«Η Ελλάδα επιζεί ακόμα, επιζεί νομίζω μέσα από διαδοχικά θαύματα. Νιώθω σαν να χτυπάμε τα κεφάλια μας στα σίδερα. Πολλά κεφάλια θα σπάσουν. Μα κάποια στιγμή, θα σπάσουν και τα σίδερα.» Nίκος Καζαντζάκης.
Χαμογέλα μιά καινούργια μέρα παντα αρχίζει, πές Καλημέρα !!! Χαμογελώντας ....... Έχεις κάτι να μας πείς ;..... Κάτι για να δημοσιεύσουμε ;..... Να διαμαρτυρηθείς για ένα δημοσίευμα δικό μας ή και άλλο θέμα ;..... Στείλε μας e-mail απο εδώ : catakravgi@gmail.com ή πάρε μας τηλ. 6 9 4 5 3 5 0 2 7 6 ".......Λένε πως το αιώνιο είναι στιγμές.. καλά φυλαγμένες στο "σφουγγάρι" της καρδιάς... ποτέ δε χάνουν, λένε, το άρωμα, ποτέ δεν αφήνουν την θάλασσα τον ήλιο ή την βροχή, να χάσουν την υφή τους... Κι όταν διψάμε, λένε, στα χείλη της ψυχής, το σφουγγάρι αυτό, ζωή ξαναδίνει...
Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα Ξέρω να κλαίω, να γελάω, να πονώ ξέρω να λέω την αλήθεια πέρα ως πέρα γι' αυτό κι εγώ θα σας το πω... Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Κι έτσι όλοι μαζί κι αντάμα να τραγουδάμε τα δίκια της ζωής να τραγουδάς κι εσύ απ' την πλατεία να μάθεις φίλε μου σωστά να ζεις Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα... ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ !!

Παρασκευή, Οκτωβρίου 28

ΟΧΙ στο … RESET !

Εγώ ο απλός πολίτης αυτής της χώρας , αν και τελευταία λόγω μιας “ψύξης” και ταυτόχρονης ίωσης που κοντεύει να μου παραλύσει το αριστερό χέρι ,  έχω παραμελήσει τα “καθήκοντά” μου σε αυτόν εδω το @χώρο . Από χθές  λοιπόν , το βράδυ που εξανεμίστηκε και το ελάχιστο ίχνος ελπίδας* που διατηρούσα (ο αιθεροβάμων…) , μέχρι εκείνη την ύστατη στιγμή ταυτόχρονα με την αξιοπιστία του “αξιόπουστα” . Τριβελίζει το μυαλουδάκι μου μια , νομίζω λογική απορία. Ρε  Γοδεφρείγε  που σε λέει κι ο Δάσκαλος , αφού με την “επιτυχία”  που μας τσαμπουνάς  εσύ και τα παπαγαλάκια σου , απο χθες το πρωί , γυρνάει το  χρέος στα επίπεδα του 2009 , αλλά θα είμαστε και υπό εποπτεία για τα επόμενα 10 χρόνια , και στα επίπεδα αυτά “θα” είναι το 2020 , αν και εφ’ όσον πετύχει η συνταγή σας . Δλδ :  2 χρόνια που είστε “εξουσία” συν 8 χρόνια μεχρι το 20 , 10 ΧΡΟΝΙΑ !! 
Δεν εξετάζω το αν θα “πετύχει” ή όχι .
Το θεωρώ σίγουρο…… ΠΟΙΟ ;
 
Μα βρε πανηλίθιοι κάφροι που δεν μπορείτε 2 γαϊδουριών άχυρο να  μοιράσετε … 
Μας λέτε στην ουσία , ψυχρά και στεγνά πως αποτύχατε…
ΑΠΟΤΥΧΑΤΕ αφού σε 2 χρόνια πήγατε  το χρέος στα 360 δις , έρχεστε τώρα και μας λέτε : Επιτυχία το … κούρεμα .
Πήγατε στη .. Μερκελ και της είπατε : βοήθεια φιληνάς , τα καναμε σκατα , φορτώσαμε τον προυπολογισμό μας φετος  100 δις .
Το 09 τα κρύψαμε κάτω απ το χαλί ,
το 10 με δημιουργική λογιστική και προπαγάνδα ,
φέτος δε κρύβετε με τίποτα το χάλι μας…..
Και σας κάναν τη χάρη , σας κόψανε κάτι , με το αζημίωτο βέβαια .

ΠΟΙΟΝ δουλεύετε Ρεεεεε ??? Μας “κόψανε” 100 δις , γλυτώνουμε ΤΩΡΑ 4,5 δις ετησίως από τόκους , αλλά πήρατε άλλα 130 δις δάνειο . Δεν υπολογίζω εγγυήσεις , παράπλευρα κόστη στην κοινωνία μας , στασιμότητα στην ανάπτυξη , αύξηση της ανεργίας κλπ. Πόσο θα είναι συνολικά απο την 1/1/2012 το χρέος βρε καθήκια ??  Θα είναι 250+130 = 390 δις ?  ΝΑΙ Η ΟΧΙ ??
Σας “ελαφρύνανε” για το 11 κατά 100 δις ,άρα για φέτος ο προϋπολογισμός θα είναι ρόδινος , μείον τα 4,5 φετινά δις απ τους τόκους ΟΥΑΟΥ !!  Συν οι περικοπές που μας επιβάλλετε εδώ και 24 μήνες ( άντε καλά μη σας αδικώ κιόλας , εδω και 21 μήνες ) , πιο πολλά ΟΥΑΟΥ !!!
Μας λέτε κι απο μόνοι σας πως θα δώσετε ‘αλλα’ 30 τριάντα δις απ αυτά στις τράπεζές ‘μας’….  Δλδ παραδέχεστε πως στην ουσία  δουλεύετε για τις τράπεζες , και μας ‘ψιλό γαζί’…
Άσε την ‘έμμεση’ παραδοχή της αποτυχίας σας…  Δηλαδή πίσω στο 09 εεε?  Επανεκκίνηση  του .. ‘κράτους’ . Κι οι προηγούμενοι τα ίδια λέγαν , ‘ρεσέτ’ λέει τώρα κι ο Αντωνάκης , ρεσέτ κι εσείς αλλά στο αρχικά “δικό”  σας ξεκίνημα . Μόνο που το δικό σας ξεκίνημα έγινε εδω και 16 χρόνια με το Ταπερμαν , και φορτώσατε στους προηγούμενους το  ‘αυγό στο  κ@λο’ , ο Ραφηνάτος τουλάχιστον στα ‘σοβαρά’ θέματα αποζητούσε την λαϊκή νομιμοποίηση ενώ τώρα δε μιλάει (και καλά κάνει ) εσείς ????  τολμάτε να τη ζητήσετε ?? Αμφιβάλω , ποιόν ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ ΡΕΕΕΕΕ ??? , ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ. ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΜΑΣ…..
ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΊΤΕ ΠΙΑ ……  
* Ελπίδα : σε συνδυασμό με την σημερινή μέρα ενα ύστατο ΟΧΙ αλλά φευ .. 

buzz it!

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια για ενα Μπλογγερ,είναι οπως λέει και ο Aaton ,οτι είναι το χειροκρότημα για τους καλλιτέχνες.Αφήστε το σχόλιό σας το χρειαζόμαστε.

www.olympia.gr