«Η Ελλάδα επιζεί ακόμα, επιζεί νομίζω μέσα από διαδοχικά θαύματα. Νιώθω σαν να χτυπάμε τα κεφάλια μας στα σίδερα. Πολλά κεφάλια θα σπάσουν. Μα κάποια στιγμή, θα σπάσουν και τα σίδερα.» Nίκος Καζαντζάκης.
Χαμογέλα μιά καινούργια μέρα παντα αρχίζει, πές Καλημέρα !!! Χαμογελώντας ....... Έχεις κάτι να μας πείς ;..... Κάτι για να δημοσιεύσουμε ;..... Να διαμαρτυρηθείς για ένα δημοσίευμα δικό μας ή και άλλο θέμα ;..... Στείλε μας e-mail απο εδώ : catakravgi@gmail.com ή πάρε μας τηλ. 6 9 4 5 3 5 0 2 7 6 ".......Λένε πως το αιώνιο είναι στιγμές.. καλά φυλαγμένες στο "σφουγγάρι" της καρδιάς... ποτέ δε χάνουν, λένε, το άρωμα, ποτέ δεν αφήνουν την θάλασσα τον ήλιο ή την βροχή, να χάσουν την υφή τους... Κι όταν διψάμε, λένε, στα χείλη της ψυχής, το σφουγγάρι αυτό, ζωή ξαναδίνει...
Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα Ξέρω να κλαίω, να γελάω, να πονώ ξέρω να λέω την αλήθεια πέρα ως πέρα γι' αυτό κι εγώ θα σας το πω... Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Κι έτσι όλοι μαζί κι αντάμα να τραγουδάμε τα δίκια της ζωής να τραγουδάς κι εσύ απ' την πλατεία να μάθεις φίλε μου σωστά να ζεις Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα... ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ !!

Σάββατο, Φεβρουαρίου 11

Τι λέει το άτομο;

Σε εθνικό δίκτυο αυτή τη στιγμή ένας αληθινός ζωντανός-νεκρός μιλάει για την Ελλάδα και το μοντέλο ανάπτυξης που έφτιαξε με το συνεταίρο του, το  Gollum της Ισχυρής Ελλάδας…

Όπως πολλές φορές έχω πει και αυτή η καρικατούρα, τα τελευταία 35 χρόνια έλλειπε απ’ το σπίτι για δουλειές με την Ίνγκραμ, δεν έχει ιδέα για τα όσα συνέβησαν και ούτε έπαιξε κανένα ρόλο στην καταστροφή .. από το Cartoon Network του ΚΩΣΤΑ Δ. ΚΑΒΒΑΘΑ.

Τι λες βρε γκροτέσκ δείγμα ανθρώπου ; Που μας “κουβαλήθηκες” απο το Δεκέμβρη του 09 ως  εξ απορρήτων σύμβουλος του παιντιού , μη και κάνει λάθος εκτέλεση στις  εντολές  των αφεντικών σας ;

Σου είπε κανείς πως θέλουμε Ευρωπαϊκή Ελλάδα ; Νομίζεις ενδιαφέρει κανένα μας αν μείνουμε στο ευρω φύγουμε απ την Ευρώπη ή οχι ; Χρεώνετε ,υποθηκεύετε μέχρι και των δισεγγόνων μας  το μέλλον ,ξεπουλάτε μέχρι και τους τάφους των προγόνων μας και μας νοιάζει η Ευρώπη σας ;

Η καημένη γριά πόρνη ,που με τις ίντριγκες της γηραιάς Αλβιόνος απ τη μια και τη βαρβατίλα  των Βίκινγκς με μανδύα των Ούννων  απ την άλλη ,περιφέρεται ανά την οικουμένη αναζητώντας νέα κορίτσια μα και αγόρια να τα σύρει σκλάβους στα πόδια των Μεγάλων Δυνάμεων που την αναγόρευσαν ως τη μεγαλύτερη Μαντάμ όλων των εποχών.Νεαρή και αθώα κοπελίτσα την πήραν απ τη χώρα μας και την κάναν σαν τα μούτρα τους και χειρότερη…..

Δεν θέλουμε  “Ευρωπαϊκή Ελλάδα”  παπαδήμιο , θέλουμε την Ελλάδα μας…Δεν θέλουμε να δεθούμε στο άρμα της Ευρώπης σας..Μας δέσατε τα τελευταία 30 χρόνια και είδαμε το “χαϊρι” σας…Δε μας ενδιαφέρει αν θα γεμίζουμε τη κατσαρόλα της ημέρας με ευρω ή με δραχμή ή με τενεκεδάκια…. ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΡΩΤΑ ΜΑΣ ΑΠΟΚΤΗΜΕΝΑ  ΛΕΦΤΑ κι ας είναι και τσίγκινα…ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΚΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΣ ,ΟΧΙ ΖΗΤΟΥΛΕΣ.

ΑΛΛΑ ΠΡΟΠΑΝΤΩΣ ΔΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ “ΣΩΣΕΤΕ” ΕΣΥ  ΚΑΙ ΟΙ ΟΜΟΙΟΙ ΣΟΥ… ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ’ΧΕΙ  ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΜΙΑ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ ΚΑΙ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΝΑ ΜΑΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ… ΒΡΕΣΤΕ ΕΝΑ ΤΑΦΟ ΝΑ ΧΩΘΗΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ …..Έτσι κι αλλιώς εκεί θα καταλήξετε….  

buzz it!

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια για ενα Μπλογγερ,είναι οπως λέει και ο Aaton ,οτι είναι το χειροκρότημα για τους καλλιτέχνες.Αφήστε το σχόλιό σας το χρειαζόμαστε.

www.olympia.gr