«Η Ελλάδα επιζεί ακόμα, επιζεί νομίζω μέσα από διαδοχικά θαύματα. Νιώθω σαν να χτυπάμε τα κεφάλια μας στα σίδερα. Πολλά κεφάλια θα σπάσουν. Μα κάποια στιγμή, θα σπάσουν και τα σίδερα.» Nίκος Καζαντζάκης.
Χαμογέλα μιά καινούργια μέρα παντα αρχίζει, πές Καλημέρα !!! Χαμογελώντας ....... Έχεις κάτι να μας πείς ;..... Κάτι για να δημοσιεύσουμε ;..... Να διαμαρτυρηθείς για ένα δημοσίευμα δικό μας ή και άλλο θέμα ;..... Στείλε μας e-mail απο εδώ : catakravgi@gmail.com ή πάρε μας τηλ. 6 9 4 5 3 5 0 2 7 6 ".......Λένε πως το αιώνιο είναι στιγμές.. καλά φυλαγμένες στο "σφουγγάρι" της καρδιάς... ποτέ δε χάνουν, λένε, το άρωμα, ποτέ δεν αφήνουν την θάλασσα τον ήλιο ή την βροχή, να χάσουν την υφή τους... Κι όταν διψάμε, λένε, στα χείλη της ψυχής, το σφουγγάρι αυτό, ζωή ξαναδίνει...
Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα Ξέρω να κλαίω, να γελάω, να πονώ ξέρω να λέω την αλήθεια πέρα ως πέρα γι' αυτό κι εγώ θα σας το πω... Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Κι έτσι όλοι μαζί κι αντάμα να τραγουδάμε τα δίκια της ζωής να τραγουδάς κι εσύ απ' την πλατεία να μάθεις φίλε μου σωστά να ζεις Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα... ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ !!

Τετάρτη, Μαΐου 16

Δημοκρατία υπάρχει μόνον όταν κυβερνάμε εμείς

BoyltepsiS του Σωτήριου Καλαμίτση

Διαβάζοντας το άρθρο με τον τίτλο «Και νεκρούς ανασταίνουν υπουργεία και πετρέλαια!» της πραγματικής κυρίας της δημοσιογραφίας κ. Βούλτεψη ένοιωσα απλώς ότι υπάρχει ένα αιώνιο και αναλλοίωτο αξίωμα που ορίζει ότι «Δημοκρατία υπάρχει μόνον όταν κυβερνά το κόμμα μας».

Κατά την κ. Βούλτεψη, λοιπόν, (σ.Περίοπα : την θολούρα στην εικόνα σας , εσείς τη βάλατε κ.Βούλτεψη )το μήνυμα της 06.05.2012 «θα οδηγούσε αναπόφευκτα σε νέα εκλογική αναμέτρηση». Και τούτο, διότι «διάφοροι «ανακατωσούρες» που μπήκαν στη Βουλή, με κραυγές, υπερβολές και αλαζονείες μπλόκαραν κάθε διαδικασία, την ώρα που διάφορα ομόλογα έσκαγαν δεξιά-αριστερά και η χώρα βυθιζόταν στην ακυβερνησία και στο χάος».

Αλήθεια, είπε κανείς προ της 06.05.2012 στον ελληνικό λαό ότι μετά τις 06.05.2012 σκάνε συγκεκριμένα τον αριθμό ομόλογα, συγκεκριμένου ποσού έκαστο, με συγκεκριμένους δικαιούχους, τα οποία πρέπει να πληρωθούν εξάπαντος, διαφορετικά η χώρα μπαίνει σε περιπέτειες; Είπε κανείς στον ελληνικό λαό πότε εκδόθηκαν αυτά τα ομόλογα, από ποια κυβέρνηση, για την κάλυψη ποιών αναγκών και γιατί αυτά τα ομόλογα θα έπρεπε να πληρωθούν, ενώ τα ομόλογα χιλιάδων μικροαποταμιευτών έχουν κουρευτεί, ενώ δεν κουρεύτηκαν αυτά τα άλλα ομόλογα που πρέπει να πληρωθούν; Δεν ήταν μία τέτοια πληροφόρηση αναγκαία, για να σταθμίσει ο ελληνικός λαός την ψήφο του και, έτσι, να ρίξει πιο κάτω σε ποσοστά το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ; Και μη μου πείτε ότι ήταν δύσκολο να δοθούν αυτές οι πληροφορίες, όπως προφασίζονται τελευταίως οι πολέμιοι του Λογιστικού Ελέγχου του Χρέους. Αν ήθελαν, μπορούσαν σε μία ωρίτσα να δώσουν όλες αυτές τις πληροφορίες.

