«Η Ελλάδα επιζεί ακόμα, επιζεί νομίζω μέσα από διαδοχικά θαύματα. Νιώθω σαν να χτυπάμε τα κεφάλια μας στα σίδερα. Πολλά κεφάλια θα σπάσουν. Μα κάποια στιγμή, θα σπάσουν και τα σίδερα.» Nίκος Καζαντζάκης.
Χαμογέλα μιά καινούργια μέρα παντα αρχίζει, πές Καλημέρα !!! Χαμογελώντας ....... Έχεις κάτι να μας πείς ;..... Κάτι για να δημοσιεύσουμε ;..... Να διαμαρτυρηθείς για ένα δημοσίευμα δικό μας ή και άλλο θέμα ;..... Στείλε μας e-mail απο εδώ : catakravgi@gmail.com ή πάρε μας τηλ. 6 9 4 5 3 5 0 2 7 6 ".......Λένε πως το αιώνιο είναι στιγμές.. καλά φυλαγμένες στο "σφουγγάρι" της καρδιάς... ποτέ δε χάνουν, λένε, το άρωμα, ποτέ δεν αφήνουν την θάλασσα τον ήλιο ή την βροχή, να χάσουν την υφή τους... Κι όταν διψάμε, λένε, στα χείλη της ψυχής, το σφουγγάρι αυτό, ζωή ξαναδίνει...
Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα Ξέρω να κλαίω, να γελάω, να πονώ ξέρω να λέω την αλήθεια πέρα ως πέρα γι' αυτό κι εγώ θα σας το πω... Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Κι έτσι όλοι μαζί κι αντάμα να τραγουδάμε τα δίκια της ζωής να τραγουδάς κι εσύ απ' την πλατεία να μάθεις φίλε μου σωστά να ζεις Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα... ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ !!

Σάββατο, Μαρτίου 24

Η Μπουμπουλίνας και οι νταλίκες…

patates

έκαναν την εμφάνισή τους.Μπροστά ένα τριαξονικό φορτηγό ακολουθούμενο απο δυό νταλίκες.Ώρα 9 παρά δέκα το πρωϊ.Το φορτηγό γεμάτο δεκάκιλα ρύζι,καρολίνα για όλες τις χρήσεις και κίτρινο απο τους κοντινούς οριζώνες της Χαλάστρας.Οι δυό νταλίκες φορτωμένες κι αυτές με σακκιά κρεμμύδια των 10 κιλών και πατάτες των 20 απ την Βροντού Σερρών. Άνω  ή κάτω δεν μάθαμε , δε μας ενδιέφερε άλλωστε… Ο κόσμος αρχικά λίγος, κυρίως νοικοκυρές με παιδιά σχολικής ηλικίας αφού η μόνη ανακοίνωση που προηγήθηκε έγινε στα σχολεία της περιοχής στην οδό Μπουμπουλίνας ,στην Κάτω Ηλιούπολη του Δήμου Παύλου Μελά , απ την Ένωση Γονέων και κηδεμόνων των αντίστοιχων σχολείων. Η οποία βοήθησε και στην διανομή , μαζί με την Κίνηση Πολιτών Σταυρούπολης.Η κίνηση πολιτών πρωτοστάτησε στην οργάνωση του κινήματος και η Ηρωϊδα  Μπουμπουλίνα που δανειστήκαμε τ’ όνομά της και δώθηκε στο δρόμο ας με συγχωρήσει για τον αρχικό μου τίτλο. Άλλως τε ,μέρες που είναι η Γαλανόλευκη και τα ονόματα των Ηρώων μας του 1821 χορεύουν γύρω μας.Η Γαλανόλευκη,  κυματίζει μονιμα στο μπαλκόνι μου…. Η ώρα που σας τα γράφω αυτα είναι  11: 50 ,δεν ξέρω αν έχουν μείνει προϊόντα καθώς η προσέλευση του κόσμου είχε γεωμετρική πρόοδο !! Οι τιμές πώλησης είναι οι ακόλουθες :             ΠΑΤΑΤΕΣ  (ανω;) ΒΡΟΝΤΟΥ ΣΕΡΡΩΝ   σακί 20 κιλών  5 €   τιμή ανα κιλό : 0,25 €

            ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ    (Ιδ.πρ.)     σακί   10 κιλών     3 €     τιμή ανα κιλό  :   0,30 €

           ΡΥΖΙ ΚΑΡΟΛΙΝΑ   Ορυζώνες  Χαλάστρας  σακί   13,5 κιλών   10 €  τιμή ανα κιλό  :  0,74  €

buzz it!

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια για ενα Μπλογγερ,είναι οπως λέει και ο Aaton ,οτι είναι το χειροκρότημα για τους καλλιτέχνες.Αφήστε το σχόλιό σας το χρειαζόμαστε.

www.olympia.gr