«Η Ελλάδα επιζεί ακόμα, επιζεί νομίζω μέσα από διαδοχικά θαύματα. Νιώθω σαν να χτυπάμε τα κεφάλια μας στα σίδερα. Πολλά κεφάλια θα σπάσουν. Μα κάποια στιγμή, θα σπάσουν και τα σίδερα.» Nίκος Καζαντζάκης.
Χαμογέλα μιά καινούργια μέρα παντα αρχίζει, πές Καλημέρα !!! Χαμογελώντας ....... Έχεις κάτι να μας πείς ;..... Κάτι για να δημοσιεύσουμε ;..... Να διαμαρτυρηθείς για ένα δημοσίευμα δικό μας ή και άλλο θέμα ;..... Στείλε μας e-mail απο εδώ : catakravgi@gmail.com ή πάρε μας τηλ. 6 9 4 5 3 5 0 2 7 6 ".......Λένε πως το αιώνιο είναι στιγμές.. καλά φυλαγμένες στο "σφουγγάρι" της καρδιάς... ποτέ δε χάνουν, λένε, το άρωμα, ποτέ δεν αφήνουν την θάλασσα τον ήλιο ή την βροχή, να χάσουν την υφή τους... Κι όταν διψάμε, λένε, στα χείλη της ψυχής, το σφουγγάρι αυτό, ζωή ξαναδίνει...
Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα Ξέρω να κλαίω, να γελάω, να πονώ ξέρω να λέω την αλήθεια πέρα ως πέρα γι' αυτό κι εγώ θα σας το πω... Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Κι έτσι όλοι μαζί κι αντάμα να τραγουδάμε τα δίκια της ζωής να τραγουδάς κι εσύ απ' την πλατεία να μάθεις φίλε μου σωστά να ζεις Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα... ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ !!

Πέμπτη, Απριλίου 26

Άστραψε και βρόντηξε από τα Γιάννενα ο

Giannena_Kammenos Πάνος  Καμμενος και οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ (+ΒΙΝΤΕΟ):

Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες στην πορεία της νίκης που ξεκίνησε από τον Έβρο και θα προχωρήσει μέχρι στο Καστελόριζο και μέχρι στη Γαύδο, βρισκόμαστε σήμερα εδώ στα Γιάννενα, στην πρωτεύουσα της Ηπείρου.
Είναι ιδιαίτερη χαρά και τιμή να εγκαινιάζουμε σήμερα με τις ευλογίες της εκκλησίας τα καινούρια μας γραφεία, ένα κίνημα που ξεκίνησε από τους πολίτες  εδώ και περίπου δυόμιση μήνες, που ένωσε Έλληνες ανεξαρτήτως παλιάς ιδεολογικής τοποθέτησης, με κοινές αρχές, με κοινές αξίες και με την ελπίδα να απελευθερώσουμε το τόπο μας από αυτούς που απειλούν την Εθνική κυριαρχία της χώρας.
Πρώτα απ΄ όλα σε εκείνους που θέλουν να επιβάλουν τη Νέα Τάξη Πραγμάτων αλλά και εκείνους που ως συγκυβερνήτες ζητούν από τον Ελληνικό λαό να παραδώσει τα κλειδιά της πατρίδας, της οποίας το χώμα βάφτηκε με αίμα, δάκρυα και ιδρώτα θέλω από εδώ από τα Γιάννενα να στείλω ένα μήνυμα.
Πρέπει να καταλάβουν οι συγκυβερνήτες αλλά και εκείνοι που επιβουλεύονται την Εθνική κυριαρχία της χώρας ότι αυτός ο λαός ούτε προσκυνά, ούτε γονατίζει, ούτε υποδουλώνεται, ούτε εξαγοράζεται. Είμαστε ένας λαός που ξέραμε να αντιμετωπίζουμε τους κατακτητές και τους εισβολείς ανεξαρτήτως εκείνων των συνεργατών που πάντα είχαν, των δωσιλόγων αυτής της χώρας, θεωρούμε ότι είμαστε αρκετά δυνατοί για να πούμε όχι σε εκείνους που θέλουν την Ελλάδα μικρή, υπόδουλη και μια Ελλάδα η οποία θα παίρνει εντολές από ξένα κέντρα.
Σε αυτό τον προεκλογικό αγώνα εμείς θα προχωρήσουμε με καθαρές απόψεις, με ιδέες και αρχές. Δεν θα προχωρήσουμε με λάσπες και με τα βοθρολύματα της μεταπολίτευσης. Δεν θα προχωρήσουμε με τακτικές που οδήγησαν τον τόπο σε αυτή εδώ την κατάσταση. Οι μαύρες σακούλες της μεταπολίτευσης, οι μαύρες σακούλες της siemens, τα μαύρα σενάρια ανήκουν σε εκείνους που σήμερα τελειώνουν.
Η συμπολίτευση της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ με τα κόμματα πατερίτσες που προσπαθούν να οδηγήσουν από την επόμενη μέρα των εκλογών την Ελλάδα σε τρίτα, σε τέταρτα, σε πέμπτα μνημόνια, τους Έλληνες στην εξαθλίωση, τελείωσαν εδώ.
Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες προχωράμε στο αύριο. Τους περιμένουμε εάν έχουν το θάρρος να έρθουν σε ένα ντιμπέιτ οι πολιτικοί αρχηγοί ενώπιον του Ελληνικού λαού.
Να πάψουν να κρύβονται πίσω από τις ακριβές καμπάνιες των διαφημιστικών εταιριών.
Να πάψουν να κρύβονται πίσω από τις μαύρες καμπάνιες του μαύρου χρήματος που αρπάζαν από τους Χριστοφοράκους και να έρθουν να με αντιμετωπίσουν στα ίσια ενώπιον του Ελληνικού λαού.
Εμείς περπατάμε μέσα στο λαό, μαζί με το λαό και μαζί με τον Ελληνικό λαό θα κερδίσουμε τη ελευθερία μας.

header

http://www.epirus-ellas.gr/2012/04/blog-post_950.html

buzz it!

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια για ενα Μπλογγερ,είναι οπως λέει και ο Aaton ,οτι είναι το χειροκρότημα για τους καλλιτέχνες.Αφήστε το σχόλιό σας το χρειαζόμαστε.

www.olympia.gr