«Η Ελλάδα επιζεί ακόμα, επιζεί νομίζω μέσα από διαδοχικά θαύματα. Νιώθω σαν να χτυπάμε τα κεφάλια μας στα σίδερα. Πολλά κεφάλια θα σπάσουν. Μα κάποια στιγμή, θα σπάσουν και τα σίδερα.» Nίκος Καζαντζάκης.
Χαμογέλα μιά καινούργια μέρα παντα αρχίζει, πές Καλημέρα !!! Χαμογελώντας ....... Έχεις κάτι να μας πείς ;..... Κάτι για να δημοσιεύσουμε ;..... Να διαμαρτυρηθείς για ένα δημοσίευμα δικό μας ή και άλλο θέμα ;..... Στείλε μας e-mail απο εδώ : catakravgi@gmail.com ή πάρε μας τηλ. 6 9 4 5 3 5 0 2 7 6 ".......Λένε πως το αιώνιο είναι στιγμές.. καλά φυλαγμένες στο "σφουγγάρι" της καρδιάς... ποτέ δε χάνουν, λένε, το άρωμα, ποτέ δεν αφήνουν την θάλασσα τον ήλιο ή την βροχή, να χάσουν την υφή τους... Κι όταν διψάμε, λένε, στα χείλη της ψυχής, το σφουγγάρι αυτό, ζωή ξαναδίνει...
Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα Ξέρω να κλαίω, να γελάω, να πονώ ξέρω να λέω την αλήθεια πέρα ως πέρα γι' αυτό κι εγώ θα σας το πω... Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Κι έτσι όλοι μαζί κι αντάμα να τραγουδάμε τα δίκια της ζωής να τραγουδάς κι εσύ απ' την πλατεία να μάθεις φίλε μου σωστά να ζεις Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα... ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ !!

Σάββατο, Δεκεμβρίου 19

ΤΟΠΙΚΟΣ ΑΛΛΗΛΟΣΠΑΡΑΓΜΟΣ ΛΟΓΩ ΠΡΑΣΙΝΙΖΟΝΤΟΣ BLOG!!

Τρομερή μάχη εντυπώσεων,απο στελέχη του λογω του παρακάτω άρθρου.Σε λίγο θα κάνουν και οδοφράγματα για να στηρίξουν τους "Σωτήρες" τους.Όχι τίποτα αλλά βγάζουν και τ'άπλυτα στη φόρα.Και είναι και κυβέρνηση!!!  Αχ ρε σανίδα που θέλετε.Όλα για την κουτάλα!!!

Κύριε Παπανδρέου εσείς είστε το πρόβλημα. <-Πηγή ανάρτησης (κλικ on )

Δημοσιεύθηκε από Γιάννης Παπαϊωάννου στο Δεκεμβρίου 17, 2009

Κύριε Παπανδρέου καταστρέφεται την χώρα μου. Βρίσκεστε συνεχώς τουλάχιστον ένα ή πολλά βήματα πίσω από τα ζητούμενα και όσα πρέπει να γίνουν. Πίσω απο τα γεγονότα. Μέσα στην ατολμία, μέσα στην αργοπορία  μέσα στα ονείρατα σας χαμένος. Εγκληματικά χαμένος.

Εδώ και 2,5 μήνες  έχετε διαπιστώσει το έλλειμα και τρέχεται στο Σαν Ντομένικο, στις Πρέσπες και όπου αλλού.  Αγοράσατε χρόνο απο την ΕΕ προ εβδομάδος για να κάνετε επικοινωνιακά κολπάκια στο Ζάππειο  και για να παρουσιάσεται εκ νέου τις φαντασιώσεις σας αυτή την φορά σε παγκόσμια κλίμακα.  Το πόσο κακό κάνατε στην χώρα απαντήθηκε σήμερα.  Μας υποβάθμισαν εκ νέου. Τα δανεικά μας  πλέον είναι δυσεύρετα και  πανάκριβα. Είχατε την ευκαρία σας να σταματήσετε τον χαμό μας και την  χάσατε.

