«Η Ελλάδα επιζεί ακόμα, επιζεί νομίζω μέσα από διαδοχικά θαύματα. Νιώθω σαν να χτυπάμε τα κεφάλια μας στα σίδερα. Πολλά κεφάλια θα σπάσουν. Μα κάποια στιγμή, θα σπάσουν και τα σίδερα.» Nίκος Καζαντζάκης.
Χαμογέλα μιά καινούργια μέρα παντα αρχίζει, πές Καλημέρα !!! Χαμογελώντας ....... Έχεις κάτι να μας πείς ;..... Κάτι για να δημοσιεύσουμε ;..... Να διαμαρτυρηθείς για ένα δημοσίευμα δικό μας ή και άλλο θέμα ;..... Στείλε μας e-mail απο εδώ : catakravgi@gmail.com ή πάρε μας τηλ. 6 9 4 5 3 5 0 2 7 6 ".......Λένε πως το αιώνιο είναι στιγμές.. καλά φυλαγμένες στο "σφουγγάρι" της καρδιάς... ποτέ δε χάνουν, λένε, το άρωμα, ποτέ δεν αφήνουν την θάλασσα τον ήλιο ή την βροχή, να χάσουν την υφή τους... Κι όταν διψάμε, λένε, στα χείλη της ψυχής, το σφουγγάρι αυτό, ζωή ξαναδίνει...
Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα Ξέρω να κλαίω, να γελάω, να πονώ ξέρω να λέω την αλήθεια πέρα ως πέρα γι' αυτό κι εγώ θα σας το πω... Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Κι έτσι όλοι μαζί κι αντάμα να τραγουδάμε τα δίκια της ζωής να τραγουδάς κι εσύ απ' την πλατεία να μάθεις φίλε μου σωστά να ζεις Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα... ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ !!

Κυριακή, Φεβρουαρίου 21

Όλη η αλήθεια για το ελληνικό πετρέλαιο!

  Από την εποχή της χούντας μέχρι και σήμερα, όλες οι ελληνικές κυβερνήσεις τα κάνουν "πλακάκια" με Αμερικανούς, Τούρκους και καρτέλ πετρελαίου προκειμένου να μη μάθουμε ποτέ την αλήθεια! Γιατί η αλήθεια είναι πως η Ελλάδα έχει στο υπέδαφός της τόσο πετρέλαιο, αλλά και ουράνιο και χρυσό, που αν το είχαμε εκμεταλλευτεί όταν και όπως έπρεπε , σήμερα  ίσως και να είμαστε κάτι σαν την Ελβετία!

   Όλες οι έρευνες και οι μελέτες που έχουν γίνει στην Ελλάδα και αποκαλύπτουν την ύπαρξη ορυκτού πλούτου, "θάβονταν" αμέσως  σε κάποια συρτάρια υπουργείων και παρέμεναν εκεί μέχρι να τις φάνε τα... ποντίκια! Γιατί;

   Γιατί, λένε, θα είχαμε πρόβλημα με την Τουρκία λόγω της γνωστής υφαλοκρηπίδας (12 μίλια για εμάς, 6 για εκείνους), αν πηγαίναμε να κάνουμε έρευνες και να αντλήσουμε πετρέλαιο από τη θέση Μπάμπουρας ή έξω από τη Λήμνο, περιοχές που όλα δέιχνουν πως διαθέτουν κοιτάσματα.

  Και το ερώτημα είναι :θα είχαμε πρόβλημα με την Τουρκία, γιατί θα ψάχναμε πετρέλαιο στις ελληνικές θάλασσες; Διεκδικούν μήπως ολόκληρο το Αιγαίο οι Τούρκοι; Και δηλαδή τι θα μας έκαναν; Πόλεμο;Όπως στα Ίμια ας πούμε...

