«Η Ελλάδα επιζεί ακόμα, επιζεί νομίζω μέσα από διαδοχικά θαύματα. Νιώθω σαν να χτυπάμε τα κεφάλια μας στα σίδερα. Πολλά κεφάλια θα σπάσουν. Μα κάποια στιγμή, θα σπάσουν και τα σίδερα.» Nίκος Καζαντζάκης.
Χαμογέλα μιά καινούργια μέρα παντα αρχίζει, πές Καλημέρα !!! Χαμογελώντας ....... Έχεις κάτι να μας πείς ;..... Κάτι για να δημοσιεύσουμε ;..... Να διαμαρτυρηθείς για ένα δημοσίευμα δικό μας ή και άλλο θέμα ;..... Στείλε μας e-mail απο εδώ : catakravgi@gmail.com ή πάρε μας τηλ. 6 9 4 5 3 5 0 2 7 6 ".......Λένε πως το αιώνιο είναι στιγμές.. καλά φυλαγμένες στο "σφουγγάρι" της καρδιάς... ποτέ δε χάνουν, λένε, το άρωμα, ποτέ δεν αφήνουν την θάλασσα τον ήλιο ή την βροχή, να χάσουν την υφή τους... Κι όταν διψάμε, λένε, στα χείλη της ψυχής, το σφουγγάρι αυτό, ζωή ξαναδίνει...
Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα Ξέρω να κλαίω, να γελάω, να πονώ ξέρω να λέω την αλήθεια πέρα ως πέρα γι' αυτό κι εγώ θα σας το πω... Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Κι έτσι όλοι μαζί κι αντάμα να τραγουδάμε τα δίκια της ζωής να τραγουδάς κι εσύ απ' την πλατεία να μάθεις φίλε μου σωστά να ζεις Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα... ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ !!

Πέμπτη, Φεβρουαρίου 18

Μεντβέντεφ: Για βοήθεια, τράβα (στους φίλους σου) στο ΔΝΤ.

Ανεπιθύμητο πρόσωπο ο ΓΑΠ στη Μόσχα, πράγμα που φάνηκε από τις συνομιλίες που είχε και με τους δύο αξιωματούχους. Οι Ρώσοι γνώριζαν από πριν την πολιτική που θα ακολουθούσε ο ΓΑΠ, γι’ αυτό μετά την εκλογή του παράτησαν κάθε απόπειρα προσέγγισης. Πάνε οι καλές εποχές της αλληλεγγύης. Εννοείται ότι στην Κίνα ο Ζιντάο δεν τον θέλει ούτε ζωγραφιστό μετά την εξαπάτηση του κατά την προηγούμενη επίσκεψη.

Στο χθεσινό του ταξίδι στην Μόσχα ο πρωθυπουργός συναντήθηκε με τον Πρόεδρο της χώρας κ. Μεντβέντεφ, και λίγο αργότερα είχε ένα κρίσιμο και πολύωρο τετ-α-τετ με τον πρωθυπουργό κ. Πούτιν.
Ο Ρώσος πρόεδρος Ντιμίτρι Μεντβέντεφ συνέστησε στον Έλληνα πρωθυπουργό να αποτανθεί «για βοήθεια στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο και την Παγκόσμια Τράπεζα ως προς την επίλυση των δημοσιονομικών προβλημάτων της Ελλάδας».
Αργότερα στη συνάντηση με τον πρωθυπουργό κ. Πούτιν, η κουβέντα κινήθηκε γύρω από την ενεργειακή συνεργασία και την οικονομική κρίση, και συγκεκριμένα δήλωσε: «Όπως όλοι καλά γνωρίζουμε η παγκόσμια οικονομική κρίση δεν ξεκίνησε στην Ελλάδα, ούτε στη Ρωσία, ούτε και στην Ευρώπη. Μετοίκησε σε εμάς από την άλλη πλευρά του ωκεανού».
Αξιοσημείωτη ήταν η στάση του σώματος του κ. Πούτιν κατά την διάρκεια της συνομιλίας, που ξεφεύγει από το καθιερωμένο πρωτόκολλο, που συνήθως τηρείται σε τέτοιο υψηλό επίπεδο διμερών επαφών!
Κατά την διάρκεια που ο κ. Πούτιν ….

είχε τον λόγο, κοίταξε ελάχιστες φορές τον Έλληνα πρωθυπουργό και άλλες τόσες χαμήλωνε το βλέμμα του, κάνοντας φανερή την πιθανή δυσφορία που ένοιωθε.
Στην συνέχεια πήρε τον λόγο ο πρωθυπουργός μας και ο κ. Πούτιν έλαβε αμέσως “αμυντική στάση” στριμωγμένες όσο μπορούσε περισσότερο στην καρέκλα του, λες και ήθελε να απομακρυνθεί!
Φυσικά ευχόμαστε όλα αυτά να ανήκουν στην φαντασία κάποιων και οι διμερείς σχέσεις Ελλάδας-Ρωσίας να βρίσκονται στο καλύτερο σημείο τους, πράγμα που σίγουρα θα είναι πολύ σημαντικό για την πατρίδα μας, αυτές τις δύσκολες στιγμές που περνάμε!

Δείτε το video :

Πηγή : http://3fialtis.blogspot.com/2010/02/blog-post_1033

buzz it!

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια για ενα Μπλογγερ,είναι οπως λέει και ο Aaton ,οτι είναι το χειροκρότημα για τους καλλιτέχνες.Αφήστε το σχόλιό σας το χρειαζόμαστε.

www.olympia.gr