«Η Ελλάδα επιζεί ακόμα, επιζεί νομίζω μέσα από διαδοχικά θαύματα. Νιώθω σαν να χτυπάμε τα κεφάλια μας στα σίδερα. Πολλά κεφάλια θα σπάσουν. Μα κάποια στιγμή, θα σπάσουν και τα σίδερα.» Nίκος Καζαντζάκης.
Χαμογέλα μιά καινούργια μέρα παντα αρχίζει, πές Καλημέρα !!! Χαμογελώντας ....... Έχεις κάτι να μας πείς ;..... Κάτι για να δημοσιεύσουμε ;..... Να διαμαρτυρηθείς για ένα δημοσίευμα δικό μας ή και άλλο θέμα ;..... Στείλε μας e-mail απο εδώ : catakravgi@gmail.com ή πάρε μας τηλ. 6 9 4 5 3 5 0 2 7 6 ".......Λένε πως το αιώνιο είναι στιγμές.. καλά φυλαγμένες στο "σφουγγάρι" της καρδιάς... ποτέ δε χάνουν, λένε, το άρωμα, ποτέ δεν αφήνουν την θάλασσα τον ήλιο ή την βροχή, να χάσουν την υφή τους... Κι όταν διψάμε, λένε, στα χείλη της ψυχής, το σφουγγάρι αυτό, ζωή ξαναδίνει...
Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα Ξέρω να κλαίω, να γελάω, να πονώ ξέρω να λέω την αλήθεια πέρα ως πέρα γι' αυτό κι εγώ θα σας το πω... Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Κι έτσι όλοι μαζί κι αντάμα να τραγουδάμε τα δίκια της ζωής να τραγουδάς κι εσύ απ' την πλατεία να μάθεις φίλε μου σωστά να ζεις Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα... ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ !!

Δευτέρα, Απριλίου 2

το ΠΑΡΟΝ χθές αποκάλυψε ότι αυτοί που έφεραν το ΔΝΤ στην Ελλάδα, τα “άρπαξαν”…

20120401-225834.jpg Και αντί να έχει πέσει το πολιτικό σύστημα (ή να βρίσκεται ο εκδότης με βραχιολάκια βρε αδελφέ αν συκοφαντεί) ουδείς ΜΑ ΟΥΔΕΙΣ έβγαλε άχνα. Γεγονός που στην ουσία επιβεβαιώνει την πρωτοσέλιδη αποκάλυψη. Με μαεστρικό τροπο δοσμένη, για να φανεί ότι υποκινείται από την Goldman Sachs…
Θα αναμείνουμε και αύριο τυχόν αντιδράσεις από τα καθεστωτικά ΜΜ”Ε” που μας βομβάρδισαν εκείνη την εποχή υπέρ του σωτήριου μνημονίου. Κοινώς, ΉΤΑΝ ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ.
Άρα και η σιωπή τους εύγλωττη.
Σε λίγες ώρες το ρεπορτάζ για την αποκάλυψη και ποιός (πολιτικό πρόσωπο πρωτοκλασάτο) κελάηδησε. Μα το σημαντικότερο: εάν τα άρπαξαν αυτοί που έφεραν το ΔΝΤ, πως είναι δυνατόν να μιλούμε ακόμα για “μνημόνια”; Πως είναι δυνατόν να κυκλοφορούν ελεύθεροι και αλώβητοι ο διοικητής της ΕΛΣΤΑΤ (υπάλληλος του ΔΝΤ) με τους πολιτικούς του προϊσταμένους.
Οι πύλες όμως ανοίγουν…

πηγη

buzz it!

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια για ενα Μπλογγερ,είναι οπως λέει και ο Aaton ,οτι είναι το χειροκρότημα για τους καλλιτέχνες.Αφήστε το σχόλιό σας το χρειαζόμαστε.

www.olympia.gr