«Η Ελλάδα επιζεί ακόμα, επιζεί νομίζω μέσα από διαδοχικά θαύματα. Νιώθω σαν να χτυπάμε τα κεφάλια μας στα σίδερα. Πολλά κεφάλια θα σπάσουν. Μα κάποια στιγμή, θα σπάσουν και τα σίδερα.» Nίκος Καζαντζάκης.
Χαμογέλα μιά καινούργια μέρα παντα αρχίζει, πές Καλημέρα !!! Χαμογελώντας ....... Έχεις κάτι να μας πείς ;..... Κάτι για να δημοσιεύσουμε ;..... Να διαμαρτυρηθείς για ένα δημοσίευμα δικό μας ή και άλλο θέμα ;..... Στείλε μας e-mail απο εδώ : catakravgi@gmail.com ή πάρε μας τηλ. 6 9 4 5 3 5 0 2 7 6 ".......Λένε πως το αιώνιο είναι στιγμές.. καλά φυλαγμένες στο "σφουγγάρι" της καρδιάς... ποτέ δε χάνουν, λένε, το άρωμα, ποτέ δεν αφήνουν την θάλασσα τον ήλιο ή την βροχή, να χάσουν την υφή τους... Κι όταν διψάμε, λένε, στα χείλη της ψυχής, το σφουγγάρι αυτό, ζωή ξαναδίνει...
Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα Ξέρω να κλαίω, να γελάω, να πονώ ξέρω να λέω την αλήθεια πέρα ως πέρα γι' αυτό κι εγώ θα σας το πω... Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Κι έτσι όλοι μαζί κι αντάμα να τραγουδάμε τα δίκια της ζωής να τραγουδάς κι εσύ απ' την πλατεία να μάθεις φίλε μου σωστά να ζεις Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα... ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ !!

Κυριακή, Μαρτίου 11

ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΕΠΙ ΤΩ ΕΡΓΩ !!!

Να που εμελλε να το δουμε κι αυτο….Συμπραξη “ντε γιουρε” απ τα παπαγαλακια της Συγγρου με Ναζιστοσταλινες τη συνεπικουρια της Ιπποκρατους μπρος στον “κοινο οχτρο”….ενω το “φιδισιο κορμι” παρακολουθει φανερα , επωαζωντας τ’αυγουλακια του προσμενωντας την χρυση ανατολη .
“Πολυβολα” οι πληρωμενες γραφιδες βαλλουν ακαταπαυστα επι ενος ατομου…Φασιστικα ενορχηστρωμενα τα απανταχου συνθηκολογημενα ανθρωπαρια συμπραττουν και προστατευουν τα “ιερα και οσια κεκτημενα” των τελευταιων δεκαετιων ριπτομενα “αυτοβουλως” και με αισθημα “αυτοθυσιας” στη λασπη του φανατισμου…Αφοδευουν μαζικως αφου “μαζι τα φαγανε” και με τα χερακια τους αρπαζουν ο εις του αλλου τις σβουνιες πολυβολοντας τις επι του ενος και μοναδικου στοχου……
Η υπαρξη μυαλου ειναι καθοριστικη για τετοιες μαχες…Το μυαλο ειναι που καθοριζει το στοχο παντοτε ,εκτος απ την μοναδικη περιπτωση που αναγνωριζει ασυνειδητα τη μεγιστη ευθυνη του οργανισμου που διευθυνει.Τοτε εφευρισκει εξωτερικους στοχους ,καλυπτει επιμελως ολες τις εσωτερικες σκεψεις με διαφορους “μανδυες λογικης” και ω του θαυματος αποτελεσμα !!!
Συλλογικη δραση μεταξυ ομοιων οργανισμων σε αποσυνθεση ,βαλλουν ομαδον κατα του επιλεγμενου εκπροσωπου του κινδυνου τους, οι σκατομυγες εχουν απλωθει παντου στο σωμα τους , προσεβαλλαν ακομη και τα “προσωρινως” υγειη μελη τους…επιταχυνοντας την αποσυνθεση του συνολου τους. Αλλα δυστυχως ,αυτοι ουτε “μυελο των οστων” διαθετουν,πολλω δε μαλλον “εγκεφαλικης ουσιας” στο κρανιο τους.
Εν τη απογνωση τους διαλαθουν , οχι στο στοχο αλλα στον αριθμο αυτων !!! Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο  ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ , ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ !!! ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ….

ΥΣ.Μια συμβουλη παλικαρια και κοπελιες , μην κουραζεστε τσαμπα…Ετοιμαστε καλυτερα την προσωπικη σας “αμυνα” στα λαϊκα δικαστηρια μεθαυριο ,μην σπαταλατε αδικα τις οποιες δυναμεις σας απεμειναν…Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ..

 

ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΕΠΙ ΤΩ ΕΡΓΩ !!!    Γράφει ο Νίκος Χριστοδουλόπουλος

Σήμερα 11 Μαρτίου, ο Πάνος Καμμένος, από το Δημαρχείο του Διστόμου παρουσίασε την ιδρυτική διακήρυξη του κόμματος ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, και κάλεσε τον ελληνικό λαό για «πανεθνική αφύπνιση» και για «πανεθνικό ξεσηκωμό»!

Και όμως τα παπαγαλάκια της εξουσίας δεν είπαν λέξη στα μεσημεριανά δελτία τους. Ειδικά το MEGA, δεν ανέφερε ούτε λέξη. Ενώ αφιέρωσε χρόνο για το γιουχάισμα του Νταλάρα , μας ζάλισε με τις διαδικασίες εκλογής του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, μας ξαναείπε για το θάνατο της Δόμνας Σαμίου, για το θέμα αυτό τσιμουδιά !!!

Αντίθετα η κρατική ΝΕΤ, που την πληρώνουν όλοι οι έλληνες, είτε την βλέπουν είτε δεν τη βλέπουν, αναφέρθηκε με φράση στην ίδρυση του νέου κόμματος, χωρίς να δείξει ούτε μια εικόνα, από την εκδήλωση.

Συγχαρητήρια κύριοι Διευθυντές ειδήσεων και άξια τα λεφτά που σας πληρώνουν για την αντικειμενική ενημέρωση που μας προσφέρετε.

Το ποτάμι όμως πήρε το δρόμο του και θα σας πνίξει και σύντομα μάλιστα.

buzz it!

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια για ενα Μπλογγερ,είναι οπως λέει και ο Aaton ,οτι είναι το χειροκρότημα για τους καλλιτέχνες.Αφήστε το σχόλιό σας το χρειαζόμαστε.

www.olympia.gr