«Η Ελλάδα επιζεί ακόμα, επιζεί νομίζω μέσα από διαδοχικά θαύματα. Νιώθω σαν να χτυπάμε τα κεφάλια μας στα σίδερα. Πολλά κεφάλια θα σπάσουν. Μα κάποια στιγμή, θα σπάσουν και τα σίδερα.» Nίκος Καζαντζάκης.
Χαμογέλα μιά καινούργια μέρα παντα αρχίζει, πές Καλημέρα !!! Χαμογελώντας ....... Έχεις κάτι να μας πείς ;..... Κάτι για να δημοσιεύσουμε ;..... Να διαμαρτυρηθείς για ένα δημοσίευμα δικό μας ή και άλλο θέμα ;..... Στείλε μας e-mail απο εδώ : catakravgi@gmail.com ή πάρε μας τηλ. 6 9 4 5 3 5 0 2 7 6 ".......Λένε πως το αιώνιο είναι στιγμές.. καλά φυλαγμένες στο "σφουγγάρι" της καρδιάς... ποτέ δε χάνουν, λένε, το άρωμα, ποτέ δεν αφήνουν την θάλασσα τον ήλιο ή την βροχή, να χάσουν την υφή τους... Κι όταν διψάμε, λένε, στα χείλη της ψυχής, το σφουγγάρι αυτό, ζωή ξαναδίνει...
Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα Ξέρω να κλαίω, να γελάω, να πονώ ξέρω να λέω την αλήθεια πέρα ως πέρα γι' αυτό κι εγώ θα σας το πω... Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Κι έτσι όλοι μαζί κι αντάμα να τραγουδάμε τα δίκια της ζωής να τραγουδάς κι εσύ απ' την πλατεία να μάθεις φίλε μου σωστά να ζεις Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα... ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ !!

Σάββατο, Μαρτίου 10

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΗΡΙΑ ΑΝΔΡΙΑΝΤΑ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΠΑΝΑΓΟΥΛΗ

ΦΟΡΟΣ ΤΙΜΗΣ ΣΤΟΝ ΘΑΡΡΑΛΕΟ ΕΛΛΗΝΑ

Την Κυριακή 11 Μαρτίου, στις 12 το μεσημέρι, στην Πλατεία Παλαιών Δικαστηρίων (Πανεπιστημίου & Σανταρόζα, έναντι ΡΕΞ) θα γίνουν τα Αποκαλυπτήρια του Ανδριάντα του Αλέξανδρου Παναγούλη.
Στην τελετή θα παραβρεθούν συναγωνιστές του Αλέξανδρου Παναγούλη που συμμετείχαν στην αντιστασιακή οργάνωση «Ελληνική Αντίσταση» την περίοδο 1967-1974 καθώς και η οικογένειά του.
Το άγαλμα που ξεπερνά τα δύο μέτρα, έχει φιλοτεχνήσει ο γλύπτης Αχιλλέας Βασιλείου.
Παριστάνει τον πρωταγωνιστή της αντιδικτατορικής αντίστασης σε νεαρή ηλικία, με στρατιωτική περιβολή, όπως εμφανίστηκε στο Στρατοδικείο όπου παραπέμφθηκε για την απόπειρα εναντίον του  δικτάτορα Γεώργιου Παπαδόπουλου στις 13 Αυγούστου του 1968.
«Η εκδήλωση των αποκαλυπτηρίων αποτελεί το ιδανικότερο Μνημόσυνο για όλους εκείνους, τους επώνυμους και ανώνυμους Έλληνες, που έδωσαν με τους αγώνες τους, ψυχή και σώμα, για την εδραίωση της Ελευθερίας και της Δημοκρατίας στην Πατρίδα μας», σημειώνει ο αδερφός του Στάθης Παναγούλης.
«Η σημερινή πολιτική και οικονομική συγκυρία συνηγορεί απόλυτα, ώστε το γεγονός αυτό, να αποτελέσει μια μεγάλη και λαϊκή γιορτή της Δημοκρατίας απέναντι, σε όσους επιζητούν να ζουν οι Έλληνες σκλαβωμένοι. Άλλωστε, αυτή ήταν και η βαθιά επιθυμία του Αλέκου μας, για την οποία αγωνίστηκε, πέρα και πάνω από κάθε εμπόδιο, αψηφώντας κάθε προσωπικό κόστος», προσθέτει.

πηγη

buzz it!

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια για ενα Μπλογγερ,είναι οπως λέει και ο Aaton ,οτι είναι το χειροκρότημα για τους καλλιτέχνες.Αφήστε το σχόλιό σας το χρειαζόμαστε.

www.olympia.gr