«Η Ελλάδα επιζεί ακόμα, επιζεί νομίζω μέσα από διαδοχικά θαύματα. Νιώθω σαν να χτυπάμε τα κεφάλια μας στα σίδερα. Πολλά κεφάλια θα σπάσουν. Μα κάποια στιγμή, θα σπάσουν και τα σίδερα.» Nίκος Καζαντζάκης.
Χαμογέλα μιά καινούργια μέρα παντα αρχίζει, πές Καλημέρα !!! Χαμογελώντας ....... Έχεις κάτι να μας πείς ;..... Κάτι για να δημοσιεύσουμε ;..... Να διαμαρτυρηθείς για ένα δημοσίευμα δικό μας ή και άλλο θέμα ;..... Στείλε μας e-mail απο εδώ : catakravgi@gmail.com ή πάρε μας τηλ. 6 9 4 5 3 5 0 2 7 6 ".......Λένε πως το αιώνιο είναι στιγμές.. καλά φυλαγμένες στο "σφουγγάρι" της καρδιάς... ποτέ δε χάνουν, λένε, το άρωμα, ποτέ δεν αφήνουν την θάλασσα τον ήλιο ή την βροχή, να χάσουν την υφή τους... Κι όταν διψάμε, λένε, στα χείλη της ψυχής, το σφουγγάρι αυτό, ζωή ξαναδίνει...
Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα Ξέρω να κλαίω, να γελάω, να πονώ ξέρω να λέω την αλήθεια πέρα ως πέρα γι' αυτό κι εγώ θα σας το πω... Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Κι έτσι όλοι μαζί κι αντάμα να τραγουδάμε τα δίκια της ζωής να τραγουδάς κι εσύ απ' την πλατεία να μάθεις φίλε μου σωστά να ζεις Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα... ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ !!

Τρίτη, Φεβρουαρίου 7

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Και νέα αναβολή στη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών για αύριο!

Γράφει ο economicos : Πάει για αύριο τελικά η νέα σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών με τον Λουκά Παπαδημο, αφού το τελικό κείμενο με τα νέα μέτρα δεν έχουν φτάσει στα επιτελεία των κομμάτων.

Χωρίς το 16σελιδο σύσκεψη δεν μπορεί να γίνει, αφού χρειάζονται αρκετές ώρες για να το διαβάσουν τα κόμματα.

Συνεπώς, για αύριο μετατίθεται και το Υπουργικό Συμβούλιο το οποίο θα δώσει και το πράσινο φως για να παει στη Βουλή, όπου και λέγεται ότι θα ψηφιστεί με την διαδικασία του κατεπείγοντος.

Αυτή την ώρα, στο Μέγαρο Μαξίμου βρίσκονται οι Γ. Ακερμαν της Deutsche Bank και Προεδρος του IIF, όπως και ο διευθυντής του IIF Charles Dallara  .

σ. Περίοπα : Ήδη ολοκληρώθηκε   η  συνάντηση  και αναμένεται   ανακοίνωση από  Μαξίμου…. αλλά μάλλ0ν ακολουθεί κι αυτή την αναβολή.. Αν “εμφανιστούν” νεώτερα θα σας ενημερώσουμε. Στο Σκαϊ ο Μπάμπης κι ο Παπαχελάς  , με έντονη την προσπάθεια να κρύψουν τον πανικό τους..

   ο ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ είπε

Φεβρουαρίου 7, 2012 στις 9:11 μμ

Για να καταλαβετε τον ΕΚΒΙΑΣΜΟ.. την ΑΝΟΡΓΑΝΩΣΙΑ και ΤΗΝ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΤΗΤΑ ΟΛΩΝ….των ΓΙΔΙΩΝ

Τους εδωσαν ΚΕΙΜΕΝΟ.. Προ Νεας Δανειακης στα Αγγλικα με μειλ … και ΑΠΑΙΤΟΥΝ να εχει μελετηθει, αφου μεταφραστει… και να “υπογραφει” εντος ωρων….

Ενας ΕΙΔΙΚΟΣ φιλος σημερα μου ελεγε… ενα ομολογιακο το στελνουμε 6-8 μηνες πριν… σε πελατη…. μεχρι και 10 μηνες…..

ΟΙ δικοι μας ΕΧΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ.. απικο.. ΚΑΙ εστω.. τους εχουν… αυτοι οι Συμβουλοι… θα αναλαβουν ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΝΑ ΕΙΣΗΓΗΘΟΥΝ μεσα σε καποιες ωρες τη Νεα Δανειακη ???

Θα την τσεκαρει ο Αθανασακης και ο Μουρμουρας με τον Αδωνι ??? και να ΠΟΥΝ ΝΑΙ .. σε καποιες ωρες ??

Καταλαβαινετε οτι δεν ειναι τυχαιο οτι το “ολα στο γονατο”.. και το “ελα μωε γαμησε το… το χω” ειναι Ελληνικες εκφρασεις?

Π₪₪₪₪Π

buzz it!

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια για ενα Μπλογγερ,είναι οπως λέει και ο Aaton ,οτι είναι το χειροκρότημα για τους καλλιτέχνες.Αφήστε το σχόλιό σας το χρειαζόμαστε.

www.olympia.gr