«Η Ελλάδα επιζεί ακόμα, επιζεί νομίζω μέσα από διαδοχικά θαύματα. Νιώθω σαν να χτυπάμε τα κεφάλια μας στα σίδερα. Πολλά κεφάλια θα σπάσουν. Μα κάποια στιγμή, θα σπάσουν και τα σίδερα.» Nίκος Καζαντζάκης.
Χαμογέλα μιά καινούργια μέρα παντα αρχίζει, πές Καλημέρα !!! Χαμογελώντας ....... Έχεις κάτι να μας πείς ;..... Κάτι για να δημοσιεύσουμε ;..... Να διαμαρτυρηθείς για ένα δημοσίευμα δικό μας ή και άλλο θέμα ;..... Στείλε μας e-mail απο εδώ : catakravgi@gmail.com ή πάρε μας τηλ. 6 9 4 5 3 5 0 2 7 6 ".......Λένε πως το αιώνιο είναι στιγμές.. καλά φυλαγμένες στο "σφουγγάρι" της καρδιάς... ποτέ δε χάνουν, λένε, το άρωμα, ποτέ δεν αφήνουν την θάλασσα τον ήλιο ή την βροχή, να χάσουν την υφή τους... Κι όταν διψάμε, λένε, στα χείλη της ψυχής, το σφουγγάρι αυτό, ζωή ξαναδίνει...
Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα Ξέρω να κλαίω, να γελάω, να πονώ ξέρω να λέω την αλήθεια πέρα ως πέρα γι' αυτό κι εγώ θα σας το πω... Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Κι έτσι όλοι μαζί κι αντάμα να τραγουδάμε τα δίκια της ζωής να τραγουδάς κι εσύ απ' την πλατεία να μάθεις φίλε μου σωστά να ζεις Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα... ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ !!

Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 16

Τέλος στα ερασιτεχνικά blogs;

Μεταφορτωμένη ανάρτηση από το Τεφτέρι.

16 Σεπ 2009


Η κυρίαρχη άποψη που επικρατεί μεταξύ αυτών που ασχολούνται με το διαδίκτυο, είναι πως τα διάφορα blogs έχουν δώσει φωνή στον μέσο άνθρωπο, ότι χτυπούν στα ίσα τα μεγάλα ΜΜΕ, και ότι τελικά έχουν επιφέρει μια πρωτοφανή δημοκρατικότητα στην ενημέρωση του κοινού. Όπως όμως αναφέρει ο Benajamin Carlson του Atlantic, κάτι τέτοιο δεν ισχύει πλέον.

«Η ρομαντική άποψη ότι απλοί, μοναχικοί bloggers κυριαρχούν στο διαδίκτυο, θυμίζει τους παλιούς μύθους για την άγρια δύση, όπου ένας και μόνο ιδεολόγος σερίφης κατάφερνε να σκοτώσει μέχρι και 11 παρανόμους με 6 μόνο σφαίρες…». Το ελεύθερο πνεύμα που αρχικά χαρακτήριζε τα blogs, δεν υπάρχει πλέον. Έχουν πέσει και αυτά θύματα της «πειθαρχίας της αγοράς». Όπως λέει ο blogger Ezra Klein της Washington Post, «ο χώρος έγινε επαγγελματικός».

Από τα κορυφαία 50 blogs των ΗΠΑ, τα 21 ανήκουν σε μεγάλες εταιρείες όπως το CNN και New York Times. Ακόμη και τα λίγα ανεξάρτητα blogs, είναι πλέον μεγάλα αναγνωρισμένα ονόματα που μετατρέπονται με ταχείς ρυθμούς σε εταιρικά σχήματα. «Πέρασαν ανεπιστρεπτί οι ημέρες των ερασιτεχνών. Τα blogs πλέον, απλά αποτελούν νέους δρόμους για την επιτυχία… δρόμους όμως, που καθρεφτίζουν τις παλιές διαδρομές των μεγάλων ΜΜΕ».


[Πηγή]

buzz it!

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια για ενα Μπλογγερ,είναι οπως λέει και ο Aaton ,οτι είναι το χειροκρότημα για τους καλλιτέχνες.Αφήστε το σχόλιό σας το χρειαζόμαστε.

www.olympia.gr