Ακολούθως αναφέρεται η αρθρογράφος στο «Χαρακτηριστικό παράδειγμα, το τελευταίο επεισόδιο με το περίφημο έγγραφο που ο Π. Καμμένος και τα στελέχη του υποστήριξαν πως ουδέποτε παραδόθηκε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, για να διαψευστούν αμέσως από την προεδρία – και φυσικά δεν τίθεται θέμα αμφισβήτησης της Προεδρίας της Δημοκρατίας». Είσθε βέβαιη κ. Βούλτεψη ότι διαψεύσθηκε από την Προεδρία; Πάντως, ο Πρόεδρος δεν μίλησε στη συνάντηση όλων των πολιτικών αρχηγών, όταν ρωτήθηκε σχετικώς από τον Σαμαρά. Παρέπεμψε σε ανακοίνωσή του, η οποία δεν αναρτήθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα της Δημοκρατίας.

Και μια που μιλάμε για το περίφημο non paper Καμμένου, για το οποίο εξακολουθώ να διατηρώ τις επιφυλάξεις μου, μήπως μπορεί κάποιος να μας πει ποίος ήτο ο αποδέκτης του fax που έφυγε από την Προεδρία; Και τούτο με το δεδομένο ότι ανήκει, όπως ελέχθη, στην Προεδρία της Δημοκρατίας ο αριθμός fax ο αποτυπωμένος επί του «εγγράφου» που κράδαινε την 14.05.2012 το βράδυ ο ρεπόρτερ της κ. Στάη. Αν, δηλαδή, αποστολέας ήταν η Προεδρία της Δημοκρατίας, ποίος ήτο ο αποδέκτης; Τόσον η κ. Στάη όσο και ο ρεπόρτερ της ξεσκίστηκαν να λένε ότι δεν μπορούν να αποκαλύψουν την πηγή τους, αλλά αυτή η πηγή αποκαλύπτεται τόσο εύκολα για όποιον θέλει. Δεν έχει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας παρά να δώσει στη δημοσιότητα την κατάσταση των αριθμών fax που έλαβαν έγγραφα τις επίμαχες τελευταίες ημέρες από την Προεδρία. Ξέρετε ότι ανά τακτά διαστήματα, συνήθως ανά 40-50 αποστελλόμενα έγγραφα, αυτό το μηχανάκι του fax βγάζει μία κατάσταση με όλους τους αριθμούς fax των αποδεκτών. Αυτό θα μας έλυνε την απορία. Πράγματι, αν ο Πρόεδρος παρέδωσε το επίμαχο έγγραφο σε έκαστο πολιτικό Αρχηγό εντός φακέλου, ποίος ο λόγος να το στείλει σε κάποιον με fax; Είχε ξεχάσει κάποιον πολιτικό Αρχηγό;

Εγώ να δεχθώ ότι ο Καμμένος είναι αυτός τον οποίον περιγράφετε, ο ανακατωσούρας που θέλησε να σχηματίσει δική του κυβέρνηση για να τα ΄κονομήσει από τα πετρέλαια. Λίγο πιο συγκεκριμένη θα μπορούσατε να γίνετε;

Και στη συνέχεια γράφετε ότι «κάποιοι άπλωσαν τα πόδια τους πέρα από το πάπλωμα. Και ήταν θέμα χρόνου να αποκαλυφθεί η γύμνια τους (των... ποδιών)!». Αυτή η διαπίστωση δεν ισχύει για τη ΝΔ του κ. Σαμαρά; Μήπως η αντιμνημονιακή ρητορική του ήταν πολύ απλωμένη εκτός παπλώματος, με αποτέλεσμα να αποκαλυφθεί η γύμνια του πολύ γρήγορα;

