«Η Ελλάδα επιζεί ακόμα, επιζεί νομίζω μέσα από διαδοχικά θαύματα. Νιώθω σαν να χτυπάμε τα κεφάλια μας στα σίδερα. Πολλά κεφάλια θα σπάσουν. Μα κάποια στιγμή, θα σπάσουν και τα σίδερα.» Nίκος Καζαντζάκης.
Χαμογέλα μιά καινούργια μέρα παντα αρχίζει, πές Καλημέρα !!! Χαμογελώντας ....... Έχεις κάτι να μας πείς ;..... Κάτι για να δημοσιεύσουμε ;..... Να διαμαρτυρηθείς για ένα δημοσίευμα δικό μας ή και άλλο θέμα ;..... Στείλε μας e-mail απο εδώ : catakravgi@gmail.com ή πάρε μας τηλ. 6 9 4 5 3 5 0 2 7 6 ".......Λένε πως το αιώνιο είναι στιγμές.. καλά φυλαγμένες στο "σφουγγάρι" της καρδιάς... ποτέ δε χάνουν, λένε, το άρωμα, ποτέ δεν αφήνουν την θάλασσα τον ήλιο ή την βροχή, να χάσουν την υφή τους... Κι όταν διψάμε, λένε, στα χείλη της ψυχής, το σφουγγάρι αυτό, ζωή ξαναδίνει...
Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα Ξέρω να κλαίω, να γελάω, να πονώ ξέρω να λέω την αλήθεια πέρα ως πέρα γι' αυτό κι εγώ θα σας το πω... Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Κι έτσι όλοι μαζί κι αντάμα να τραγουδάμε τα δίκια της ζωής να τραγουδάς κι εσύ απ' την πλατεία να μάθεις φίλε μου σωστά να ζεις Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα... ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ !!

Κυριακή, Φεβρουαρίου 19

Η ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΟΕΚ και ΟΕΕ ΣΑΝ ΕΓΓΥΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΜΗ ΤΩΝ ΟΜΟΛΟΓΩΝ ΤΟΥ ΜΑΡΤΙΟΥ ΥΨΟΥΣ 14 ΔΙΣ ευρω..!!!

ΚΑΤΑΠΕΛΤΗΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΟΕΚ κ. ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ  ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΛΟΠΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΤΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ

Σήμερα το πρωί στην εκπομπή του Γ. Αυτιά, όταν ρωτήθηκε ο πρόεδρος των εργαζομένων του ΟΕΚ κ. Η. ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ για το τι γίνεται με τους οργανισμούς, ο κ. ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ αποκάλυψε για μία ακόμα φορά την κλοπή που επιχειρείται αυτές τις ημέρες ώστε να βάλουν στο χέρι οι ΤΡΟΪΚΑΝΟΙ την περιουσία των δύο οργανισμών.

Η ακίνητη περιουσία τους σήμερα ανέρχεται στο ποσό των 15 δίς ευρώ και στα ταμεία τους υπάρχουν 700 εκατομμύρια ευρώ, ενώ τα χρέη του ΙΚΑ προς τους οργανισμούς ανέρχονται στα 3,2 δίς ευρώ…!!!

Από την άλλη ο κ. ΡΩΜΑΝΙΑΣ που ευρισκόταν στο panel στο studio toy SKAΙ ,αποκάλυψε ότι η μεθόδευση γίνεται με ταχύτατους ρυθμούς, για να μεταφερθούν χρήματα που θα εισπραχτούν από την Δανειακή Σύμβαση στην Τράπεζα Ελλάδος ώστε να καλυφθούν τα ομόλογα που λήγουν τον Μάρτιο αξίας 14,2 δίς  με αντάλλαγμα τα ακίνητα των δύο οργανισμών.

Έγραψε ο Κανδρής Παναγιώτης

buzz it!

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια για ενα Μπλογγερ,είναι οπως λέει και ο Aaton ,οτι είναι το χειροκρότημα για τους καλλιτέχνες.Αφήστε το σχόλιό σας το χρειαζόμαστε.

www.olympia.gr