«Η Ελλάδα επιζεί ακόμα, επιζεί νομίζω μέσα από διαδοχικά θαύματα. Νιώθω σαν να χτυπάμε τα κεφάλια μας στα σίδερα. Πολλά κεφάλια θα σπάσουν. Μα κάποια στιγμή, θα σπάσουν και τα σίδερα.» Nίκος Καζαντζάκης.
Χαμογέλα μιά καινούργια μέρα παντα αρχίζει, πές Καλημέρα !!! Χαμογελώντας ....... Έχεις κάτι να μας πείς ;..... Κάτι για να δημοσιεύσουμε ;..... Να διαμαρτυρηθείς για ένα δημοσίευμα δικό μας ή και άλλο θέμα ;..... Στείλε μας e-mail απο εδώ : catakravgi@gmail.com ή πάρε μας τηλ. 6 9 4 5 3 5 0 2 7 6 ".......Λένε πως το αιώνιο είναι στιγμές.. καλά φυλαγμένες στο "σφουγγάρι" της καρδιάς... ποτέ δε χάνουν, λένε, το άρωμα, ποτέ δεν αφήνουν την θάλασσα τον ήλιο ή την βροχή, να χάσουν την υφή τους... Κι όταν διψάμε, λένε, στα χείλη της ψυχής, το σφουγγάρι αυτό, ζωή ξαναδίνει...
Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα Ξέρω να κλαίω, να γελάω, να πονώ ξέρω να λέω την αλήθεια πέρα ως πέρα γι' αυτό κι εγώ θα σας το πω... Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Κι έτσι όλοι μαζί κι αντάμα να τραγουδάμε τα δίκια της ζωής να τραγουδάς κι εσύ απ' την πλατεία να μάθεις φίλε μου σωστά να ζεις Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα... ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ !!

Πέμπτη, Μαρτίου 29

Έντονα προβληματισμένος εμφανίζεται ο Λ.Παπαδήμος

thumb-pinocchio Αυτή η Βουλή τελείωσε, πάρτε το χαμπάρι, Ο κ Παπαδημιος να υποβάλλει άμεσα στον Π.της Δ. την παραίτησή του για να προκυρηχθούν οι εκλογές  επισήμως  και η ημερομήνια τους...Αν τον ορίσει ο Π.τ.Δ. σαν υπηρεσιακό πρωθυπουργό αμέσως μετά, τότε θα του λυθούν και τα χέρια και θα τελειώσουν οι ευθύνες του προσωρινά...Το μνημόνιο 2 ψηφίστηκε ,το ΠιΣιΑϊ όσο προχώρησε,προχώρησε. Αν με τέτοιες δικαιολογίες και επειδή δεν βγαίνουν τα κουκιά τους , θέλει το ΔΝΤ να κρατά σε ομηρία την βούληση ενος ολόκληρου λαού και να κουρελιάζει καθημερινά το Σύνταγμά μας με τον εγκάθετο πωρδυπουργό τους , είναι πολύ γελασμένο...Αν οι υποστηρικτές τους και δη ο Σαμαρας , δεν απαιτήσει την παραπάνω ενέργεια απ τον Π.τ.Δ. τουλάχιστον , θα αντιμετωπίση  και αυτός το φούμο αλλά προηγουμένως την λαϊκή οργή που δικαιολογημένα θα ξεσπάσει επι δικαίων ίσως αλλά ΚΑΙ αδίκων. Και τοτε θα ειναι πολυ αργα για διορθωτικους "ελιγμους" κομανεντσιας τακτικης....απ όλους τους…

Έγραψε ο  Περίοπας  και ακολουθεί η ανακοίνωση κάποιου όψιμου Πολανίτη που ελπίζει για “χωσίματα” :