Τελικά αντίπαλός σας είναι ο Καμμένος και κανένας άλλος. Ο Καρατζαφέρης δεν σας ενοχλούσε όσο αποτελούσε τη συγκολλητική ουσία των μνημονιακών δυνάμεων. Τώρα που απαλλαγήκατε από αυτόν και γνωρίζετε ποιος σας ενοχλεί, τον αποκαλείτε ανακατωσούρα κ.λπ. Το ΠΑΣΟΚ έχει αυτοακυρωθεί με την άφρονα πολιτική του, οπότε ούτε αυτό σα απασχολεί.

Κάνετε και υποδείξεις στον λαό, σεις που κατέχετε την αλήθεια, να μην ξαναψηφίσει ανακατωσούρες, αλλά να επιστρέψει στη μνημονιακή στρούγγα. Αλήθεια, πιστεύετε ότι «Η στήριξη και η συμμετοχή σε μια κυβέρνηση συνεργασίας έχει την έννοια της συμμετοχής σε μια συνολική προσπάθεια»; Διότι, αν δεν με απατά η μνήμη μου, τόσον η ΝΔ όσο και το ΠΑΣΟΚ είπαν στον Τσίπρα να αναλάβει την πρωθυπουργία, να τον στηρίξουν και να πάει να κάνει επαναδιαπραγμάτευση, να φάει τα μούτρα του και να καταλάβει περί τίνος επρόκειτο. Τέτοιου είδους συνολική προσπάθεια θα γινόταν με πρωθυπουργό τον Τσίπρα στηριζόμενο από ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ για το συμφέρον του Έθνους;

Για να λέμε δε τα του Καίσαρος τω Καίσαρι, επισημαίνω ότι και ο κ. Καμμένος πρότεινε υπηρεσιακή κυβέρνηση υπό τον κ. Πικραμμένο, Πρόεδρο του ΣτΕ. Του διέφυγε και εκείνου ότι ο κ. Πικραμμένος προΐστατο μέχρι σήμερα του Ανωτάτου Δικαστηρίου της χώρας που απεφάνθη ότι το Μνημόνιο Ι είναι συνταγματικό;

Και κάτι τελευταίο: με το εν λόγω άρθρο σας κ. Βούλτεψη εκφράσατε αυτό που είπαν όλοι οι μνημονιακοί Αρχηγοί: «Δυστυχώς, πάμε για εκλογές». Είναι δυστύχημα η διενέργεια εκλογών, είναι δυστύχημα η προσφυγή στη λαϊκή ετυμηγορία, επειδή ο λαός δεν γνωρίζει. Γνωρίζουν μόνον οι Αρχηγοί της ρεμούλας και της αρπαχτής, οι πανταχόθεν λαδωμένοι που παρατηρούν ως απλοί και ατάραχοι θεατές τον λαό να αυτοκτονεί είτε με μια σφαίρα στον κρόταφο είτε πηδώντας από γέφυρες είτε κρεμασμένος από το σχοινί που του ετοίμασαν όλα αυτά τα λαμόγια που βρίσκονται για μία ακόμη φορά στη δυσάρεστη θέση να διεκδικήσουν την ψήφο τού αγνώμονος και αμόρφωτου λαού. Αυτά είχε την ευκαιρία να μας πει και σήμερα ο άλλος μεγάλος «δημοκράτης, προοδευτικός και σοσιαλιστής» κ. Δακρυοχοΐδης. Ο λαός έχει κρίση και σοφία μόνον όταν στέλνει λαμόγια στη Βουλή. Όταν στέλνει ανακατωσούρες, χαλάει τη σούπα της ευκλεούς Δημοκρατίας του Ανωτάτου Σοβιέτ του Κλεπτοκρατικού Κόμματος.

buzz it!

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια για ενα Μπλογγερ,είναι οπως λέει και ο Aaton ,οτι είναι το χειροκρότημα για τους καλλιτέχνες.Αφήστε το σχόλιό σας το χρειαζόμαστε.

www.olympia.gr