«Η Ελλάδα επιζεί ακόμα, επιζεί νομίζω μέσα από διαδοχικά θαύματα. Νιώθω σαν να χτυπάμε τα κεφάλια μας στα σίδερα. Πολλά κεφάλια θα σπάσουν. Μα κάποια στιγμή, θα σπάσουν και τα σίδερα.» Nίκος Καζαντζάκης.
Χαμογέλα μιά καινούργια μέρα παντα αρχίζει, πές Καλημέρα !!! Χαμογελώντας ....... Έχεις κάτι να μας πείς ;..... Κάτι για να δημοσιεύσουμε ;..... Να διαμαρτυρηθείς για ένα δημοσίευμα δικό μας ή και άλλο θέμα ;..... Στείλε μας e-mail απο εδώ : catakravgi@gmail.com ή πάρε μας τηλ. 6 9 4 5 3 5 0 2 7 6 ".......Λένε πως το αιώνιο είναι στιγμές.. καλά φυλαγμένες στο "σφουγγάρι" της καρδιάς... ποτέ δε χάνουν, λένε, το άρωμα, ποτέ δεν αφήνουν την θάλασσα τον ήλιο ή την βροχή, να χάσουν την υφή τους... Κι όταν διψάμε, λένε, στα χείλη της ψυχής, το σφουγγάρι αυτό, ζωή ξαναδίνει...
Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα Ξέρω να κλαίω, να γελάω, να πονώ ξέρω να λέω την αλήθεια πέρα ως πέρα γι' αυτό κι εγώ θα σας το πω... Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Κι έτσι όλοι μαζί κι αντάμα να τραγουδάμε τα δίκια της ζωής να τραγουδάς κι εσύ απ' την πλατεία να μάθεις φίλε μου σωστά να ζεις Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα... ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ !!

Δευτέρα, Ιανουαρίου 4

ΔΡΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΜΜΕ: ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΘΡΑΣΟΥΣ ΚΑΙ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΜΟΥ.

Η ΘΑΛΕΙΑ ΔΡΑΓΩΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΤΑΥΤΙΖΕΙ ΜΕ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗ ΘΛΙΒΕΡΗ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑ, ΤΟ ΒΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΗΣ.

ΤΑ ΜΜΕ ΠΟΥ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΤΑΥΤΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΛΑ.Ο.Σ ΤΗΝ ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΣΤΟ ΕΓΚΑΘΕΤΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΚΤΡΩΜΑ.

Με κεντρικούς άξονες τα επικίνδυνα ιδεολογήματα περί «Νέου Πατριωτισμού»…
Με γενικόλογους αφορισμούς περί επιδιώξεων για «Εθνικιστική παιδεία»…
Και με το δηλητήριο της «Πολυπολιτισμικής διάστασης» μέσω του οποίου επιχειρείται η πλέον ύπουλη ανθελληνική επίθεση της Νέας Τάξης…

του Κ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

Η Θάλεια Δραγώνα επιχειρεί να περάσει στην αντεπίθεση, ταυτίζοντας την καθολική λαϊκή οργή για τον πνευματικό ξεπεσμό, με συντονισμένη επίθεση σε βάρος της «δημοκρατίας».
Σ αυτό το ανθελληνικό κατασκεύασμα λοιπόν απαντάμε με σαφήνεια.:
1. Η σχέση που έχει ο «νέος πατριωτισμός» που ευαγγελίζεσαι, με τα συναισθήματα αγώνα και αυταπάρνησης που ενέπνευσαν τους αγώνες του λαού μας, ταυτίζεται με τη σχέση που έχει ο «φάντης» με το ρετσινόλαδο.

