«Η Ελλάδα επιζεί ακόμα, επιζεί νομίζω μέσα από διαδοχικά θαύματα. Νιώθω σαν να χτυπάμε τα κεφάλια μας στα σίδερα. Πολλά κεφάλια θα σπάσουν. Μα κάποια στιγμή, θα σπάσουν και τα σίδερα.» Nίκος Καζαντζάκης.
Χαμογέλα μιά καινούργια μέρα παντα αρχίζει, πές Καλημέρα !!! Χαμογελώντας ....... Έχεις κάτι να μας πείς ;..... Κάτι για να δημοσιεύσουμε ;..... Να διαμαρτυρηθείς για ένα δημοσίευμα δικό μας ή και άλλο θέμα ;..... Στείλε μας e-mail απο εδώ : catakravgi@gmail.com ή πάρε μας τηλ. 6 9 4 5 3 5 0 2 7 6 ".......Λένε πως το αιώνιο είναι στιγμές.. καλά φυλαγμένες στο "σφουγγάρι" της καρδιάς... ποτέ δε χάνουν, λένε, το άρωμα, ποτέ δεν αφήνουν την θάλασσα τον ήλιο ή την βροχή, να χάσουν την υφή τους... Κι όταν διψάμε, λένε, στα χείλη της ψυχής, το σφουγγάρι αυτό, ζωή ξαναδίνει...
Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα Ξέρω να κλαίω, να γελάω, να πονώ ξέρω να λέω την αλήθεια πέρα ως πέρα γι' αυτό κι εγώ θα σας το πω... Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Κι έτσι όλοι μαζί κι αντάμα να τραγουδάμε τα δίκια της ζωής να τραγουδάς κι εσύ απ' την πλατεία να μάθεις φίλε μου σωστά να ζεις Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα... ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ !!

Παρασκευή, Οκτωβρίου 21

Ποιός είναι αυτός;

Η Δημοκρατία σε αυτή τη φασίζουσα χώρα, θα επανέλθει, όταν μάθουμε ποιός είναι αυτός ο σκατόψυχος τσόγλανος, που επιτίθεται με το σφυρί εναντίον γηραιού διαδηλωτή.
Όταν τον πάνε χειροπόδαρα δεμένο, όχι στη φυλακή, αλλά στην τηλεόραση.
Και τον ανακρίνουν, με έναν ...
προβολέα 100.000 βατ πάνω στο πρόσωπό του. 100.000, ούτε ένα λιγότερο. Πολύ φως!
Ποιός είναι, πού γεννήθηκε, τι δουλειά κάνει η μάνα του, πού βρήκε το σφυρί, γιατί ήταν εκεί, πόσα λεφτά έχει στο λογαριασμό της τράπεζας ο πατέρας του, πόσες φορές αυνανίζεται την ημέρα, τι αρχεία έχει στον υπολογιστή του, τι έγραψε στα e-mail του χθες, πού σχολιάζει, ποιοί είναι οι φίλοι του, ποιός είναι ο αριθμός του κινητού του, τι έχει κάτω από το στρώμα του, τι έφαγε προχθές, πόσα κορδόνια έχει σπίτι.
Ανελέητες ερωτήσεις και κάθε φορά που καθυστερεί παραπάνω από ένα δευτερόλεπτο να απαντήσει, να του σβήνουν ένα τσιγάρο μέσα στο βολβό του ματιού.
Για να καταλάβει ο κόσμος ποιοί ακριβώς είναι οι γνωστοί-άγνωστοι τσόγλανοι, τι ακριβώς θέλουν αυτά τα δολοφονικά Ορκς και για ποιό λόγο επιτίθενται πάντα αναίτια στους ανθρώπους.
Ποιός είναι τελικά αυτός; Για τον συγκεκριμένο ρωτάμε, γιατί κάποτε οι σκέψεις τους πρέπει να βγουν -με το ζόρι- στην επιφάνεια, από τους υπονόμους του εγκεφάλου τους.
Η μάνα του ξέρει ότι το πράμα που γέννησε, είναι σχιζοφρενής δολοφόνος;
Κάποιος να της το πεί. Με κάθε λεπτομέρεια. Να της το λέει επί ώρες, χιλιάδες φορές.
Και να μην το βάλουν φυλακή, αλλά να του χώσουν μια κάμερα στον κώλο, να καταγράφει και να μεταδίδει online, όλη την υπόλοιπη ζωή του. Κι αν πάει να τη βγάλει, να εκρήγνυται μέσα του.
Μόνο το φως θα λυτρώσει τη χώρα από τους σχιζοφρενείς δολοφόνους.
αντιπερισπασμός blog

buzz it!

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια για ενα Μπλογγερ,είναι οπως λέει και ο Aaton ,οτι είναι το χειροκρότημα για τους καλλιτέχνες.Αφήστε το σχόλιό σας το χρειαζόμαστε.

www.olympia.gr