«Η Ελλάδα επιζεί ακόμα, επιζεί νομίζω μέσα από διαδοχικά θαύματα. Νιώθω σαν να χτυπάμε τα κεφάλια μας στα σίδερα. Πολλά κεφάλια θα σπάσουν. Μα κάποια στιγμή, θα σπάσουν και τα σίδερα.» Nίκος Καζαντζάκης.
Χαμογέλα μιά καινούργια μέρα παντα αρχίζει, πές Καλημέρα !!! Χαμογελώντας ....... Έχεις κάτι να μας πείς ;..... Κάτι για να δημοσιεύσουμε ;..... Να διαμαρτυρηθείς για ένα δημοσίευμα δικό μας ή και άλλο θέμα ;..... Στείλε μας e-mail απο εδώ : catakravgi@gmail.com ή πάρε μας τηλ. 6 9 4 5 3 5 0 2 7 6 ".......Λένε πως το αιώνιο είναι στιγμές.. καλά φυλαγμένες στο "σφουγγάρι" της καρδιάς... ποτέ δε χάνουν, λένε, το άρωμα, ποτέ δεν αφήνουν την θάλασσα τον ήλιο ή την βροχή, να χάσουν την υφή τους... Κι όταν διψάμε, λένε, στα χείλη της ψυχής, το σφουγγάρι αυτό, ζωή ξαναδίνει...
Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα Ξέρω να κλαίω, να γελάω, να πονώ ξέρω να λέω την αλήθεια πέρα ως πέρα γι' αυτό κι εγώ θα σας το πω... Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Κι έτσι όλοι μαζί κι αντάμα να τραγουδάμε τα δίκια της ζωής να τραγουδάς κι εσύ απ' την πλατεία να μάθεις φίλε μου σωστά να ζεις Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα... ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ !!

Κυριακή, Οκτωβρίου 16

Δελφίνος η Διαμαντοπούλου;;;

diamantopoulou-drakula.png
ΜΗΝ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ ΤΕΛΕΙΩΣ!!
Πολύ κουβέντα γίνεται, για την κίνηση των “δελφίνων” (Λοβέρδου, Διαμαντοπούλου, Ραγκούση) να γράψουν κοινή επιστολή στήριξης προς τον Παπανδρέου, αλλα και για την επόμενη μέρα του ΠΑΣΟΚ.. Και ερωτούμε εμείς.. Είναι το μέλλον του ΠΑΣΟΚ η Διαμαντοπούλου;; Που έχει….

φέρει τα πάνω κάτω στην Παιδεία; Όταν τα παιδιά για πρώτη φορά στην ιστορία δεν έχουν βιβλία, όταν αφήνει αδιόριστους νέους εκπαιδευτικούς και τους πετά στο δρόμο χωρίς να ενδιαφέρεται για το πως θα ζήσουν, την στιγμή που είναι επιτυχόντες μέσω ΑΣΕΠ; Μιλάμε για μέλλον όταν η Άννα καλύπτει τα κενά στις σχολικές αίθουσες βάζοντας ακόμα και γυμναστές να κάνουν μάθημα προκειμένου να μην κάνει προσλήψεις;; Η εντολή που δόθηκε από την ηγεσία του υπουργείου άρα από την κ. Διαμαντοπούλου είναι, “καλύψτε τα κενά όπως όπως, αρκεί να βγει φέτος η χρονια”, χωρίς να δίνει δεκάρα για την μόρφωση των παιδιών.. Αν η Διαμαντοπούλου είναι το “ισχυρό” χαρτί του ΠΑΣΟΚ, τότε θα ήταν πολύ καλύτερα να διαλυθεί

trelokouneli.gr

buzz it!

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια για ενα Μπλογγερ,είναι οπως λέει και ο Aaton ,οτι είναι το χειροκρότημα για τους καλλιτέχνες.Αφήστε το σχόλιό σας το χρειαζόμαστε.

www.olympia.gr