«Η Ελλάδα επιζεί ακόμα, επιζεί νομίζω μέσα από διαδοχικά θαύματα. Νιώθω σαν να χτυπάμε τα κεφάλια μας στα σίδερα. Πολλά κεφάλια θα σπάσουν. Μα κάποια στιγμή, θα σπάσουν και τα σίδερα.» Nίκος Καζαντζάκης.
Χαμογέλα μιά καινούργια μέρα παντα αρχίζει, πές Καλημέρα !!! Χαμογελώντας ....... Έχεις κάτι να μας πείς ;..... Κάτι για να δημοσιεύσουμε ;..... Να διαμαρτυρηθείς για ένα δημοσίευμα δικό μας ή και άλλο θέμα ;..... Στείλε μας e-mail απο εδώ : catakravgi@gmail.com ή πάρε μας τηλ. 6 9 4 5 3 5 0 2 7 6 ".......Λένε πως το αιώνιο είναι στιγμές.. καλά φυλαγμένες στο "σφουγγάρι" της καρδιάς... ποτέ δε χάνουν, λένε, το άρωμα, ποτέ δεν αφήνουν την θάλασσα τον ήλιο ή την βροχή, να χάσουν την υφή τους... Κι όταν διψάμε, λένε, στα χείλη της ψυχής, το σφουγγάρι αυτό, ζωή ξαναδίνει...
Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα Ξέρω να κλαίω, να γελάω, να πονώ ξέρω να λέω την αλήθεια πέρα ως πέρα γι' αυτό κι εγώ θα σας το πω... Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Κι έτσι όλοι μαζί κι αντάμα να τραγουδάμε τα δίκια της ζωής να τραγουδάς κι εσύ απ' την πλατεία να μάθεις φίλε μου σωστά να ζεις Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα... ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ !!

Τετάρτη, Οκτωβρίου 5

ΦΩΤΟ ντοκουμέντο: Τουρκικό υποβρύχιο έκανε βόλτα στις ακτές της Σάμου!!! (έχασε το …. μπούσουλα) !

Το φωτογραφικό ντοκουμέντο είναι από την εφημερίδα "Σαμιακή Γνώμη" και αποδεικνύει περίτρανα ότι έχουμε δίκιο που τους χαρακτηρίσαμε ως Πειρατές της Μεσογείου !!!! (Σχόλιό μας στο τέλος του άρθρου) 

Tουρκικό υποβρύχιο πραγματοποίησε προκλητική διέλευση από τα στενά της Μυκάλης
και μόνο που δεν προσάραξε στις ακτές της Σάμου! Το απίστευτο
φωτογραφικό ντοκουμέντο που δημοσιεύουμε είναι από την εφημερίδα
"Σαμιακή Γνώμη".
Το τουρκικό υποβρύχιο εντοπίστηκε στις 15.36 το Σάββατο να διασχίζει
τα στενά της Μυκάλης σε ανάδυση με την συνοδεία
ενός περιπολικού του τουρκικού Λιμενικού.

Δυο Ελληνικά σκάφη, ένα της Ελληνικής ακτοφυλακής και λίγο ποιο πέρα μια κανονιοφόρος του Πολεμικού μας Ναυτικού, παρακολουθούσαν σε απόσταση αναπνοής την πορεία της Τουρκικής ακταιωρού και του Τουρκικού υποβρυχίου.

Το τουρκικό υποβρύχιο είχε κατεύθυνση προς νότο και για αρκετή ώρα η τουρκική ακταιωρός με την Ελληνική παρακολουθούσαν από πολύ κοντά την πορεία του Υποβρυχίου.

Η κανονιοφόρος του Πολεμικού Ναυτικού αφού άλλαξε μια-δυο φορές πορεία κατευθύνθηκε και αυτή προς το Αγαθονήσι.
 

πηγη : aegeantimes.gr

Σχόλιο του Περίοπα :  Η παρουσία των λιμενικών απο αμφότερες πλευρές καθώς και η Κανονιοφόρος ,με κάνουν να πιστεύω πως μάλλον τα μεμέτια  χάσαν το μπούσουλα και τους καθοδηγούσαν να …. τον ξαναβρούν!! Αν εχω δίκιο ( που μάλλον εχω)  μόνο Πειρατές δεν μπορούμε να τους πούμε… ;) .Τουλάχιστον για το άνω επεισόδιο …..   Εσείς τι λέτε ,  έχω  δίκιο ;   

buzz it!

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια για ενα Μπλογγερ,είναι οπως λέει και ο Aaton ,οτι είναι το χειροκρότημα για τους καλλιτέχνες.Αφήστε το σχόλιό σας το χρειαζόμαστε.

www.olympia.gr