«Η Ελλάδα επιζεί ακόμα, επιζεί νομίζω μέσα από διαδοχικά θαύματα. Νιώθω σαν να χτυπάμε τα κεφάλια μας στα σίδερα. Πολλά κεφάλια θα σπάσουν. Μα κάποια στιγμή, θα σπάσουν και τα σίδερα.» Nίκος Καζαντζάκης.
Χαμογέλα μιά καινούργια μέρα παντα αρχίζει, πές Καλημέρα !!! Χαμογελώντας ....... Έχεις κάτι να μας πείς ;..... Κάτι για να δημοσιεύσουμε ;..... Να διαμαρτυρηθείς για ένα δημοσίευμα δικό μας ή και άλλο θέμα ;..... Στείλε μας e-mail απο εδώ : catakravgi@gmail.com ή πάρε μας τηλ. 6 9 4 5 3 5 0 2 7 6 ".......Λένε πως το αιώνιο είναι στιγμές.. καλά φυλαγμένες στο "σφουγγάρι" της καρδιάς... ποτέ δε χάνουν, λένε, το άρωμα, ποτέ δεν αφήνουν την θάλασσα τον ήλιο ή την βροχή, να χάσουν την υφή τους... Κι όταν διψάμε, λένε, στα χείλη της ψυχής, το σφουγγάρι αυτό, ζωή ξαναδίνει...
Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα Ξέρω να κλαίω, να γελάω, να πονώ ξέρω να λέω την αλήθεια πέρα ως πέρα γι' αυτό κι εγώ θα σας το πω... Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Κι έτσι όλοι μαζί κι αντάμα να τραγουδάμε τα δίκια της ζωής να τραγουδάς κι εσύ απ' την πλατεία να μάθεις φίλε μου σωστά να ζεις Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα... ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ !!

Τετάρτη, Απριλίου 4

Μην αφαιρείς την ζωή σου,κανείς μας δεν περισσεύει.ΟΧΙ, ΟΧΙ, ΟΧΙ………

ΔΕΝ θα γίνει αφορμή μια δημόσια αυτοκτονία ΟΥΤΕ να γραφτούν ωραία λόγια, ΟΥΤΕ να -εξεγερθούν- κάποιοι περίεργοι, ΟΥΤΕ να δημιουργήσουμε ήρωες που τους έχουμε ΤΟΣΟ ανάγκη για να αντέξουμε τα μαρτύριά μας.
ΟΧΙ, κατηγορηματικά ΟΧΙ και παίρνω την ευθύνη των λόγων μου.
ΧΙΛΙΑΔΕΣ λέξεις, βαρύγδουπες, συγκινητικές, αληθινές, ανθρώπινες, βγαίνουν από το στόμα μου από την ώρα που το άκουσα, αλλά θυμήθηκα ΠΟΣΟΙ έχουν χαθεί ΒΟΥΒΑ και έχουν καταγραφεί ως……απλοί θάνατοι, και το ΒΟΥΛΩΣΑ.
ΟΧΙ και ξανά ΟΧΙ.
Ήρωας είναι αυτός που ζει, αντέχει, παλεύει, ματώνει, ξαναματώνει, λυγίζει, ξανασηκώνεται………
ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ Η ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ ΩΣ ΗΡΩΙΣΜΟΣ.
ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΔΕΡΦΙΑ, ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΙ ΓΡΑΦΩ, ΤΙ ΕΝΝΟΩ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΚΑΜΠΑΝΑΚΙ. ΠΡΟΣΟΧΗ.
Αυτό φυσικά, δεν αναιρεί την βαθύτατή μου θλίψη για το περιστατικό και τον απόλυτό μου σεβασμό στον άνθρωπο που προτίμησε αυτήν την επιλογή.
Στην παρούσα φάση ΟΜΩΣ, δεν χρειαζόμαστε πεθαμένους ήρωες.
Χρειαζόμαστε ζωντανούς Αγωνιστές.
Αλλιώς…….οι απέναντι νίκησαν. Τα κατάφεραν…… έγραψε  η  Χριστιάνα 


ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΑΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΟΥΝ,ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ.
ΠΡΟΩΘΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΟΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ.
ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ,ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ.
ΜΗΝ ΚΛΕΙΝΕΙΣ ΤΑ ΜΑΤΙΑ , ΠΡΟΣΦΕΡΕ , ΒΟΗΘΑ , ΓΙΑΤΙ ΑΥΡΙΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙΣ ΕΣΥ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΘΕΣΗ.πηγη

buzz it!

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια για ενα Μπλογγερ,είναι οπως λέει και ο Aaton ,οτι είναι το χειροκρότημα για τους καλλιτέχνες.Αφήστε το σχόλιό σας το χρειαζόμαστε.

www.olympia.gr