«Η Ελλάδα επιζεί ακόμα, επιζεί νομίζω μέσα από διαδοχικά θαύματα. Νιώθω σαν να χτυπάμε τα κεφάλια μας στα σίδερα. Πολλά κεφάλια θα σπάσουν. Μα κάποια στιγμή, θα σπάσουν και τα σίδερα.» Nίκος Καζαντζάκης.
Χαμογέλα μιά καινούργια μέρα παντα αρχίζει, πές Καλημέρα !!! Χαμογελώντας ....... Έχεις κάτι να μας πείς ;..... Κάτι για να δημοσιεύσουμε ;..... Να διαμαρτυρηθείς για ένα δημοσίευμα δικό μας ή και άλλο θέμα ;..... Στείλε μας e-mail απο εδώ : catakravgi@gmail.com ή πάρε μας τηλ. 6 9 4 5 3 5 0 2 7 6 ".......Λένε πως το αιώνιο είναι στιγμές.. καλά φυλαγμένες στο "σφουγγάρι" της καρδιάς... ποτέ δε χάνουν, λένε, το άρωμα, ποτέ δεν αφήνουν την θάλασσα τον ήλιο ή την βροχή, να χάσουν την υφή τους... Κι όταν διψάμε, λένε, στα χείλη της ψυχής, το σφουγγάρι αυτό, ζωή ξαναδίνει...
Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα Ξέρω να κλαίω, να γελάω, να πονώ ξέρω να λέω την αλήθεια πέρα ως πέρα γι' αυτό κι εγώ θα σας το πω... Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Κι έτσι όλοι μαζί κι αντάμα να τραγουδάμε τα δίκια της ζωής να τραγουδάς κι εσύ απ' την πλατεία να μάθεις φίλε μου σωστά να ζεις Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα... ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ !!

Πέμπτη, Αυγούστου 6

TI ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE??? EΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΓΝΩΣΤΑ BLOGS!!!-TI TOYΣ ΕΝΟΧΛΗΣΕ??

TI ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE??? EΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΓΝΩΣΤΑ BLOGS!!!-TI TOYΣ ΕΝΟΧΛΗΣΕ??

Σήμερα δύο blogs με αρκετά μεγάλη επισκεψιμότητα και διαφορετική θεματολογία, δέχτηκαν το κατέβασμα των "ρολλών" από την Google. To show-bitch και ο ΑΣΗΜΩΝΗΣ.
Τονίζω την διαφορετική θεματολογία, γιατί πιστεύω ότι δεν είναι αποτέλεσμα κάποιου οργανωμένου σχεδίου για να φιμωθούν συγκεκριμένες φωνές, αλλά απλά ένα "κενό" στους όρους χρήσης από την Google, που πολύ εύκολα υποκύπτει σε καπρίτσια τρίτων και "κατεβάζει" blogs...
Πιστεύω ότι η κοινότητα των bloggers, πρέπει να οργανωθεί και να έρθει σε επικοινωνία με τους κυρίους της Google, ώστε να αποκατασταθεί το θέμα, όσο γίνεται πιο γρήγορα.
Άλλωστε, υπάρχουνε κι αλλού πορτοκαλιές που κάνουν πορτοκάλια...
"ΚΕΝΤΡΙ"
Αναρτήθηκε από bloggaroume στις
ΠΡΟΣΘΕΣΗ ΑΠΟ ΜΑΣ :
Επίσης ακομα ενα το ΤΡΩΚΤΙΚΟ ειναι κατεβασμενο!!!!
Δέν νομιζω να εχει καποια σχεση με τις αλλαγες στο ΓΕΕΘΑ!!!.Και τις αναρτησεις του??

.

buzz it!

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια για ενα Μπλογγερ,είναι οπως λέει και ο Aaton ,οτι είναι το χειροκρότημα για τους καλλιτέχνες.Αφήστε το σχόλιό σας το χρειαζόμαστε.

www.olympia.gr