«Η Ελλάδα επιζεί ακόμα, επιζεί νομίζω μέσα από διαδοχικά θαύματα. Νιώθω σαν να χτυπάμε τα κεφάλια μας στα σίδερα. Πολλά κεφάλια θα σπάσουν. Μα κάποια στιγμή, θα σπάσουν και τα σίδερα.» Nίκος Καζαντζάκης.
Χαμογέλα μιά καινούργια μέρα παντα αρχίζει, πές Καλημέρα !!! Χαμογελώντας ....... Έχεις κάτι να μας πείς ;..... Κάτι για να δημοσιεύσουμε ;..... Να διαμαρτυρηθείς για ένα δημοσίευμα δικό μας ή και άλλο θέμα ;..... Στείλε μας e-mail απο εδώ : catakravgi@gmail.com ή πάρε μας τηλ. 6 9 4 5 3 5 0 2 7 6 ".......Λένε πως το αιώνιο είναι στιγμές.. καλά φυλαγμένες στο "σφουγγάρι" της καρδιάς... ποτέ δε χάνουν, λένε, το άρωμα, ποτέ δεν αφήνουν την θάλασσα τον ήλιο ή την βροχή, να χάσουν την υφή τους... Κι όταν διψάμε, λένε, στα χείλη της ψυχής, το σφουγγάρι αυτό, ζωή ξαναδίνει...
Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα Ξέρω να κλαίω, να γελάω, να πονώ ξέρω να λέω την αλήθεια πέρα ως πέρα γι' αυτό κι εγώ θα σας το πω... Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Κι έτσι όλοι μαζί κι αντάμα να τραγουδάμε τα δίκια της ζωής να τραγουδάς κι εσύ απ' την πλατεία να μάθεις φίλε μου σωστά να ζεις Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα... ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ !!

Τετάρτη, Αυγούστου 5

"Όταν κάποιοι στην ηγεσία τα είχαν...όλα με κεφαλαία"

.......-Emai- Το 1975 υπηρετούσα στις δυνάμεις καταδρομών και πάλι τα ίδια έκαμαν οι τούρκοι τότε. Μόνο που ο στρατός δεν παρακολουθούσε απλά..Όταν οι τούρκοι ετοποθέτησαν τότε στο νησί μια σημαία τους, αμέσως πήγαμε στο νησί της Ρω μια ομάδα καταδρομέων και την κατεβάσαμε.Μια άλλη ομάδα επήγε στην Στρογγυλή,άλλο κοντινό βραχονήσι.Εκεί εμείναμε 15 μερόνυχτα φυλάγοντας τα δυό νησάκια, πίνοντας νερό από το ίδιο με τις κατσίκες.Οι τούρκοι ούτε που ετόλμησαν να ξαναφανούν γιατί είναι θρασύδηλοι ,
αλλά όσο τους αφήνουμε χώρο απλώνονται.Μετά από αυτό το περιστατικό οι Έλληνες ανακάλυψαν και την Κυρά της ΡΩ.Ο κόσμος τότε δεν έμαθε τίποτα για το συμβάν,ίσως λόγω ανυπαρξίας ΜΜΕ.Αυτό που σας αναφέρω ήταν πιο σοβαρά και απ' τα Ύμια,καθ΄ότι ακόμη το καζάνι έβραζε στην Κύπρο, κάποιοι όμως στην ηγεσία είχαν ΑΡ... με όλα κεφαλαία.Ένας αναγνώστης σας".
Αναρτήθηκε από The acrobats στις Τετάρτη, Αύγουστος 05, 2009

buzz it!

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια για ενα Μπλογγερ,είναι οπως λέει και ο Aaton ,οτι είναι το χειροκρότημα για τους καλλιτέχνες.Αφήστε το σχόλιό σας το χρειαζόμαστε.

www.olympia.gr