«Η Ελλάδα επιζεί ακόμα, επιζεί νομίζω μέσα από διαδοχικά θαύματα. Νιώθω σαν να χτυπάμε τα κεφάλια μας στα σίδερα. Πολλά κεφάλια θα σπάσουν. Μα κάποια στιγμή, θα σπάσουν και τα σίδερα.» Nίκος Καζαντζάκης.
Χαμογέλα μιά καινούργια μέρα παντα αρχίζει, πές Καλημέρα !!! Χαμογελώντας ....... Έχεις κάτι να μας πείς ;..... Κάτι για να δημοσιεύσουμε ;..... Να διαμαρτυρηθείς για ένα δημοσίευμα δικό μας ή και άλλο θέμα ;..... Στείλε μας e-mail απο εδώ : catakravgi@gmail.com ή πάρε μας τηλ. 6 9 4 5 3 5 0 2 7 6 ".......Λένε πως το αιώνιο είναι στιγμές.. καλά φυλαγμένες στο "σφουγγάρι" της καρδιάς... ποτέ δε χάνουν, λένε, το άρωμα, ποτέ δεν αφήνουν την θάλασσα τον ήλιο ή την βροχή, να χάσουν την υφή τους... Κι όταν διψάμε, λένε, στα χείλη της ψυχής, το σφουγγάρι αυτό, ζωή ξαναδίνει...
Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα Ξέρω να κλαίω, να γελάω, να πονώ ξέρω να λέω την αλήθεια πέρα ως πέρα γι' αυτό κι εγώ θα σας το πω... Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Κι έτσι όλοι μαζί κι αντάμα να τραγουδάμε τα δίκια της ζωής να τραγουδάς κι εσύ απ' την πλατεία να μάθεις φίλε μου σωστά να ζεις Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα... ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ !!

Πέμπτη, Απριλίου 5

Η ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ 4 Απριλίου 2012 - ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ! (βιντεο)

Την πρώτη ομιλία του ως πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας έκανε σήμερα Τετάρτη 4 Απριλίου 2012 στη Βουλή ο πρόεδρος του Κινήματος ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ Πάνος Καμμένος κατά τη συζήτηση του νομοσχέδιου του υπουργείου Ανάπτυξης για την βελτίωση του επιχειρηματικού περιβάλλοντος.

Στα βασικά σημεία της ομιλίας του ο Πάνος Καμμένος είπε:

  • Αντέξαμε στις πιέσεις όλο αυτό το διάστημα και δεν υπογράψαμε δηλώσεις μετανοίας ψηφίζοντας τα δυο μνημόνια. Είμαστε Κίνημα Πολιτών που γιγαντώθηκε μέσα από το διαδίκτυο, το κίνημα μας μεγαλώνει και θα γίνει ποτάμι.
  • Αυτή η Βουλή λειτουργεί κατόπιν εντολών του Σόιμπλε και της Μέρκελ. Κύριοι της κυβέρνησης,στόχος σας είναι η διάρρηξη της ελληνικής οικογένειας, διότι με την πολιτική της συγκυβέρνησης πλήττεται ο συνταξιούχος, η άνεργη μητέρα, ο άνεργος νέος .
  • Εχουμε μια οικονομία που καταρρέει,έχουμε έναν πρωθυπουργό που διορίστηκε απο την  Golman Sachs. Γνωρίζετε καλά κύριοι της κυβέρνησης ότι αν συνεχίσετε  την εφαρμογή του μνημονίου δεν θα έχετε να πληρώσετε μισθούς και συντάξεις. Εχετε παραδώσει τα έσοδα του ελληνικού δημοσίου στην τρόικα. Μην απειλείτε λοιπόν τους πολίτες, εσείς θα πρέπει να φοβάστε γιατί ο ελληνικός λαός θα σας τιμωρήσει.
  • Παραδίδετε εν γνώσει σας δημόσια περιουσία, διαπράττετε έγκλημα και θα υπάρξει τιμωρία σκληρή, παραδειγματική. Θα υπάρξει τιμωρία ποινική και αστική.
  • Ο κ. Σαχινίδης μας είπε ότι ο φάκελος για τις πολεμικές αποζημιώσεις έχει χαθεί.Εμείς βρήκαμε το φάκελο των γερμανικών αποζημιώσεων, είναι ο φάκελος Δοξιάδη για τις γερμανικές αποζημιώσεις και σας τον παραδίδουμε. Φροντίστε να μην τον κάψετε και αυτόν όπως τα αρχεία του υπουργείου Οικονομικών.
  • Στην αρχή μας είπαν κομμουνιστές, ο κ. Πρετεντέρης μας είπε ακροδεξιούς, ο κ. Σαμαράς μας είπε κομματίδιο, όμως υπάρχουν έλληνες που πιστεύουν σε αρχές και αξίες. Δεν είμαστε ούτε δεξιοί, ούτε κεντρώοι ούτε αριστεροί, είμαστε ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ που θα πολεμήσουμε ώστε η φωνή μας να γίνει πιο δυνατή.
  • Με το νομοσχέδιο που φέρνετε κάνετε 327 ρουσφέτια.Κλείνετε τις υποθέσεις της λαθρεμπορίας πετρελαίου,κλείνετε την υπόθεση της Siemens.
  • Νομοθετείτε για να αρπάξετε κι άλλα ως προκαταβολή για τον προεκλογικό αγώνα. Εδώ δεν μπορείτε να περπατήσετε στις συνοικίες,δεν μπορείτε να συναντήσετε στα καφενεία τους ανθρώπους που ως χθες σας είχαν εμπιστευτεί την ψήφο τους.
  • Θα έπρεπε να είχατε κάνει ήδη  χαρακίρι τους είπε , αναφερόμενος στην τραγική αυτοκτονία στην Πλατεία Συντάγματος…..

buzz it!

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια για ενα Μπλογγερ,είναι οπως λέει και ο Aaton ,οτι είναι το χειροκρότημα για τους καλλιτέχνες.Αφήστε το σχόλιό σας το χρειαζόμαστε.

www.olympia.gr