Έντονα προβληματισμένος εμφανίζεται, λένε κατα κυβερνητικά παπαγαλάκια, ο πρωθυπουργός Λ.Παπαδήμος για την εμπλοκή που παρατηρείται στο νομοθετικό έργο της κυβέρνησης, εξαιτίας της άτυπης έναρξης της προεκλογικής περιόδου. Για το λόγο αυτό θεωρείται πιθανό να υπάρξει τηλεφωνική επικοινωνία με τους Ευάγγελο Βενιζέλο και Αντώνη Σαμαρά, από τους οποίους ο πρωθυπουργός θα ζητήσει...
τη στήριξη του έργου της κυβέρνησης. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγε, ο πρωθυπουργός ανησυχεί κυρίως για το αν η Βουλή θα καταφέρει να ψηφίσει τα δυο πολυνομοσχέδια που απορρέουν από το δεύτερο Μνημόνιο και τις υποχρεώσεις που έχει αναλάβει η χώρα από τη νέα δανειακή σύμβαση.
Φυσικά η αλήθεια είναι εντελώς διαφορετική. Ο Α. Σαμαράς έχει καταστήσει ήδη σαφές (και έχει δώσει και την σχετική εντολή) η ΝΔ να καταψηφίσει οποιοδήποτε νομοσχέδιο είναι άσχετο με την αποστολή της κυβέρνησης, δηλαδή το PSI και την δανειακή. Αυτό επειδή το ΠΑΣΟΚ στην … αναμπουμπούλα χαίρεται και πήγε να περάσει σωρό νομοσχεδίων την τελευταία στιγμή
Έτσι τις τελευταίες ημέρες η ΝΔ:
Αποχώρησε από τον διάλογο για το φορολογικό
Ματαίωσε την συζήτηση του νόμου του Ρέππα για το Δημόσιο (ήθελαν δικά τους νέα οργανογράμματα των υπουργείων)
Αρνήθηκε να ψηφίσει το νομοσχέδιο του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης για τη συγχώνευση οργανισμών.
Δεν στήριξε νομοσχέδιο για τις αλλαγές στο Λύκειο, γεγονός που οδήγησε τον υπουργό Παιδείας, Γ. Μπαμπινιώτη, να μην το καταθέσει στη Βουλή
Αρνήθηκε να συζητήσει δύο νομοσχέδια του υπουργείου Δικαιοσύνης για τον κώδικα ναρκωτικών και για τον ρατσισμό και την ξενοφοβία.
Ο γραμματέας της ΚΟ της ΝΔ Κ.Τασούλας απέρριψε σήμερα τους ισχυρισμούς ότι οι βουλευτές της ΝΔ κάνουν «λευκή απεργία» και δήλωσε ότι το κόμμα του θα ψηφίσει όποια νομοσχέδια σχετίζονται με τη δανειακή σύμβαση.
«Προσπαθούμε να δείξουμε εν όψει των εκλογών ότι η χώρα χρειάζεται ισχυρή κυβέρνηση με νωπή εντολή» είπε ο κ. Τασούλας.
Αναφερόμενος στην απόσυρση του νομοσχεδίου του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης περί αγροτικών συνεταιρισμών, ο κ. Τασούλας δήλωσε ότι επρόκειτο για ένα «πρόχειρο νομοσχέδιο», με τις ρυθμίσεις του οποίου η ΝΔ διαφωνούσε.
«Δημοκρατία έχουμε, δεν έχουμε σοβιετικό καθεστώς. Δεν σημαίνει ότι πρέπει να είναι ομόφωνα τα πάντα» είπε, σημειώνοντας ότι το νομοσχέδιο δεν αφορούσε σε μνημονιακή υποχρέωση της χώρας.
Για το φορολογικό είπε ότι η συζήτηση στη Βουλή διήρκεσε τρεις ώρες, σε τρεις συναντήσεις, δεν υπήρχε επίσημη πρόταση ούτε από το ΠΑΣΟΚ ούτε από την κυβέρνηση. «Μαθαίναμε τα νέα από τις εφημερίδες. Δεν είχε νόημα να συνεχίζεται αυτή η συζήτηση» υποστήριξε.
Ο κ. Τασούλας ξεκαθάρισε ότι «η ΝΔ θα στηρίξει στη Βουλή ό,τι έχει σχέση με τη δανειακή σύμβαση και τις διεθνείς υποχρεώσεις της χώρας και ό,τι έχει συμφωνήσει στο Υπουργικό Συμβούλιο».

buzz it!

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια για ενα Μπλογγερ,είναι οπως λέει και ο Aaton ,οτι είναι το χειροκρότημα για τους καλλιτέχνες.Αφήστε το σχόλιό σας το χρειαζόμαστε.

www.olympia.gr