«Η Ελλάδα επιζεί ακόμα, επιζεί νομίζω μέσα από διαδοχικά θαύματα. Νιώθω σαν να χτυπάμε τα κεφάλια μας στα σίδερα. Πολλά κεφάλια θα σπάσουν. Μα κάποια στιγμή, θα σπάσουν και τα σίδερα.» Nίκος Καζαντζάκης.
Χαμογέλα μιά καινούργια μέρα παντα αρχίζει, πές Καλημέρα !!! Χαμογελώντας ....... Έχεις κάτι να μας πείς ;..... Κάτι για να δημοσιεύσουμε ;..... Να διαμαρτυρηθείς για ένα δημοσίευμα δικό μας ή και άλλο θέμα ;..... Στείλε μας e-mail απο εδώ : catakravgi@gmail.com ή πάρε μας τηλ. 6 9 4 5 3 5 0 2 7 6 ".......Λένε πως το αιώνιο είναι στιγμές.. καλά φυλαγμένες στο "σφουγγάρι" της καρδιάς... ποτέ δε χάνουν, λένε, το άρωμα, ποτέ δεν αφήνουν την θάλασσα τον ήλιο ή την βροχή, να χάσουν την υφή τους... Κι όταν διψάμε, λένε, στα χείλη της ψυχής, το σφουγγάρι αυτό, ζωή ξαναδίνει...
Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα Ξέρω να κλαίω, να γελάω, να πονώ ξέρω να λέω την αλήθεια πέρα ως πέρα γι' αυτό κι εγώ θα σας το πω... Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Κι έτσι όλοι μαζί κι αντάμα να τραγουδάμε τα δίκια της ζωής να τραγουδάς κι εσύ απ' την πλατεία να μάθεις φίλε μου σωστά να ζεις Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα... ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ !!

Πέμπτη, Απριλίου 19

Καλό βόλι , μόνο ΠΡΟΣΕΧΕ !

esu_ftais Πασόκε, ξέρεις ποιος είναι ο Ευάγγελος Βενιζέλος, ξέρεις το ρόλο που έχει διαδραματίσει, τα αμαρτωλά νομοσχέδια που έχει περάσει στις υπουργικές του θητείες , ξέρεις πια για τα υποβρύχια , για τον νόμο περί ευθύνης υπουργών , ξέρεις ποιοι ευθύνονται για τον εξευτελισμό της Δικαιοσύνης , ξέρεις και ποιοί απο ΝΔ + ΛΑΟΣ κλπ στήριξαν τα παραπάνω , ξέρεις ποιοι είναι υπεύθυνοι για το ξεπούλημα της χώρας , για τους χιλιάδες άστεγους , για τους χιλιάδες νέους -και μεγαλύτερους- που εκδιώκονται , ουσιαστικά , από τη χώρα και φεύγουν μετανάστες , για τους εκατοντάδες που δεν άντεξαν και έβαλαν τέλος στη ζωή τους , για τα εκατομμύρια συμπατριώτες σου που χάνουν κάθε μέρα την αξιοπρέπειά τους . Τα ξέρεις όλα . Και τώρα δεν έχεις καμία δικαιολογία .

Δεν υπάρχει Έλληνας που δεν ξέρει πια . ΠΑΣΟΚ , Νέα Δημοκρατία και ΛΑΟΣ μόλις πρίν ένα εξάμηνο υπέγραψαν την καταδίκη και την καταστροφή της χώρας και των πολιτών της . Όπως ξέρει και ποιά άλλα κόμματα “βοήθησαν” τα προηγούμενα χρόνια να φθάσουμε ως εδώ . Ο “βόθρος” ξεχείλησε , ξερνάει ήδη ονόματα .  Το ξεπούλημα της χώρας δεν είναι κάτι αφηρημένο . Έχει υπογραφές και ονόματα .

Πασόκε, πήγαινε  με τα λερωμένα χέρια σου που ψήφισες τον Βενιζέλο για πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ , να ψηφίσεις και το ΠΑΣΟΚ στις 6 Μαϊου . Κι εσύ απ την “άλλη μεριά” , κεντροδεξιέ , πρώην πολανίτη και “όψιμε” Νεοδημοκράτη , μη νομίζεις πως σε ξεχάσαμε , ΕΣΥ  να θυμάσαι , πως πλέον είσαι στο Τσίρκο MEDRANO , εκπαιδευόμενος στις μπάρες και τα “σχοινιά” , όταν πας για το καθήκον σου .   Και μην ξεχάσεις να υπογράψεις .  Να φαίνεται καλά το όνομά σου .

Με την ευκαιρία, να σου θυμίσω πως, όταν αυτοί θα διαφεύγουν από τη χώρα με τα ελικόπτερα μαζί με τα ζάπλουτα αφεντικά τους , εσύ θα μείνεις πίσω . Εδώ . Μαζί μας .

Καλό βόλι .


(Την φωτογραφία την τράβηξα το βράδυ της 17ης Νοεμβρίου 2011, στην οδό Σταδίου.)  

Το αρχικό κείμενο είναι απ το  pitsirikos.net  όπως και η φωτό , αλλά  “έβαλα” κι εγώ το χεράκι μου για την επικαιροποίηση και “άνοιγμα” του “κάδρου” .

buzz it!

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια για ενα Μπλογγερ,είναι οπως λέει και ο Aaton ,οτι είναι το χειροκρότημα για τους καλλιτέχνες.Αφήστε το σχόλιό σας το χρειαζόμαστε.

www.olympia.gr