Αυτή την στιγμή που γράφω είστε στην Κοπεγχάγη για να σώσεται τον Πλανήτη από τον άνθρακα. Δηλαδή τι να πει κανείς.  Έλεος. Είναι προφανές οτι οι προτεραιότητες σας είναι άλλες.

Αυριο το πρωί τα ομόλογα μας θα ειναι....

Διαβάστε τον πόλεμο των σχεδόν  100+ σχολίων στην πηγή του  ΕΔΩ. 


κουρελόχαρτα. Μεθαυριο δεν θα πουλιούνται καν και σε λίγες εβδομάδες δεν θα έχουμε να πληρώσουμε μισθούς και συντάξεις καθώς όλα αυτά πληρώνωνται με δανεικά.  Βρισκόμαστε μπροστά σε στάση πληρωμών. Μπροστά στο ΔΝΤ.

Εδώ και 2,5 μήνες  έχετε διαπιστώσει το έλλειμα και όμως αφήσατε την Ελλάδα ανοχύρωτη. Σήμερα στην Αγγλία μερικα ΜΜΕ καυτηριάζουν όσο πιο ευγενικά μπορούν τα πολλά μπλα μπλα σας και αναρωτιούνται εάν είστε ο κατάλληλος άνθρωπος για αυτές τις κρισιμότερες στιγμές της μεταπολιτευτικής Ελλάδος. Στο ενδιάμεσω η κυβέρνηση κλυδωνίζεται από έλλειψη αρμοδιότητων και αλληλοεποκαλύψεις και ήξεις αφίξεις με ευθυνη σας. Βλακωδώς εμμένεται στην δικής σας έμπνευση  διαδιακασία διορισμών που στέρησε την χώρα κρίσιμα στελέχη από την μάχη. Ξεκινήσατε με δική σας συνταγή να πειραματιστείτε σε βάρος μας στην χειρότερη στιγμή μας.

Εγκληματώντας πειραματίζεστε και αυτοσχεδιάζετε και με τις αγορές που μιλούν για μοναδική “συνταγή Παπανδρέου”.

Το αποτέλεσμα κύριε παπανδρέου είναι ότι σε όλο τον κοσμο μιλουν για έλλειμα αξιοπιστίας. Πιο απλά αυτό σημαινει κύριε Παπανδρέου οτι δεν σας πιστεύουν.  Δεν πιστεύουν εσάς ότι μπορείτε, ότι ξέρετε  ότι τελικά αντιλαμβάνεστε  το μέγεθος του προβλήματος.  Κύριε Παπανδρέου εσείς είστε στο πρόβλημα.

Και είναι αλήθεια ότι δεν το έχετε κυριε πρόεδρε. Το ξέρετε ότι δεν το έχετε.  Σας παρακολουθώ χρόνια και το ήξερα από την αρχή ότι δεν το έχετε.  Σας το είχα πει από εδώ και με κάθε άλλο μέσο.  Σήμερα ειλικρινά  δεν χαίρομαι καθώς η χώρα μου πληρώνει την νύφη. Η χώρα μου είναι αυτή με την οποία τώρα πειραματίζεστε ασύστολα επί τρίμηνο εν μέσω κρίσης.  Η χώρα της οποίας το έλλειμα προστίθεται στο δικό σας.

Κύριε Παπανδρέου κάνω εκληση. Αντιληφθείτε τις στιγμές ή παρατήστε τα  και αφήστε την χώρα να προχωρήσει μπροστά αν της μένει ακόμη καιρός.   Νομίζω ότι υπάρχουν πρόθυμοι να αναλάβουν το τιμόνι της χώρας στην φουρτούνα.

Δικο μας σχόλιο : Υπέρ του  Β.Β. ο συντάκτης του παραπάνω,σε λίγο καί της Ντόρας.

buzz it!

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια για ενα Μπλογγερ,είναι οπως λέει και ο Aaton ,οτι είναι το χειροκρότημα για τους καλλιτέχνες.Αφήστε το σχόλιό σας το χρειαζόμαστε.

www.olympia.gr