«Η Ελλάδα επιζεί ακόμα, επιζεί νομίζω μέσα από διαδοχικά θαύματα. Νιώθω σαν να χτυπάμε τα κεφάλια μας στα σίδερα. Πολλά κεφάλια θα σπάσουν. Μα κάποια στιγμή, θα σπάσουν και τα σίδερα.» Nίκος Καζαντζάκης.
Χαμογέλα μιά καινούργια μέρα παντα αρχίζει, πές Καλημέρα !!! Χαμογελώντας ....... Έχεις κάτι να μας πείς ;..... Κάτι για να δημοσιεύσουμε ;..... Να διαμαρτυρηθείς για ένα δημοσίευμα δικό μας ή και άλλο θέμα ;..... Στείλε μας e-mail απο εδώ : catakravgi@gmail.com ή πάρε μας τηλ. 6 9 4 5 3 5 0 2 7 6 ".......Λένε πως το αιώνιο είναι στιγμές.. καλά φυλαγμένες στο "σφουγγάρι" της καρδιάς... ποτέ δε χάνουν, λένε, το άρωμα, ποτέ δεν αφήνουν την θάλασσα τον ήλιο ή την βροχή, να χάσουν την υφή τους... Κι όταν διψάμε, λένε, στα χείλη της ψυχής, το σφουγγάρι αυτό, ζωή ξαναδίνει...
Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα Ξέρω να κλαίω, να γελάω, να πονώ ξέρω να λέω την αλήθεια πέρα ως πέρα γι' αυτό κι εγώ θα σας το πω... Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Κι έτσι όλοι μαζί κι αντάμα να τραγουδάμε τα δίκια της ζωής να τραγουδάς κι εσύ απ' την πλατεία να μάθεις φίλε μου σωστά να ζεις Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα... ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ !!

Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 12

Nέα βόμβα Μέρκελ: ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑΜΠΟΥ Η ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Εδώ και σχεδόν πέντε ώρες το ΟΛΥΜΠΙΑ ήταν σε θέση να γνωρίζει τις νέες δηλώσεις – βόμβα της Γερμανίδας καγκελαρίου σχετικά με το ενδεχόμενο χρεοκοπίας της χώρας, το οποίο άφησε ανοιχτό.

Από το πρωί γράφαμε για τις δηλώσεις του Υπουργού Οικονομίας της χώρας Φίλιπ Ρέσλερ, ο οποίος είπε ότι δεν είναι ταμπού η πτώχευση της Ελλάδος. Αυτές οι δηλώσεις έγιναν στην γερμανική Die Welt. Πριν από λίγη ώρα, ο εκπρόσωπος της Άγκελα Μέρκελ είπε ότι συμφωνεί με τις απόψεις του κ. Ρέσλερ, στο ότι η ελληνική χρεοκοπία δεν αποτελεί ταμπού, τονίζοντας μάλιστα, ότι αυτή είναι και η πάγια θέση του Βερολίνου!

Νωρίτερα, γράψαμε χαρακτηριστικά: Έχουν συμφωνήσει την “χρεοκοπία” της Ελλάδας και δεν το παραδέχονται και λίγο αργότερα δώσαμε τα στοιχεία για τα ελληνικά CDS που αποτυπώνουν ότι οι πιθανότητες ελληνικής χρεοκοπίας είναι στο 96% (!): Στο 96% η πιθανότητα χρεοκοπίας της Ελλάδας ! 

Το μεγάλο ερώτημα είναι για ποιό λόγο γίνονται όλες αυτές οι κινήσεις και οι πυροσβεστικές δηλώσεις ορισμένων αξιωματούχων, όταν όλα δείχνουν ότι οι αγορές (που τρέχουν πάντα ένα βήμα πιο μπροστά για να προλάβουν και τις μεγαλύτερες απώλειες) το έχουν προεξοφλήσει ήδη.

Το ελληνικό χρηματιστήριο βρέθηκε για μια ακόμα μέρα στο “κόκκινο”, με απώλειες 4%.

buzz it!

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια για ενα Μπλογγερ,είναι οπως λέει και ο Aaton ,οτι είναι το χειροκρότημα για τους καλλιτέχνες.Αφήστε το σχόλιό σας το χρειαζόμαστε.

www.olympia.gr