2. Οσο παλιά και αναλλοίωτη παραμένει η αγάπη για την πατρίδα στο βάθος των αιώνων και στο σύνολο των λαών, τόσο και η έννοια του πατριωτισμού θα παραμένει γραμμένη με ανεξίτηλα γράμματα στις ψυχές των ανθρώπων. Κι αυτή η αγάπη για να μεγαλουργήσει, δε χρειάζεται την επιχειρούμενη «ανανέωση» που τείνει να την οδηγήσει στον αφανισμό και μέσω αυτού να οδηγήσει την πατρίδα σε διάλυση. Τα εκμοντερνιστικά ρυπαρογραφήματα και τους Ρεπούσιους συνωστισμούς, η κοινωνία τα επιστρέφει ως απαράδεκτα στους εμπνευστές τους, που σύντομα θα αποτελούν μια θλιβερή μελανή παρένθεση, που μόνο προσωρινά κατάφερε να αλώσει την κυβερνητική εξουσία.
3. Όχι… αυτός ο λαός κυρία Δραγώνα, δεν έχει ανάγκη ούτε εσένα ούτε την ψευδεπίγραφη επιστημοσύνη σου για να πορευτεί στη μεγάλη του διαδρομή. Αυτός ο λαός έχτισε τη δική του ιστορία, και άντεξε… και συνεχίζει… όχι γιατί επέδειξε την όποια ανοχή σε εθνοδιαλυτικές απόψεις σαν αυτές που ευαγγελίζεσαι, αλλά γιατί είχε την προνοητικότητα και τους ηγέτες να «κεράσει» φωτιά και τσεκούρι τους προσκυνημένους Νενέκους, επιδεικνύοντας μηδενική ανοχή στο δηλητήριο της λογικής των «νέων πατριωτισμών» που ήθελαν μια πατρίδα δεμένη χειροπόδαρα, παραδομένη και ανήμπορη στα χέρια των εισβολέων.
4. Αυτός ο λαός δεν ανέχεται να τον εκπροσωπείς, και δε θα σου αναγνωρίσει ποτέ το δικαίωμα να τον εκφράζεις.
Με δυό λόγια αυτός ο λαός το έχει χεσμένο το επιστημονικό σου έργο γιατί έμαθε ν αγαπά την πατρίδα του, ν αγωνίζεται και να πεθαίνει γι αυτήν, γι αυτό και δεν μετάνιωσε ούτε στιγμή, που δεν ανέχτηκε τέτοια «κεφάλια» να κυκλοφορούν ασύδοτα πάνω σε σβέρκους κουφαριών, που δεν είχαν ελληνική ψυχή να επιδείξουν, αλλά έκαναν σημαία το δηλητήριο του ραγιαδισμού και της ασπόνδυλης υποτέλειας.
Αίσχος σε σένα κυρία Δραγώνα…
Αίσχος στα ΜΜΕ που σε στηρίζουν…
Αίσχος στην πολιτική που σε ανέχεται και που αποτελεί την πιο ντροπιαστική παρένθεση στη σύγχρονη Ελληνική ιστορία.

Σημ. Δική μας : Όσες πληρωμένες αναλύσεις με σεντόνια και να ανεβάσουν οι υποστηρικτές σας με τα Μ.Μ.Ε.  προσπαθώντας να μας ταυτίσουν με το  Λ.Α.Ο.Σ. και τους δεξιόστροφους κουραμπιέδες που για δικά τους συμφέροντα προσπαθούν να μας καπελώσουν, δεν θα κάνουμε πίσω μέχρι να παραιτηθείτε από  Γ.Γ. του Υ.Π.Κρατήστε μόνο το πρόγραμμα,έτσι κι αλλιώς  πιο πολλά λεφτά έχει.  

buzz it!

Blog Widget by LinkWithin

1 σχόλιο:

  1. ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΕΙΡΗΝΙΚΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ στις κεντρικές πλατείες των δήμων, ώσπου να διώξουμε τον θρασύδειλο Παπατζή και τους γενιτσάρους του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια για ενα Μπλογγερ,είναι οπως λέει και ο Aaton ,οτι είναι το χειροκρότημα για τους καλλιτέχνες.Αφήστε το σχόλιό σας το χρειαζόμαστε.

www.olympia.gr