«Η Ελλάδα επιζεί ακόμα, επιζεί νομίζω μέσα από διαδοχικά θαύματα. Νιώθω σαν να χτυπάμε τα κεφάλια μας στα σίδερα. Πολλά κεφάλια θα σπάσουν. Μα κάποια στιγμή, θα σπάσουν και τα σίδερα.» Nίκος Καζαντζάκης.
Χαμογέλα μιά καινούργια μέρα παντα αρχίζει, πές Καλημέρα !!! Χαμογελώντας ....... Έχεις κάτι να μας πείς ;..... Κάτι για να δημοσιεύσουμε ;..... Να διαμαρτυρηθείς για ένα δημοσίευμα δικό μας ή και άλλο θέμα ;..... Στείλε μας e-mail απο εδώ : catakravgi@gmail.com ή πάρε μας τηλ. 6 9 4 5 3 5 0 2 7 6 ".......Λένε πως το αιώνιο είναι στιγμές.. καλά φυλαγμένες στο "σφουγγάρι" της καρδιάς... ποτέ δε χάνουν, λένε, το άρωμα, ποτέ δεν αφήνουν την θάλασσα τον ήλιο ή την βροχή, να χάσουν την υφή τους... Κι όταν διψάμε, λένε, στα χείλη της ψυχής, το σφουγγάρι αυτό, ζωή ξαναδίνει...
Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα Ξέρω να κλαίω, να γελάω, να πονώ ξέρω να λέω την αλήθεια πέρα ως πέρα γι' αυτό κι εγώ θα σας το πω... Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Κι έτσι όλοι μαζί κι αντάμα να τραγουδάμε τα δίκια της ζωής να τραγουδάς κι εσύ απ' την πλατεία να μάθεις φίλε μου σωστά να ζεις Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα... ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ !!

Σάββατο, Μαρτίου 31

Πολεμικά πλοία στον Περσικό κόλπο ! Μια “ανησυχητική” Αρμάδα μαζεύεται….

Ο Αμερικανός οικονομολόγος Lyndon LaRouche είχε παρατηρήσει τον περασμένο Ιανουάριο ότι οι δυτικές ναυτικές δυνάμεις που αναπτύσσονται στον Περσικό Κόλπο και τη γύρω περιοχή υπερβαίνουν κατά πολύ των δυνατοτήτων άμυνας του Ιράν. 

Κατά συνέπεια, και δεδομένης της αποτυχίας ολόκληρου του χρηματοπιστωτικού μονεταριστικού διατλαντικού συστήματος, αναγκάζεται κανείς να εξετάσει την χειρότερη περίπτωση, αυτή της παγκόσμιας σύγκρουσης με τη Ρωσία και την Κίνα που μπορεί να περιλαμβάνει και τη χρήση πυρηνικών όπλων.

Παρουσιάζουμε εδώ μια πρώτη αναθεώρηση των παρόντων δυνάμεων, σύμφωνα με δημόσιες πηγές στις 26 Μαρτίου 2012:

Ηνωμένες Πολιτείες: από τα 11 αεροπλανοφόρα και συνοδευτικά σκάφη (σχηματίζοντας ομάδες ναυτικής δράσης) που διαθέτει το αμερικανικό Πολεμικό Ναυτικό, το USS Abraham Lincoln βρίσκεται αυτή τη στιγμή στον Περσικό Κόλπο και το USS Carl Vinson περιπολεί στη νότια ακτή του Ιράν, στην Αραβική Θάλασσα. Ένα τρίτο, το USS Enterprise, θα περάσει σύντομα το Στενό του Γιβραλτάρ για να επισκεφθεί την ανατολική Μεσόγειο, και τελικά θα πάρει πορεία για το Περσικό Κόλπο, για τη περίπτωση επίθεσης κατά του Ιράν.

Τέσσερα ναρκαλιευτικά έχουν μόνιμη βάση στο Μπαχρέιν, και το αμερικανικό επιτελείο ζήτησε στις 16 Μαρτίου την αναχώρηση άλλων τεσσάρων ναρκαλιευτικών από το Σαν Ντιέγκο για να πάνε και αυτά στο Μπαχρέιν. Καμία ημερομηνία δεν έχει καθοριστεί.

Ηνωμένο Βασίλειο: σύμφωνα με ένα άρθρο της εφημερίδας The Sun της 26ης Φεβρουαρίου, το Βασιλικό Ναυτικό έχει συγκεντρώσει διακριτικά επτά πολεμικά πλοία στον Περσικό Κόλπο. Το HMS Daring (Τολμηρός), ένα νέο και ισχυρό καταστροφέα, έφτασε στον Κόλπο τον Ιανουάριο για να ενταχθεί στη δύναμη της φρεγάτας HMS Argyll .

Τα ναρκαλιευτικά Pembroke, Quora, Middleton και Ramsey έχουν τη βάση τους στο Μπαχρέιν και ένα πυρηνικό υποβρύχιο ήταν καθ 'οδόν στις 26 Φεβρουαρίου. Ένα δεύτερο πυρηνικό υποβρύχιο θα πρέπει να αποσταλεί, αλλά δεν έχει ορισθεί ημερομηνία.

Γαλλία: Το αεροπλανοφόρο Charles de Gaulle απέπλευσε από τη Τουλόν στις 16 Μαρτίου για ασκήσεις στη Μεσόγειο (Ανατολική;), και θα συνοδευτεί από άλλα πολεμικά πλοία για να σχηματίσουν μια πλήρη ομάδα ναυτικής δράσης.

Πηγή  Μετάφραση και “αλίευση” απο το  Ινφογνώμων Πολιτικά

buzz it!

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια για ενα Μπλογγερ,είναι οπως λέει και ο Aaton ,οτι είναι το χειροκρότημα για τους καλλιτέχνες.Αφήστε το σχόλιό σας το χρειαζόμαστε.

www.olympia.gr