέρα παντα αρχίζει, πές Καλημέρα !!! Χαμογελώντας ....... Έχεις κάτι να μας πείς ;..... Κάτι για να δημοσιεύσουμε ;..... Να διαμαρτυρηθείς για ένα δημοσίευμα δικό μας ή και άλλο θέμα ;..... Στείλε μας e-mail απο εδώ : catakravgi@gmail.com ή πάρε μας τηλ. 6 9 4 5 3 5 0 2 7 6 ".......Λένε πως το αιώνιο είναι στιγμές.. καλά φυλαγμένες στο "σφουγγάρι" της καρδιάς... ποτέ δε χάνουν, λένε, το άρωμα, ποτέ δεν αφήνουν την θάλασσα τον ήλιο ή την βροχή, να χάσουν την υφή τους... Κι όταν διψάμε, λένε, στα χείλη της ψυχής, το σφουγγάρι αυτό, ζωή ξαναδίνει...
Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα Ξέρω να κλαίω, να γελάω, να πονώ ξέρω να λέω την αλήθεια πέρα ως πέρα γι' αυτό κι εγώ θα σας το πω... Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Κι έτσι όλοι μαζί κι αντάμα να τραγουδάμε τα δίκια της ζωής να τραγουδάς κι εσύ απ' την πλατεία να μάθεις φίλε μου σωστά να ζεις Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα... ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ !!

Δευτέρα, Φεβρουαρίου 22

Χαλκιδική ! Επιτέλους πέφτει χρήμα για αποκατάσταση του οδικού δικτύου,πρίν το Μάϊο τελειώστε τα πάντα !Τελειώνει ο χρόνος.....

Άστραψε και βρόντηξε στα ΜΜΕ ο Νομάρχης Χαλκιδικής, Αστέριος Ζωγράφος (φωτο), διαμαρτυρόμενος για την ανυπαρξία ενδιαφέροντος της κυβέρνησης προς τη Χαλκιδική, που επλήγη καίρια από τις έντονες βροχοπτώσεις των τελευταίων εβδομάδων, με αποτέλεσμα, πολλοί δρόμοι να έχουν κλείσει από τις κατολισθήσεις.
Οι φωνές του έπιασαν τόπο, καθώς...

Πιστώσεις συνολικού ύψους 2.610.000 ευρώ για έργα υποδομών στην Κεντρική Μακεδονία (Χαλκιδική και Θεσσαλονίκη), εγκρίθηκαν από το Υπουργείο Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων.
Ειδικότερα, για την εκτέλεση εργασιών μόνιμης αποκατάστασης ολισθαίνοντος επιχώματος μεταξύ Ν. Φώκαιας και Αθύτου, στο οδικό δίκτυο Κασσάνδρας Χαλκιδικής, εγκρίθηκε η διάθεση πίστωσης ποσού 1.050.000 ευρώ. Επίσης, για την εκτέλεση εργασιών μόνιμης αντιστήριξης στο όρυγμα, στο 19ο χλμ. της οδού Μουδανιών-Παλιουρίου, Κασσάνδρας Χαλκιδικής, όπου συνέβησαν διαδοχικές κατολισθήσεις και η κυκλοφορία διεξάγεται από παρακαμπτηρίους, εγκρίθηκε η διάθεση πίστωσης ποσού 1.160.000 ευρώ.
Στην ανακοίνωση του υπουργείου σημειώνεται ότι η αποκατάσταση της κυκλοφορίας θα πρέπει να γίνει το αργότερο μέχρι τέλος Μαΐου για την εξυπηρέτηση και της τουριστικής κίνησης που είναι ζωτικής σημασίας για την περιοχή.
Ακόμη, για την εκτέλεση άμεσων εργασιών αντιμετώπισης κατολισθήσεων, όπως η προσωρινή διοχέτευση της κυκλοφορίας, η σήμανση, η βελτίωση της βατότητας παρακαμπτηρίων, κ.λπ. σε διάφορα σημεία του οδικού δικτύου της Κεντρικής Μακεδονίας (Σιθωνία, Κασσάνδρα, Ε.Ο. Θεσσαλονίκης Ιερισσού, Στρατωνίου-Ολυμπιάδας, Θεσσαλονίκης-Προμαχώνα), εγκρίθηκε η διάθεση πίστωσης ποσού 400.000 ευρώ.

buzz it!

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια για ενα Μπλογγερ,είναι οπως λέει και ο Aaton ,οτι είναι το χειροκρότημα για τους καλλιτέχνες.Αφήστε το σχόλιό σας το χρειαζόμαστε.

www.olympia.gr