«Η Ελλάδα επιζεί ακόμα, επιζεί νομίζω μέσα από διαδοχικά θαύματα. Νιώθω σαν να χτυπάμε τα κεφάλια μας στα σίδερα. Πολλά κεφάλια θα σπάσουν. Μα κάποια στιγμή, θα σπάσουν και τα σίδερα.» Nίκος Καζαντζάκης.
Χαμογέλα μιά καινούργια μέρα παντα αρχίζει, πές Καλημέρα !!! Χαμογελώντας ....... Έχεις κάτι να μας πείς ;..... Κάτι για να δημοσιεύσουμε ;..... Να διαμαρτυρηθείς για ένα δημοσίευμα δικό μας ή και άλλο θέμα ;..... Στείλε μας e-mail απο εδώ : catakravgi@gmail.com ή πάρε μας τηλ. 6 9 4 5 3 5 0 2 7 6 ".......Λένε πως το αιώνιο είναι στιγμές.. καλά φυλαγμένες στο "σφουγγάρι" της καρδιάς... ποτέ δε χάνουν, λένε, το άρωμα, ποτέ δεν αφήνουν την θάλασσα τον ήλιο ή την βροχή, να χάσουν την υφή τους... Κι όταν διψάμε, λένε, στα χείλη της ψυχής, το σφουγγάρι αυτό, ζωή ξαναδίνει...
Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα Ξέρω να κλαίω, να γελάω, να πονώ ξέρω να λέω την αλήθεια πέρα ως πέρα γι' αυτό κι εγώ θα σας το πω... Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Κι έτσι όλοι μαζί κι αντάμα να τραγουδάμε τα δίκια της ζωής να τραγουδάς κι εσύ απ' την πλατεία να μάθεις φίλε μου σωστά να ζεις Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα... ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ !!

Σάββατο, Ιανουαρίου 30

ΚΕΦΑΛΑΙΟ 30/01/2010 η ΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

011_kefalaio_img_0Διαβάστε στο Κεφάλαιο που κυκλοφορεί το Σήμερα :
Μέτρα ή Χάος: Σε οριακό σημείο η οικονομία λόγω των spreads. Στενεύουν τα περιθώρια για αποφάσεις.καιΗ ώρα της μοιρασιάς: Ποιοι σφάζονται στην ποδιά της ελληνικής οικονομίαςΑκόμη:

Μετοχές: Διεθνή top picks για άμυνα στην κρίση και επιλογές για υψηλά μερίσματα

ΔΝΤ: Η απόλυτη συνταγή αποτυχίας

Φάκελος: Όλα όσα θέλετε να γνωρίζετε για το θρίλερ με τα ελληνικά ομόλογα

Π. Τζωρτζάκης: Δεν πωλείται η NOVA

Μεταγραφές: Χορός δισεκατομμυρίων στο βωμό της στρογγυλής θεάςΑύριο στο Κεφάλαιο και μια μοναδική προσφορά:

Maria Callas - Οι σπάνιες ζωντανές ηχογραφήσεις σε πολυτελή κασετίνα με 2 CD, το συλλεκτικό λεύκωμα και το λιμπρέτο για να διαλέξετε:

- "Νόρμα" από τη Σκάλα του Μιλάνου

- "Λουτσία ντι Λαμερμούρ" από την Όπερα της Νέας Υόρκης.Σε κάθε έκδοση, μαζί και το 4ο CD Γιώργος Χατζηνάσιος "Μπροστά στην ορχήστρα"Κεφάλαιο, η νέα ισχυρή οικονομική εφημερίδα κάθε Σάββατο στα περίπτερα. Γιατί έχει σημασία να ξέρεις.

buzz it!

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια για ενα Μπλογγερ,είναι οπως λέει και ο Aaton ,οτι είναι το χειροκρότημα για τους καλλιτέχνες.Αφήστε το σχόλιό σας το χρειαζόμαστε.

www.olympia.gr