«Η Ελλάδα επιζεί ακόμα, επιζεί νομίζω μέσα από διαδοχικά θαύματα. Νιώθω σαν να χτυπάμε τα κεφάλια μας στα σίδερα. Πολλά κεφάλια θα σπάσουν. Μα κάποια στιγμή, θα σπάσουν και τα σίδερα.» Nίκος Καζαντζάκης.
Χαμογέλα μιά καινούργια μέρα παντα αρχίζει, πές Καλημέρα !!! Χαμογελώντας ....... Έχεις κάτι να μας πείς ;..... Κάτι για να δημοσιεύσουμε ;..... Να διαμαρτυρηθείς για ένα δημοσίευμα δικό μας ή και άλλο θέμα ;..... Στείλε μας e-mail απο εδώ : catakravgi@gmail.com ή πάρε μας τηλ. 6 9 4 5 3 5 0 2 7 6 ".......Λένε πως το αιώνιο είναι στιγμές.. καλά φυλαγμένες στο "σφουγγάρι" της καρδιάς... ποτέ δε χάνουν, λένε, το άρωμα, ποτέ δεν αφήνουν την θάλασσα τον ήλιο ή την βροχή, να χάσουν την υφή τους... Κι όταν διψάμε, λένε, στα χείλη της ψυχής, το σφουγγάρι αυτό, ζωή ξαναδίνει...
Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα Ξέρω να κλαίω, να γελάω, να πονώ ξέρω να λέω την αλήθεια πέρα ως πέρα γι' αυτό κι εγώ θα σας το πω... Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Κι έτσι όλοι μαζί κι αντάμα να τραγουδάμε τα δίκια της ζωής να τραγουδάς κι εσύ απ' την πλατεία να μάθεις φίλε μου σωστά να ζεις Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα... ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ !!

Τετάρτη, Μαρτίου 21

Δεν χάνουμε το δάσος όμως, έτσι;

Σημαντικό το θέμα με τις κομπίνες στα επιδόματα Πρόνοιας, αν και δεν έχουμε άμεσα απτά αποδεικτικά στοιχεία, παρά μόνο αυτά που διαδίδονται. Ας υποθέσουμε ότι είναι αληθινά. Προφανώς, κάποιοι θα έπαιρναν παράνομα επιδόματα, όμως η περιπτωσιολογία, το ότι ένας "τυφλός" κορόιδεψε το κράτος, δεν μας κάνει πρόβατα. Έτσι αδέρφια;

Θέλω να πω δηλαδή, ότι αυτά είναι σταγόνα στον ωκεανό, μπροστά στην..

αλητεία του κράτους, μπροστά σε αυτά που έκλεψαν οι έχοντες και κατέχοντας και μπροστά στα δισεκατομμύρια που έβγαλαν οι τοκογλύφοι από την Ελλάδα.

Μη νομίσουν δηλαδή οι πονηροί τροϊκανοί υπάλληλοι της Goldman Sachs και οι ντόπιοι συνεργάτες τους, ότι θα μας δημιουργηθούν ενοχικά σύνδρομα και θα αποδεχθούμε τη σφαγή της κοινωνίας, για να εισπράξουν οι δανειστές τα λεφτά τους!

Γιατί κάθε φορά, που θέλουν να "σφάξουν" το λαό, τον πασρουσιάζουν με πομπώδεις εκπομπές ως απατεώνα. Το είδαμε το έργο πολλές φορές.

Όχι κύριοι, οι απατεώνες βρίσκονται παντού από το Μέγαρο Μαξίμου και τη Βουλή, μέχρι και το Δενδροπόταμο, όπου εκατό γύφτοι που δεν έχουν στον ήλιο μοίρα, πήραν ως σακάτηδες 250 ευρώ επίδομα. Κι αυτό όχι επειδή κάποιοι τους λυπήθηκαν, αλλά για να κλέψουν την ψήφο τους.


Το νού σας αδέρφια! Δεν είναι ένοχος ο κοσμάκης που πεινάει, ούτε είναι το ίδιο ένοχος ο άνεργος, που τα παιδιά του πεινούσαν κι έκανε τον τυφλό, για να πάρει τα 250 ευρώ, να ταϊσει τα παιδιά του, με τα λαμόγια που τσέπωσαν 90 εκατομμύρια ευρώ από τη Siemens !

Φώτης Μακρίδης 

ο Περίοπας σχολίασε εκεί :  

Το νου σας αδερφια !  Οταν καποιος κανει το σακατη για να παρει 250 ευρω να ταϊσει τα παιδια του ενω δεν εχει στον ηλιο μοιρα και ειναι σε ενδεια,παυει να ειναι αδυναμος ;;
Τι να κανουμε ; επαφιεται στο μεγαλοστελεχος οποιου κομματος εκμεταλευεται την ενδειά του και στο γιατρο που τον εστειλε για ελεγχο...Ο οποιος γιατρος γνωριζοντας τους τροπους και τις υποχρεωσεις που εχει στο μεγαλοστελεχος τον χαρακτηριζει "τυφλο" για να σιγουρεψει την επιδοτηση του ως "ενδεους πολιτη" τον φορτωνει και με τις ενοχες του συνολου των διαπλεκομενων ; Και κατ' επεκταση ειναι ενοχη ολη η κοινωνια ;

Στην Αμερικη μεχρι το 08 και παλαιοτερα εδω η Προνοια επιδοτουσε και τους φτωχους και τους αδυναμους πολιτες να επιβιωσουν..
Τωρα "που στερεψαν τα λεφτα που υπηρχαν και μας τα εταζαν καποτε" τα κοβουμε απ οπου μπορουμε φορτωνοντας  σ'ολη την κοινωνια την ευθυνη ,αρχιζοντας απ τους επιδοματουχους και τους συνταξιουχους ,τωρα αν μαζι με τα πολλα χλωρα ,βρουμε και λιγα ξερα,εεε ας τα "εκμεταλλευθουμε" δεοντως πριν τα καψουμε ολα μαζι..παντως στο τελος θα τα καψουμε σιγουρα....

ΥΣ. Απ οτι έμαθα απο κάποια πηγη χωρίς να είναι αποδεδειγμένο ,πολύ πρίν απορροφηθούν οι Υπηρ. Πρόνοιας στο ΙΚΑ απ τις κατά τόπους Νομαρχίες ,αρχές 2010 ή τέλει 2009 είχε αποστείλλει “εγκύκλιο” η υπηρεσία , μέσω της οποίας ζητούσε να σταματήσουν οι επιδοτήσεις με το αιτιολογικό : “Ενδεής πολίτης”…Ταυτόχρονα με άλλη εγκύκλιο πρός τον ΟΑΕΔ όπου ζητούσε να κοπούν όσο περισσότερες επιδοτήσεις γινόταν και ήδη δίνονταν απ τα κατά τόπους ΚΕΠΑ του οργανισμού…

buzz it!

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια για ενα Μπλογγερ,είναι οπως λέει και ο Aaton ,οτι είναι το χειροκρότημα για τους καλλιτέχνες.Αφήστε το σχόλιό σας το χρειαζόμαστε.

www.olympia.gr