«Η Ελλάδα επιζεί ακόμα, επιζεί νομίζω μέσα από διαδοχικά θαύματα. Νιώθω σαν να χτυπάμε τα κεφάλια μας στα σίδερα. Πολλά κεφάλια θα σπάσουν. Μα κάποια στιγμή, θα σπάσουν και τα σίδερα.» Nίκος Καζαντζάκης.
Χαμογέλα μιά καινούργια μέρα παντα αρχίζει, πές Καλημέρα !!! Χαμογελώντας ....... Έχεις κάτι να μας πείς ;..... Κάτι για να δημοσιεύσουμε ;..... Να διαμαρτυρηθείς για ένα δημοσίευμα δικό μας ή και άλλο θέμα ;..... Στείλε μας e-mail απο εδώ : catakravgi@gmail.com ή πάρε μας τηλ. 6 9 4 5 3 5 0 2 7 6 ".......Λένε πως το αιώνιο είναι στιγμές.. καλά φυλαγμένες στο "σφουγγάρι" της καρδιάς... ποτέ δε χάνουν, λένε, το άρωμα, ποτέ δεν αφήνουν την θάλασσα τον ήλιο ή την βροχή, να χάσουν την υφή τους... Κι όταν διψάμε, λένε, στα χείλη της ψυχής, το σφουγγάρι αυτό, ζωή ξαναδίνει...
Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα Ξέρω να κλαίω, να γελάω, να πονώ ξέρω να λέω την αλήθεια πέρα ως πέρα γι' αυτό κι εγώ θα σας το πω... Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Κι έτσι όλοι μαζί κι αντάμα να τραγουδάμε τα δίκια της ζωής να τραγουδάς κι εσύ απ' την πλατεία να μάθεις φίλε μου σωστά να ζεις Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα... ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ !!

Δευτέρα, Μαΐου 21

Τί συζήτησε ο Πάνος Καμμένος με τον Πρωθυπουργό κ. Πικραμμένο ..(βιντεο)

Η ΕΕ και οι εταίροι θα πρέπει να λειτουργήσουν ως εταίροι και όχι ως εκπρόσωποι των τραπεζιτών, είπε ο Πάνος Καμμένος μετά τη συνάντηση που είχε σήμερα με τον υπηρεσιακό πρωθυπουργό Παναγιώτη Πικραμμένο.

Ο Πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων μετέφερε την στήριξη του κόμματος στον κ. Πικραμμένο, εν όψει των ευρωπαϊκών συναντήσεων στις οποίες θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα.

Μάλιστα, του πρότεινε να υπάρξει άμεσα απελευθέρωση κονδυλίων για τα θέματα της ανάπτυξης, επιμένοντας ωστόσο, στην θέση του κόμματος για καταγγελία του μνημονίου.

«Η καταγγελία του μνημονίου πρέπει να γίνει άμεσα και να γίνει απόλυτα αντιληπτό ότι η πραγματική οικονομική κατάσταση δεν επιτρέπει να συνεχίσουμε σε αυτήν τη ρότα. (…)Είναι σαφές, ότι το μνημόνιο οδηγεί σε αδιέξοδο και το λαό και την οικονομία».

«Φαίνεται ότι υπάρχει μία πίεση προς τη χώρα και η απάντηση θα είναι μια εθνική ομοψυχία», παρατήρησε ο κ. Καμμένος και συνέχισε: «Θα κάνουμε τα πάντα προκειμένου η φωνή της Ελλάδας στο εξωτερικό να είναι ενιαία και δυνατή».

buzz it!

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια για ενα Μπλογγερ,είναι οπως λέει και ο Aaton ,οτι είναι το χειροκρότημα για τους καλλιτέχνες.Αφήστε το σχόλιό σας το χρειαζόμαστε.

www.olympia.gr