   Και καλά στο Αιγαίο, κατεβάσαμε το κεφάλι λόγω Τούρκων! Για τα κοιτάσματα πετρελαίου που υπάρχουν στο Ιόνιο, στα παράλια της Πελοποννήσου, ή στην Ήπειρο, τι έχουν να μας πουν; Κι εκεί οι Τούρκοι μας εμπόδισαν να ερευνήσουμε;

    Νομίζω πως το πράγμα είναι ξεκάθαρο: ΗΠΑ και Ευρώπη μας ήθελαν πάντα φτωχούς και εξαρτημένους! Για να μπορούν με άνεση να καθορίζουν την τύχη αυτής της χώρας, που ο Θεός τοποθέτησε σε ένα σημείο του χάρτη, που άλλες φορές είναι ευχή κι άλλες "κατάρα"! Για να είναι σίγουροι πως κάποτε θα φτάσει η ώρα, που ζούμε σήμερα: να μας αντιμετωπίζουν σαν το "βαρίδι", σαν τον κακόμοιρο "συγγενή" που ζητάει βοήθεια!

  Συνεχίζουμε τη δημοσιογραφική έρευνα για το θέμα και θα επανέλθουμε σε 15 περίπου ημέρες. Μέχρι τότε να μοιραστώ μαζί σας μια τρελή μου επιθυμία - που ήδη εξομολογήθηκα στους "ανεξήγητους" μέσω του editorial-: θα ήθελα πολύ να φτάσει η μέρα που θα ανοίξουμε όλα τα "πηγάδια" με το ελληνικό πετρέλαιο και θα  ρίξουμε εκεί μέσα όλους τους ψεύτες και τους κλέφτες που μας παραμυθιάζουν τόσα χρόνια!

  Τα λέμε...

Κώστας Χαρδαβέλλας

  Υ.Γ  Σε χθεσινή ερώτηση του προέδρου του ΛΑΟΣ στη Βουλή σχετικά με το θέμα των κοιτασμάτων, ο κ. Θεόδωρος Πάγκαλος απάντησε: "Όλοι οι άνθρωποι της ΔΕΠ, του υπουργείου Έρευνας και Τενχολογίας που τους ζήτησα να ψάξουν συστηματικά τις πληροφορίες, μου είπαν ότι δύο πηγές υπάρχουν περί πετρελαίου στο Καστελόριζο. Η μία είναι το έγκριτο φύλλο "Ποντίκι" και η άλλη ήταν η εκπομπή του κ. Χαρδαβέλλα που ονομάζεται "Πύλες του μυστηρίου". Δυστυχώς, παρόλο που είναι φίλος μου και τον έχω παρακαλέσει πάρα πολλές φορές, δεν μου έχει παραδώσει τα "κλειδιά" των "πυλών του μυστηρίου" και έτσι δεν μπορώ να ξέρω από πού πήρε τις πληροφορίες ότι υπάρχει πετρέλαιο στο Καστελόριζο".

  Την Τρίτη 2 Μαρτίου μέσα από τον "Αθέατο Κόσμο" δεσμεύομαι να "δώσω στον κ. Πάγκαλο το "κλειδί των Πυλών του Μυστηρίου". Αν μου είχε παράγματι ζητήσει τα "κλειδιά" θα του τα είχα στείλει μαζί με τις εκπομπές για τα Ίμια που νομίζω πως θα τις έβρισκε ενδιαφέρουσες! Δείτε τις εδώ!

Αναρτήθηκε:  στο  Pyles.tv    από Κώστας Χαρδαβέλλας

buzz it!

Blog Widget by LinkWithin

1 σχόλιο:

  1. "που αν το είχαμε εκμεταλλευτεί όταν και όπως έπρεπε , σήμερα ίσως και να είμαστε κάτι σαν την Ελβετία!"

    Θα μου επιτρέψεις να αμφιβάλω. Μάλλον οι πολιτικοί μας και μία μικρή κλίκα επιχειρηματιών, οι συνήθης, θα ήταν ακόμη πλουσιότερη.
    Αν τα κοινοτικά κονδύλια δεν κατάφεραν να κάνουν την Ελλάδα παραγωγικότερη και πλουσιότερη, γιατί θα το κατάφερναν τα πετρέλαια και ο ορυκτός της πλούτος. Το πρόβλημα είναι πάντα το ίδιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια για ενα Μπλογγερ,είναι οπως λέει και ο Aaton ,οτι είναι το χειροκρότημα για τους καλλιτέχνες.Αφήστε το σχόλιό σας το χρειαζόμαστε.

www.olympia.gr