«Η Ελλάδα επιζεί ακόμα, επιζεί νομίζω μέσα από διαδοχικά θαύματα. Νιώθω σαν να χτυπάμε τα κεφάλια μας στα σίδερα. Πολλά κεφάλια θα σπάσουν. Μα κάποια στιγμή, θα σπάσουν και τα σίδερα.» Nίκος Καζαντζάκης.
Χαμογέλα μιά καινούργια μέρα παντα αρχίζει, πές Καλημέρα !!! Χαμογελώντας ....... Έχεις κάτι να μας πείς ;..... Κάτι για να δημοσιεύσουμε ;..... Να διαμαρτυρηθείς για ένα δημοσίευμα δικό μας ή και άλλο θέμα ;..... Στείλε μας e-mail απο εδώ : catakravgi@gmail.com ή πάρε μας τηλ. 6 9 4 5 3 5 0 2 7 6 ".......Λένε πως το αιώνιο είναι στιγμές.. καλά φυλαγμένες στο "σφουγγάρι" της καρδιάς... ποτέ δε χάνουν, λένε, το άρωμα, ποτέ δεν αφήνουν την θάλασσα τον ήλιο ή την βροχή, να χάσουν την υφή τους... Κι όταν διψάμε, λένε, στα χείλη της ψυχής, το σφουγγάρι αυτό, ζωή ξαναδίνει...
Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα Ξέρω να κλαίω, να γελάω, να πονώ ξέρω να λέω την αλήθεια πέρα ως πέρα γι' αυτό κι εγώ θα σας το πω... Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Κι έτσι όλοι μαζί κι αντάμα να τραγουδάμε τα δίκια της ζωής να τραγουδάς κι εσύ απ' την πλατεία να μάθεις φίλε μου σωστά να ζεις Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα... ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ !!

Πέμπτη, Φεβρουαρίου 18

Μίκης Θεοδωράκης Είναι Ντροπή .

Διαβάζω στον Τύπο ότι σε λίγο θα εγκατασταθεί ένα «Διευθυντήριο» στη χώρα μας, που ουσιαστικά θα μας κυβερνά με δικτατορικό τρόπο. Τα μέλη του θα παίρνουν μόνα τους όλες τις καίριες αποφάσεις, οι οποίες θα έχουν το χαρακτήρα τελεσιγράφων, που θα πρέπει η χώρα μας να εφαρμόζει χωρίς δικαίωμα γνώμης.
Τα σκληρά οικονομικά μέτρα που πρόκειται να λάβουν, θα βυθίσουν τις κοινωνικές τάξεις -τη μια μετά την άλλη- σε απόγνωση, που τελικά θα γενικευθεί και θα μας οδηγήσει σε δραματικές κοινωνικές συνθήκες και καταστάσεις.
Το χειρότερο είναι ότι δεν πρόκειται τίποτα να διορθωθεί. Γιατί οι αιτίες του ΚΑΚΟΥ δεν βρίσκονται στους αριθμούς αλλά στους ανθρώπους. Που οι πάντες εν γνώσει τους οδήγησαν τη χώρα εκεί που την οδήγησαν, ο καθένας για τους δικούς του λόγους και όλοι μαζί.. Κι εμείς που τους ψηφίζουμε, παρακολουθούμε την κατάσταση πληγωμένοι γιατί μας ξεγέλασαν ΟΛΟΙ ΟΛΟΥΣ, καταχράστηκαν την εμπιστοσύνη ΟΛΟΙ ΟΛΩΝ και χάσαμε τον εαυτό μας και την πατρίδα μας.
Δεν αγαπάμε τον εαυτό μας, δεν αγαπάμε τη χώρα μας και γιʼ αυτό τίποτα δεν μας σώζει.
Έτσι εκεί που φτάσαμε, τουλάχιστον ας μην ευτελιζόμαστε μπροστά στους ξένους..
Είναι ντροπή ένας λαός με πληθυσμό 10 εκατομμυρίων να μην έχει 10 ικανούς ανθρώπους και να χρειάζεται τη βοήθεια των ξένων...
ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ!
Αθήνα, 17.2.2010 - Μίκης Θεοδωράκης

Ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΙΧΕΛΗΣ   σχολίασε...

Τ’ αρχαία (εκτός Ακρόπολης), έχουν εγκαταλειφθεί. Τα νεότερα μνημεία αφήνονται στην τύχη τους. Η ερασιτεχνική δημιουργία κι ο αθλητισμός βρίθει από σκάνδαλα και χαμένα χρήματα. Κανένας δεν ξέρει πόσα ακριβώς τρώγονται. Ο υπουργός Οικονομικών θέλει να κλείσει τις μαύρες τρύπες των διαρροών. Ζητάει έλεγχο στην ΟΠΑΠ Α.Ε. Όμως τα συμφέροντα είναι πολλά. Φοβούνται ότι με την επιτήρηση, θα χάσει τη δύναμή του, μια από τις μεγαλύτερες οικονομικές δυνάμεις του κράτους (7ος στον κόσμο, στα τυχερά παιγνίδια, 1,6 δις το χρόνο καθαρά κέρδη)! Η φτώχεια, βοηθάει τον τζόγο. Σε κάθε Έλληνα αναλογούν 500 περίπου ευρώ το χρόνο, σε παιγνίδια στον ΟΠΑΠ (ενώ ο ηλεκτρονικός τζόγος ανεβαίνει στα 2,5 δις )!
Η αποκέντρωση, η εναλλακτική δημιουργία, η διαφάνεια για το ΥΠΠΟ, είναι ανύπαρκτες έννοιες. Μόνο κούφια λόγια εντυπωσιασμού ξεστομίζει ο νέος υπουργός. Ο Γερουλάνος οραματίζεται, την πράσινη πολιτιστική ανάπτυξη!
Κράτησε το ταμείο στα χέρια του κι έδωσε στην υφυπουργό Γκερέκου τη βιτρίνα. Το αθλητισμό και τον τουρισμό. Αυτά όμως τ’ αγκάθια τα διαχειρίζονται οι «μπασμένοι στα πράγματα» παράγοντες. Κανένας δεν τολμά να τους στείλει στον εισαγγελέα. Είναι βολεμένοι για τα καλά κι έχουν επίσης στο πλευρό τους, μια αγέλη πιστών οπαδών. Από τα promotion γραφεία των διαφημιστικών εταιρειών, που συντηρούν ΜΜΕ, μέχρι τους στρατολογητές του εφεδρικού στρατού, της προστασίας των εθνικών νταβατζήδων. Είναι αυτοί που λένε, ότι όποιος τολμήσει να τα βάλει με τον ΔΟΛ, τον Μπόμπολα, τον Βαρδινογιάννη και τον Κόκαλη, δεν θα βρει ούτε την ψήφο του.
Και τώρα στο δια ταύτα…
Κι εμείς τι κάνουμε; Λοιπόν μετά απ’ όλα αυτά, οι Οικολόγοι Πράσινοι, θα συνεχίσουν να στηρίζουν ένα σαθρό οικοδόμημα; Αρκούμαστε στην μούγγα μας; Ζητείται τσαγανό. Ναι ή όχι, στο Υπουργείο Περιβάλλοντος;

buzz it!

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια για ενα Μπλογγερ,είναι οπως λέει και ο Aaton ,οτι είναι το χειροκρότημα για τους καλλιτέχνες.Αφήστε το σχόλιό σας το χρειαζόμαστε.

www.olympia.gr